Борисов призна: Утре сигурно ме изписват, но 5 операции са много

Манолова, Нинова, Татяна Дончева били истерични жени
187
Борисов призна: Утре сигурно ме изписват, но 5 операции са много
Снимка: МС

Примерът в оставка Бойко Борисов, който вчера беше опериран по спешност, след като получи травма при игра на футбол, съобщи, че сигурно утре ще бъде изписан от болницата.

Още по темата

„5 операции са много, доста е болезнено“, призна той.

На критиките на политическите си опоненти, които твърдят, че го е срах да отиде в сряда в парламента, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост той отговори така: „Още на времето му казах на Станишев - стига с тия Маи и Корнелии, излез ти, те са истерични жени“.

„А те всички се събраха сега и Мая, и Корнелия, и Дончева, и Капон, те са истерични. Те искат да направят патаклама в парламента, те не искат да четат“, отсече Борисов.

По думите му той е лидер не защото е силен физически, а защото е мъдър.

„Дълги години съм тренирал карете и не случайно, защото това изисква култура на двубой, като излезеш и се поклониш на партньора. Когато „Барселона“ отиде в Мадрид за мач с Реал, отборът се подрежда в шпалир. Това са големи спортсмени и то най- добрите, те правят така“, коментира премиерът в оставка.

Той призна още, че с Любен Дилов-син се виждали по един път в месеца, за да си говорят по интелектуални теми.

„И той ми казва, ако знаят колко си умен. Те и за „Винету“ говориха, но те не знаят, че са две книги“, добави лидерът на ГЕРБ.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** си с мир у Дубай при ортака.
96
9
 
25
 
! Отговори
трагично е положение преди 3 години
Човек който обижда жените се нарича Женомразец. Човек, който обижда не само жените, а и пенсионери, учители, безработни, работещи, млади, стари се нарича Човекомразец.
95
4
 
33
 
! Отговори
Луд умора няма преди 3 години
До Тинтири-минтириОсвен в крака, май са го ритнали и в главата, щом като за министър на културата е посочил Калин Вельов.
94
6
 
25
 
! Отговори
Ортопеда преди 3 години
Ейде бе , скъсани кръстни връзки - операция, и на другия ден свиваш коляно ??? Това са пълни глупости.
93
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце стига се е..ва с *** и без това не знаят какво да правят, а като се стигне до разпределяне на министри и зам министри съвсем ще се изпокарат за баницата
92
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Статистиката ти издиша Бочко. Защото два дни те поканиха в парламента и се изкара отпускар, контузен, а три мандата се развозва с жипката и бибитка и все си беше здрав като бивол. Все така сърцетупите и контузиите ти се случват в много удобен момент.
91
11
 
3
 
! Отговори
доАнонимниясоциолог преди 3 години
ако Баце пада при едни нови избори до 10%, а Слави Трифонов до 5%, тогава значи БСП-то отива на 2,5%, даже няма да имат парламентарна група
90
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце Бойко, ти си безвъзвратно спрял, брато!!!! Как може да продължаваш да се излагаш?! Явно и Винету не си чел дори! Щеше да знаеш че са 3 тома и съвсем да блеснеш с интелект пред пелтека Дилов!!!!
89
31
 
13
 
! Отговори
БОЙКО ЛИ! преди 3 години
Бойко Борисов управляваше и пак ще управлява, не за друго, а защото не е крадец. Червените крадци, колкото пъти са избирани от ниско.образовените българи, ро.мите и Догановите турци, толкова пъти са им спирали евро-парите от Брюксел, само защото са крадци. Рано или късно Бойко пак ще управлява, макар и червените крадци при Новия световен ред да са извън закона и в дълбока нелегалност. европеец
88
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истерични са, защото са недоизкарани. А пък някои даже не са и почвани.
87
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутренската партия на МАЯРадиоактивна Вода всеки Бяга от там
86
2
 
19
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
"По думите му той е лидер не защото е силен физически, а защото е мъдър.""Той призна още, че с Любен Дилов-син се виждали по един път в месеца, за да си говорят по интелектуални теми.""И той ми казва, ако знаят колко си умен. Те и за Винету говориха, но те не знаят, че са две книги, добави лидерът на ГЕРБ."Ще си разпечатам мъдрите слова на Вожда и ще си ги закача на стената.Препоръчвам в следващото издание на учебниците по психиатрия да ги включат в темата за "наполеоновия" комплекс.
85
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в Китай болинте от короновирус сега са НУЛА, а общо 90 хиляди. В България болни са вече 400 хиляди. Население Китай 1 500 000 000България 7 000 000
84
2
 
28
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Премиерът - МИШЧИЦА
83
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
множко са - май не ти върви чак толкова играта Колкото се хвалиш
82
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре парламента ще чака цял ден да изпишат Борисов и пак нищо няма да правят
81
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя парламент са го обърнали на бардак и римски сенат, остана да почнат да нареждат на римската стража да им води гладиаторите и робите на крака.
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛАКЕИТЕ МУ ОТ ШОУТО НА СЛАВИ-ПАТЕРИЦАТА НА ГЕРБ, ПУСКАХА ПО ЕДИН СКЕЧ ЗА бОЙКО ОТ КУМОВА СРАМА, А ПО 30 ЗА Радев и Корнелия.КАК ДА ОТИДЕ НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАТО ГЕРБ ПАДА НА 10 ПРОЦЕНТА А СЛАВИ НА ПЕТ... И ЦИРКА СВЪРШВА.НАПРОТИВ ЩЕ НАПРАВИ СЛАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ОТВЪТРЕ ЩЕ СЕ ВИХРИ КАТО ДИВЕРСАНТ ДА ТВОРИ ГЛУПОСТ ДО ТЪПОСТ И ДА ДОКАРА ОТНОВО ГРОБ. САМО ЧЕ ХОРАТА ВЕЧЕ УСЕЩАТ ПАТЕРИЧОЦИТЕ ГЕРБОТУРСКИ.
79
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"....и Мая, и Корнелия, и Дончева, и Капон, те са истерични"..., и както обикновенно, Борисов е прав - такъв е материала.
78
6
 
23
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С бОРИСОВ?!! правете правителство и давайте промени