Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
6
 
2
 
! Отговори
До 326 преди 3 години
До Само да попитамИ АЗ САМО ПИТАМ-взе ли си хапчетата че беснееш!
316
2
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Само да попитамСамо да отговоря с въпрос:защо ББ се явяваше няколко пъти в съпровод на американското посолче,когато предателски се отказа от АЕЦ Белене и от газопровода?
315
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Боби"Всичкото злато ке излезе отгоре,така е определено"-прочети книжката на К.Стоянова,пише много и все интересни неща.
314
8
 
7
 
! Отговори
Спонтанно преди 3 години
Трудещите се изразиха подкрепата и любовта си към управлението на Тиквата.
313
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...--------------Винаги съм предполагал че Винету има скрит поетичен талант още от времето когато драскаше по стените на тоалетните.-))))))
312
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътник е тоя престъпник безсрамник още малко и изчезва
311
5
 
10
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Баба Ванга предсказа, че Българя ще просперира от златото в златните мини, а този нагъл тип опропасти предсказанието на Ванга. Има наистина стотици хиляди тонове злато под земята, ама като няма кой да се възползва от това злато и го дава на други да се възползват, никой не ви е виновен, че сте избрали Борисов да съсипе златните мини като ги даде на частници чужденци.
310
12
 
6
 
! Отговори
Позитански ВОЙ преди 3 години
Червените форумни мизерници от блатото на Фигуранта, отново масово са оакали де що има анонимни форуми с коментарите си.
309
10
 
13
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Борисов продаде и предаде интересите на България и къде ли не. Националните предатели не заслужават да са на власт. Нагъл тип. Не казва колко милиарда е взел на тъмно за приватизацията на златните мини.
308
6
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
До АнонименС асфалт няма да забогатеем нито със заплати, нито с пенсии, нито с икономика.
307
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканТо асфалтът е основното във всяка икономика. Според тебе трябва да ходим пеш и да газим в калта?
306
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧАО ШАЙКАТака е, всеки момент Божков ще ви изпрати редовния транш от Дубай.
305
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още дълго ще управлява, като за това му помагат иТъпите тpoлове ,които всъщност му "изписват вежди " с глупостите си срещу него.
304
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Тиквата е на обиколка в гр. Симитли
303
9
 
4
 
! Отговори
Game over преди 3 години
Game over
302
13
 
14
 
! Отговори
ЧАО ШАЙКА преди 3 години
И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
301
11
 
16
 
! Отговори
Лойко е за затвор преди 3 години
Крадеца пак обикаля-да види от къде какво да крадне. Чекмеджан предизборно лъже глупавата рая.
300
5
 
16
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Само това може човекът да слага асфалт по пътя. Не му се сърдете, толкова си може човекът. Направо изберете друг и няма да ви занимава с асфалта и валяците.
299
6
 
20
 
! Отговори
ПОЧНА СЕ.... преди 3 години
Автошествието срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се насочи от София към Пловдив. Множество коли пътуват към града под тепетата с развети трибагреници.Колите, които ги пресрещат, ги поздравяват със светлинни и звукови сигнали. На много места да позиционирани полицейски коли по автомагистрала Тракия. Засега протестиращите не срещат проблеми от органите на реда. Недоволните от управлението на страната призовават хората да се присъединят към автошествието. Колоната спря преди тунела "Траянови врата". Всички хора скандират: "Долу ГЕРБ" , "Борисов-позор. Оставк
298
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИмало всяка седмица убийства, имаше, защото такива като теб убиваха хората!