Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...

Премиерът направи проверка как върви ремонта на участъка около Чирпан
Обновена: 27 мар 2021 10:38 | 27 мар 2021 10:00, Петя Славова
451
Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...
Снимка: БГНЕС

В поредната си традиционна съботна обиколка на страната премиерът Бойко Борисов взе със себе си зам. регионалния министър Николай Нанков и двамата заедно провериха как се ремонтират пътните участъци на АМ "Тракия", по-специално участъка около Чирпан.

"Гледай как се строи. Събота- неделя, извънреден труд", каза той във видеото, публикувано на страницата му във Facebook и допълни, че до 3-4 дни ще бъде сложени и мантинели.

Премиерът не пропусна да поговори и с работник на място, който сподели, че е завършил хотелиерство и увери, че качеството на асфалта е отлично.

"Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти щеше да имаш.", обърна се Борисов към работника. "Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е проверен", похвали се още примерът.

"От едната страна са житата, разкошни са тази година. Едни се сърдеха за снега, но това беше изключително важно за реколтата",   заяви Борисов и допълни: "Ето я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.

Друг работник обясни, че кара машините с удоволствие. "От добре става по-добре, господин, премиер. Стараем се", каза работникът и допълни, че иска да кара  камион. Борисов обеща да му даде - да има кариерно развитие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


451
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато няма закон за лустрацията на партии и личности учатвали в приватизацията на България, участвали в хиперинфлацията на България - нищо няма да се промени. За това се оправиха държавите като Румъния, които въведоха закон за лустрацията. Но в България не искат лустрация защото през всички години преди Борисов са едни и същи в НС и в службите. В страната няма обявен лустрационен процес, но има федерален органфедерален комисар за архивите на службите на държавна сигурност на бившата ГДР BStU.
256
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изперква се от толкова народна "любов", челяците са загрижени за бащицата, уреждат му престой в Карлуково с изглед към двора :)))
255
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трудно понасям простотията на Борисов и обкръжението му, но ще гласувам за него защото виждам каква *** пяна е от другата страна!
254
4
 
8
 
! Отговори
1280 преди 3 години
До АОпорките за най бедната и корумпирана държава в ЕС от позитано 20 или от дондуков 2 ви ги спускат?Абе вас единчепли ви прави бе?
253
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аграсно-консомолска поезия.Според мен, не е възможно този индивид да е толкова ***, наистина. Все пак за пожарникар се изисква минимална интелигентност. Най-вероятно това е преувеличен образ на човек-от-народа, който Борисов играе.
252
8
 
14
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Продължавам да обяснявам за бавно развитите!Хемус се строяла 30 години?!Бойко я почна във вторият си мандат с пари от Европа,а Олигарски дойде с измама за една година да се накраде и да събори този и ред други проекти!Борисов на фонът на милиардите с които го задължиха да плаща за КТБ,намери милиард и половина,вкара ги в банка и направи проекта необратим!Вместо да целувате ръка и да ръчкате Гешев да разследва Олигарски и тройната коалиция за съботажите и кражбите,вие ла ете против ГЕРБ и Борисов
251
7
 
14
 
! Отговори
1280 преди 3 години
Бойко и ГЕРБ уверено тичат към Борисов 4, 5 и 6. Неизбежно е.
250
15
 
14
 
! Отговори
А преди 3 години
До НедоразбралАбе недоразбралия, 12 години е тоя на власт и сме най-бедната и най-корумпирана дърважа в целия Европейския съюз, а най-вероятно и в цяла Европа. За 12 години нищо не се промени. В България може да се произвежда достатъчно за да живеем добре, проблемът е, че се краде на поразия. А стига с тия магистраили и пътища, виж че натрупаха планини на гърба на нашия труд.
249
1
 
5
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Пионерска песенБЛЯНПред нас са блеснали житата,окъпани от топъл дъжд,и ний вървим, вървим, вървим, вървим нататъки няма край, и няма край на шир и длъж.Припев: Ехо, ехо, безкрай на шир и длъж...
248
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук плюете соца, но чиновници пък,70 000 бяха,а днес те са армия,и още растат,увеличени трикратно.
247
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце проспа 10 годишната гаранция на тоя участък и сега се хвали как правил ремонт с нашите пари, защо Баце проспа гаранцията та сега арчиш от нашите пари ?
246
11
 
11
 
! Отговори
до 260 преди 3 години
Румен Радев ще назначи служебно правителство ... ама друг път. Като излезе от затвора.. някога...
245
13
 
11
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
До всичките ка пу ти дето плюете по Бойко?!Участъкът който показва в момента е тази част от магистрала Тракия,която беше направена по времето на Станишев!!Аз тоя социалист не съм го виждал да ходи като Борисов и да наблюдава как се вършат делата земни.Затова и толкова издържа и строежът му.Има няма 10 години.Магистралата потъна,копки и дупки,висящи крака на 6 моста уж да подпират а те висят във въздуха?!Борисов ви рине ***,а вие го плюете?!Май по добре да ви беше оставил да се поизбиете?!
244
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работещата българка я чакат двама самураи в къщи! Малкият "Ко Ми Ку Пи" и големия "Ко Ши Ям". За българката е важно да има работа, работа, работа. А Борисов обещава и дава на хората работа. За това аз като българка ще гласувам с бюлетина 28. Така ще направя лична лустрация на БСП, която три пъти фалира България. Трите фалита на България ги помня. Бях студентка по онова време. Те ни излъгаха. Ние протестирахме за свобода. Те обещаваха ПРОМЯНА. Но направиха ПОДМЯНА. Сега няма да ни излъжат.
243
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На плюещите тук най им отива поговорката :Гръмнал слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
242
8
 
8
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
До пияница мистик"И много правилно. Аз като цяло не гласувам, защото ме мързи да се разкарвам до училището, но сега ще гласувам за ГЕРБ."------От всички злини, човек трябва да избере най-малката. Гласоподавам за ГЕРБ.
241
4
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 252Следващият Парламент ще е пак на ГЕРБ с Боко начело, не го мисли :))) Славуца ще врътне гъзецa и ще стане следващата патерица на ГЕРБ :)))
240
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осмато чудо на света е магистрала "Хемус"Строи се 46 години.За справка,Хеопсовата пирамида е построена за 20 години.
239
5
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До КЛИ много правилно. Аз като цяло не гласувам, защото ме мързи да се разкарвам до училището, но сега ще гласувам за ГЕРБ. Не мога просто да си представя, че такава нагла седесарка като Нянкова, уволнена от потомственият комунист Серж Станишев за корупция може да ме управлява. А това за поединичното спасяване сега ли се сети, че така трябва да бъде? Нима си чакал държавата да те оправи? Смешни хора
238
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Баце му е ясно че няма да спечели достатъчно за следващ мандат, и това което прави в момента е да залага подводни камъни на следващото правителство, метка милиони помпа инфлацията, а лятото ни предстоят плащания от 6 млрд по държавния дълг на кредитите на Баце, това требва да бъде ясно, предстоят много тежки месеци за икономиката на България, и тежко на следващия кабинет