Валери Симеонов: Ръчното гласуване дава една по-голяма сигурност

Лидерът на НФСБ упражни правото си на глас
Обновена: 4 апр 2021 09:43 | 4 апр 2021 09:43, Нели Христова
41
Валери Симеонов: Ръчното гласуване дава една по-голяма сигурност
Снимка: БГНЕС

Убеден съм, че ръчното гласуване дава една по-голяма сигурност и прави невъзможна манипулацията и фалшификацията, тъй като при ръчното гласуване няма софтуер, който може да бъде манипулиран, нито пък има софтуерни специалисти от Венецуела, които да подготвят машините за гласуване.

Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който упражни ръчно правото си на глас на парламентарните избори.

Той призова за почтени, а не корумпирани избори, и изрази надежда да има повече народни представители, които да поставят на първо място интересите на държавата.

"Дай Боже, това да даде тласък на държавата, защото такива хора мислят на първо място за държавата, а след това за себе си и за партиите си", допълни Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
По добре машини от Венуцуела отколкото винкел от Бутан.
28
1
 
2
 
! Отговори
6 преди 3 години
Пена като ти усере бюлетината при броенето е много сигурно А. Пълни нещастници. Е у машината нема как да бъркате и анулирате.. Не щото не може а щото сте ***.
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да го кажем по-просто... Поредния здрав шут в сурааата на фигуранта :)))))
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'електронното дава шанс и на по-интелигентните'ПА ДА СИ УЧИЛ ДА ПИШЕШ!
25
2
 
0
 
! Отговори
до 25 преди 3 години
Спокойно може да се обяви бюлетината ти за невалидна,машината венецуелска с която спечели Мадуро ,не може да си толкова наивен.
24
3
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 3 години
Да хвалиш мадурските машини е несериозно и подвеждащо.Такива фантасмагории ,абсурд.Прав е Симеонов,няма нужда от глашатаи за машинен вот.А Симеонов е читав,върши са работата,а тези които се натискат да го изместят като Манолица ,Хаджи Генчо с господаря на фалшивките и манипулациите Бабикянката,прокопиевци и др.***,че и Чалго мутъра ,е моля,непотребни и вредни
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мазна , противна и нагла муцуно - ВЪН!
22
2
 
7
 
! Отговори
Немога да повярвам преди 3 години
И този иска да ни управлява ли бе? Човека живее в 90те години, какво е тръгнал изобщо да приказва не ми е ясно!
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувах машинно, така поне е сигурно, че няма да ти обявят за невалидна бюлетината. Бил съм отдавна застъпник. В комисията бяха само партиици. Анлираха без причинно бюлетините на малките партии, понеже уж застъпвали малко контурите на квадратчето.Статуквото се плаши от машините, понеже по-трудно се манипулират и не става да си докарат бюлетини, като не им достигнат, понеже всичко се отчита електронно.
20
2
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Винкела ще...повлече Марешки и бутиковата му партийка на дъното,където ще е самият той и още двама...тримата му симпатизанти.
19
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 18Не всичко е само капитализъм или социализъм.Но в Индия и в Кения има хора, които имат хибава и дожре платена работя за чужди, а понякога и местни добри компании. Или ще кажеш, че "ограбвали" народа? Та какво има да им се ограбва на купчина окъсани пейзани
18
3
 
13
 
! Отговори
Видео преди 3 години
Никакво видеозаснемане,само хартия и сме първи с помощта на професор Константинов....защото нашият учител. Сталин. Ни научи ,че е важно кой брои,а не кой как гласува.Истината е в изчистване на избирателните списъци,електронен подпис на всеки,още при раждането,както ЕГН,и електронно гласуване. Но тогава малограмотните избиратели на ДПС,БСП и ГЕРБ....какво ще правят....
17
2
 
4
 
! Отговори
на кое викаш ограда преди 3 години
До Недоразбрална тая паянтова структура която сама се разпада ли ?? това е ограда колкото и санирането е саниране. да не говоря за магистралите ни които са 3-4 ПЪТИ по-скъпи от тези в сърбия например а качеството им е смешно.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В капиталистическа Индия има милиарди бедни, гладни и живеещи в мизерия, каквито Северна Корея не може да си представи.Капиталистическа Африка живее в мизерия, стотици години управлявана от Запада.
15
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един път и тоя да каже нещо умно.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обещали са им част от бюлетините на хартия да станат техни и да влязат да помагат на Ръководната партия.
13
13
 
3
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Не съм привърженик на НФСБ,но не мога да разбера защо няколко ранобудни с ви не са си направили усилието да о се ра т форумът и да грухтят по адрес на един от успешните политици на България,който ако не беше настоявал за оградата с Турция,сега щяхме да сме заляти от емигранти?!Но какво да очкваш от червени им бе ци ли,зо м би та?!
12
11
 
3
 
! Отговори
Браво на Курни! преди 3 години
Офертата за машини от Северна Корея е била по-евтина. Те направо щяха да ги доставят с готови резултати за сборището на хасковския ***.
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРЕЗ 21 ВЕК ГЛАСУВАНЕ НА ХАРТИЯ Е ВРЪЩАНЕ НАЗАД КЪМ ПЕЩЕРИТЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕКАДЪРНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО И ЦИК!!!
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"рицарю на тишината", от днес няма да те виждаме и чуваме вече, може би ти беше последния коментар за следващите 4 години....