Дончев: Управляващите не предлагат алтернатива, само критикуват

Според него новите партии нямат капацитет и смислени предложения
18 апр 2021 11:25, Петя Славова
120
Дончев: Управляващите не предлагат алтернатива, само критикуват
Снимка: БГНЕС

Управляващите да не се държат като опозиция, всичко е в техни ръце. Те не предлагат алтернатива на Плана за възстановяване, а само критикуват.

Още по темата


Това заяви вицепремиерът в оставка Томислав Дончев на пресконференция в централата на ГЕРБ, предаде БГНЕС.

Според Дончев новите партии в парламента, въпреки заявките, нито имат капацитет да разработят друг план, нито имат смислени предложения за ревизия.

Уважаеми колеги, нещата са във вашите ръце. Планът може да бъде изпратен и от Народното събрание. Народното събрание може да ми възложи да подам плана в ЕК, призова Дончев и добави: Водихме преговори с ЕК, те казаха, че ще проявят гъвкавост.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Управляващите не предлагат алтернатива, само критикуват". Значи не са способни да управляват.Затова, протести, избори и вън, чалгаларията от парламента.
67
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давай плана и се махай, оставкаджия.Или да се съдят за саботаж на държавата чрез укриване на важна документация, изготвена от държавните структури.
66
6
 
5
 
! Отговори
Жеко преди 3 години
Оооф този Гьоте от Габрово що не каже колко мангизи са откраднати в родния му град. Местните казват, че сам 30% са реално вложени от европроекти, другото е цапцарап
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Mopcku_Всъщност никой, нищо не очаква от този парламент.Нито ще променят изборния кодекс, нито ще свършат нещо друго полезно.А в края на краищата живота си върви и не може да чака некъпаните сценаристи на третокласно шоу да се наумуват.Лесно е да критикуваш отстрани, ама я да видим каква ще я свършат.Защото като им гледам капацитета... Ами те нямат такъв.Всичките са някакви измислени герои събрани от села и паланки, да дойдат да се снимат в народното събрание и после да си ходят.
64
9
 
6
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Вие не разбрахте ли, че никой не очаква от този парламент в този му вид нищо друго, освен да промени поне изборния кодекс, защото вие мутри се гаврихте с народа 11 години! Тъй като купуването на гласове няма да спре, то поне да се даде възможност на повече имащи право на вот да гласуват навсякъде и възможно по-лесно, за да може резултата да не е чисто партийни ядра, калинки от администрацията, купени гласове и платена любов на служителите на приближените вам фирми. Това е.Ама въ бръкнаха в Д-то.
63
5
 
5
 
! Отговори
Black Sea преди 3 години
Доколкото знам вие сте управляващи. Засега има само парламент с най много представители на ГЕРБ. Правителството макар и в оставка също е на ГЕРБ. Тъй че без Андрешковски номера. Оня дето бай Тошо и мадридския апашин му бяха кумири да не се крие ами да идва да дава обяснения. А ти не се бой. И теб ще питат.
62
5
 
8
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТАТЯНА ДОН4ЕВА - НЕ ТИ ДАВАМ ДУМАТА- ТЯ Е БОГ НА БОГОВЕТЕ !!! КОИ СЕГА СА МУТРИТЕ А!!!!!!!!!! А ТОШКО АФРИКАНСКИ- БИБИТКАТА !!!!!!!!! А ПУДЕЛИТЕ НА СЛВИ !!!!!!
61
5
 
5
 
! Отговори
Всичко с времето си преди 3 години
Дори да сте прави(а съвсем не сте, ГЕРБ) вие чакахте 12 години без нищо да направите. Ще им е много трудно на новите да са чак толкова бездейни, колкото бяхте вие.
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко отново го играе жертва, онеправдан, милеещ за България. Но го интересува само да п ълни шкафчетата ида пръска пари по любовници в Барселона и др
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ *** ни втълпяват че без Баце ни чака апокалипсис.Само че без него, може единствено по добре да бъде
58
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако новите не се активират и не поемат бързо управлението -------Първо Боко трябва да се откаже да състави ново правителство
57
7
 
12
 
! Отговори
Юлиян преди 3 години
Пеещото циганорщини мекотело Слави Трифонов ли ще спасява България? Или протежетата на Иван Костов, които гласоподавателите от чужбина (които нито живеят в България, нито плащат данъци тук) отново реанимираха? Бойко Борисов може да е всякакъв, но в сравнение с тези е еталон за нормалност.
56
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-46,а твоята любима тиква,кога обърна плочата,че стана фашист,той е най-твърдия комунист,сред всички комунисти в герб,в бсп,няма толкова комунисти,колкото в герб-комунисти,като почнеш ,б.м.б,цецка цачева-цъфнал герб,спас гърневски,красимир велчев ,дончев габровскиякмет,цецко цветанов апартаментов,още да ги изреждам ли,щях да забравя комсомолския сикритар ,расим деси-плевнелиев.
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой управлява по добре от Борисовще гласува за негоинче съм против ТЪЛПАТА
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До червените Зомбита ГЕРБ приема нови членовесега е момента да се отървете вируса
53
4
 
6
 
! Отговори
11 преди 3 години
дончев вашата алтернатива на тиквата,да не е оня,митов,който пие бира с кафе.
52
6
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.дончев,нали все разправяте,че тиквата ви любима,нямал ,алтернатива,сега каква алтернатива търсиш
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя го тресе шизофренията. Нали уж вие спечелихте бе? Нали уж правителство в оставка работеше до избирането на следващото?Е кои са тогава управляващите? Не е ли все още вашата умряла партия, бе гербидж?Е затова народът не ви иска, щото вместо да работите, все се оправдавате с някой друг. Една отговорност за простотиите си не смеете да поемете.
50
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червения Вирус е заразил бесепарите до гроб
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак мести въздуха, кои са управляващите в момента като няма ново правителство, а подалата оставка шайка все още изпълняват функциите до гласуването на ново такова.