Състоянието на Борисов е добро, изписват го най-рано утре

Операцията не е тежка за пациента, посочи доц. д-р Антони Георгиев
Обновена: 19 апр 2021 21:12 | 19 апр 2021 21:12, Красимир Ангелов
134
Състоянието на Борисов е добро, изписват го най-рано утре
Снимка: БГНЕС

Състоянието на премиера Бойко Борисов след направената му операция е добро, обясни доц. д-р Антони Георгиев от "Софиямед".

Още по темата
„Операцията е миниинвазивна, така че не е тежка за пациента. Днес по време на футбол получава травма. След ядрено-магнитен резонанс е установено, че има скъсване на менискус.

Този тип увреди са най-болезнените и когато има такава се препоръчва операция веднага“, поясни специалистът.

Той посочи, че след подобна операция следва облекчен режим на натоварване, тъй като възстановяването не е мигновено. "Ще трябва известно време за отшумяване на болката. Най-рано премиерът може да бъде изписан утре", посочи доц. Георгиев.

Травмата, при която се късат менискуси е усукване в коляното. За ходенето е рано да се прецени, минали са 1-2 часа след операцията. Ние не ремонтираме машини, та всичко да става със строго фиксиране на срокове, каза още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
., преди 3 години
Този е страшен лигльо, един малък мъж в голямо тяло. Пак същия сценарий разиграва като миналия път - високо кръвно, крак, ръка, г*з. Нямам търпение някой да има достатъчно кураж да го настани трайно в Централния.
90
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжливито нищожество пак лъже народа ,еи няма такъв *** лъжлив 12 години лъже по телевизията за какво ли не нищожеството ,няма да се измъкне нищожество ще те намерим и ще те изправимммм пред съда нищожество несретноооо как ги измисля тези лъжи незнам.
89
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, та Бойко! Защо Бойко да представя плана, като водещ при съставянето му е Дончев. Той го познава в детайли на 100%. Помним как Нинова се опитваше да го докара за щяло и нещяло. Тя не идаваше в парламета с цялата си група. Но Бойко трябвало да дойде да й отговори лично от трибуната на парламета когато на нея и скимнело и то когато нейната парламентарна гурпа отово липсва! Сега Мая да си начеше крастата и да го плюе лично. Парламента с това ли трябва да се занимава? С избиване на комплекси?
88
5
 
16
 
! Отговори
Kuku преди 3 години
И сега остава да излезе в майчинство.Номера на държавен СЛУЖИТЕЛ!
87
2
 
4
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
За Бойко
86
1
 
5
 
! Отговори
Боко преди 3 години
Не мога да защо думата *** се вижда, като звездичка. Какво лошо виждате в тази дума? Явно щом става дума за Бойко тази дума е лоша
85
2
 
11
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Ох, успокоих се! Цяла вечер сън не ме хвана от тревога за коляното на Борисов...
84
2
 
6
 
! Отговори
До 100 преди 3 години
Хайде стига си тролил,столипиново,молипиново!Не са 26.4.ромите,а и никой не е длъжен да гласува за Черепа,костовистите,или чалгарите.Няма нови лица,всичко е миш маш," новото" малцинство са изтъркани компрометирани хора подвластни на гущерчетата ,без оглед от кого и срещу кого.
83
10
 
4
 
! Отговори
До 88 преди 3 години
И какво да прави в НС?Мая със сбиршината черепчета и простащината на Тошко.Те са поставени лица ,слепи ли сте?Да не признаеш постигнато преобразяването на страната,а да търкаш клишета " статукво" ,реформи,а те откъде идват?И адвокатката на мутрите,зам председател нс НС?По голям позор който се допусна от пъреосигнасла и то на този етап,то е гротеска!На Слави депутатите отиват с автобус и се връщат с автобус групово,като арестувани,без право за контакт с журналисти.Има право само Тошко.
82
0
 
1
 
! Отговори
А Слави преди 3 години
Слави и коляното на Баце ще оправи.
81
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте лъгали, че бил в болница заради коляно. Беше в болница защото плащаше в натура на родата от маалите и му дойде в повече на задните части цялата любов на родата му от маалата. Боко общата на цяло Столипиново. Не е млада вече, идва и в повече вече на борисова толкова любов.
80
4
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Тъй,тъй когато той ви каже,тогава ще го изпишете.А наистина ли е опериран?
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 21-ви да се докара в помощна количка за да прочете Плана за спасяване на България след 11 годишния му погром.
78
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърце на мишка.
77
2
 
18
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
Цирковете на Тиквата край нямат. Прави всичко на инат, за да не отиде в Народното събрание. Диктаторчето си мисли, че е над закона!
76
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам защо не отиде, ти бълхари какво ще му направят, ще поблеят па ще им мине.
75
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако с митьо очите са в една килия, могат да се състезават с инвалидни колички.
74
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхотна новина! Супер! Радвам се за Бойко Борисов че се възстановява бързо и ще го изпишат утре, щото вдругиден трябва да се яви по служба в Народното Събрание!!!Ако ще да е в количка!!!
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
т.е. сряда ще е на линия ?! или две :)
72
3
 
21
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Мисля си, ако всички генерали са страхливи като него, жална ни майка!!