БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов

ИТН хвърлят държавата в хаос, се чете в позиция на ИБ на столетницата
Обновена: 26 апр 2021 18:12 | 26 апр 2021 17:30, Красимир Ангелов
251
БСП: Слави Трифонов провали шанса да се разгради модела Борисов
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП излезе с официална позиция след проведеното днес заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
"С връщането на мандата Слави Трифонов провали възможността да се разгради модела Борисов. От партията "Има такъв народ" хвърлят държавата в хаос и осигуряват връщането на ГЕРБ", се чете в позицията на социалистите.

Според тях отказът “да подкрепят мораториума даде възможност Борисов да се окопае във властта”.

"Връщането на мандата блокира актуализацията на бюджета с осигуряване на средства за здраве, икономика и социални мерки. Действията му блокират приемане на Плана за възстановяване и устойчивост.
 
Целят единствено промени в Изборния кодекс за овладяване на ЦИК и увеличаване на секциите в чужбина, с което помагат на ДПС", смятат от ИБ на БСП.

"Промяната се оказа подмяна. Задкулисието се прероди в нов образ", завършва позицията на ръководството на БСП.

Как реагираха депутатите, след като Трифонов обяви, че ще върне мандата, вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 205 Там е проблема,че Нинова не е червена! Беше синя с "лъвчето" на Мракобесническата партия СДС след 1989 г! Партия на лъжци и ПРИВАТИЗАТОРИ! На огромен паричен и материален ресурс на социализма! ТЯ Е СЕДЕСАРКА! Пребоядиса се в червна заради "властта" да е някоя! Срам и позор за жени като нея и Борисов комунето! Само и само да са на власт! Ами влезте в нета и ЧЕТЕТЕ <ЧЕТЕТЕ И ПАК ЧЕТЕТЕ ДЕЦА ЗА ТИЯ УБАВЦИ Днешните "демократи"! Не съм го писал това там аз!!! Там пише всичко за всеки! Па после
189
3
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Хе-хе-хе,на тая все другите й виновни ?! Щом дадено решение не е излязло от БСП и дру гарката Нинова ТО Е ГРЕШНО И НЕПРАВИЛНО !Нинова,по-полека,че от яд може да се ... пръснеш ха,ха,ха ! Време е и ти и твоята партийка да се омитате от българската политичес ка сцена ! Айде,чао !!!
188
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на Нинова.ЗАщото нйната 1 ва партия беше СДСЛъжа. Седесарска лъжа
187
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-хубавото на този фарс е изплуването на диригента Божков-черепа! Картончета ли е обещал да раздаде на всички гласували за него! За какъв морал изобщо се надпреварвате да многословите тук! Това ми било "новото", "промяната за доброто"! На кого ве - явно на черепа! Сега окончателно стана ясно - в парламента 165 слуги на сатаната! Ми то, какво излиза - Борисов е ангел бе!НАРОДЕ-Е-Е, ГУБЯТ ТИ ВРЕМЕТО! МАМЯТ ТЕ НАРОДЕ! ПРОВАЛЯТ ТИ ЖИВОТА!
186
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да има герб без БСП и ДПС .Това е единството на триадите.
185
5
 
4
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
" Бюрото" на др Нинова най после осъзна нещо съвсем друго!-:) Че Слави е вдигнал мерника,не само на ГЕРБ "партията" на бившето комунистче и борче пребоядисало се за една нпщ в "демократ"! Но и на БСП "нейната"партия.Казвам нейната и ще кажа ЧЕ БСП НЕ Е НЕЙНАТА ПАРТИЯ на Нинова.ЗАщото нйната 1 ва партия беше СДС като нейн редови чледн! Та вдяна Нинова,защото много и се "управляваше" най после! Но Слави и отнема тази възможност! СЛАВИ ВИ ИЗХВЪРЛЯ НА СМЕТТА ГОСПОЖО НИНОВА! С ГЕРБ ТАМ ВИ Е МЕСТОТО!
184
2
 
12
 
! Отговори
Борис преди 2 години
Това което може Слави е да прави хубави концерти, политиката му е тъмна Индия, не знам, защо младите хора и ниско образованите в чужбина се хванаха, като удавник за сламка, ще идва новия спасител, който започва да раздава пари и стандарта го вдига, като в чужбина, само дето, за да го има този стандарт, трябва, някои да работи, а не да се чудят фирмите, откъде да укрият данъци и Ромите да са на държавна издръжка!
183
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моделът Борисов излезе бетон арме. Нинова ще трябва да извика бомбаджиите на началника си Путин дето взривяваха военните ни заводи да разрушат модела.
182
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей тоя модел Борисов няма разграждане. 165 майстори рушители се събраха с чукове, кирки, лостове и взрив и пак не могат да го разградят. Моделът излезе по здрав и от Мавзолея на Тарабата. Работата е сериозна, щом и партията разрушителка БСП не може да се справи с модела.
181
1
 
15
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Славчо Трънски, другарката Нинова сигурно се сеща за тази легенда на БКП. приликата със Слави Трифонов е че последният сам се насади на тръни по най-гениалния възможен начин.
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти подавай оставка не протакай ,мани другите ,махай се.Май искаш да гушиш,ама няма ***.С Гечката и партията достатъчно злини причинихте,Ге...ката ви трябва да ви видим раирани костюми.
179
1
 
14
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Ама вие, г-жо Нинова тая възможност май, вашата партия, я пропускахте 12 години. Случайно ли я пропускахте, я си кажете?!
178
4
 
17
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Славчо сега трябва да уволни всичките си сценаристи, да дръпне шалтера на измислената си партия и да си гледа старините, а защо не и да се ожени най-накрая, поне едно смислено дело в живота да има.
177
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез пък от бесипету кой ги бръсне за слива?
176
4
 
18
 
! Отговори
оставка преди 2 години
Сега е ред да президента, който губи времето на народа с такива търтеи да подаде оставка и да отстъпи на някой по-работоспособен.
175
5
 
15
 
! Отговори
Излъга ни Славчо преди 2 години
Ние от протеста имахме едно желание СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ, а не да си правите лични сметки ....мнозинство имахте от протеста достатъчно БСП, ИТД, ИМВ, ДЪБЪ поне да направите правителство с няколко спешни задачи за НС.Излъга ни слави и ще си платите за това!!!!
174
4
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Ти да мълчиш. Нали си основно звено на модела Борисов
173
7
 
15
 
! Отговори
Нинова е права преди 2 години
Слави можеше да стане национален герой!!!! Но явно се потвърждава мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!
172
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идвам !
171
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подлъгаха ни протестърите, това се получи. Намазаха ни ските с вакса и ни пуснаха да се пързаляме.