Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми, може би това е целта - следващи избори след служебен кабинет от президента.Мафията ГЕРБ ще има по-малко вероятности да фалшифицира изборите, в следващия парламент ще видим и нови политически партии.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само от безотговорност може да се докопаш до отговорност.Всичко зависи от патериците, банкянските и учинанадолските.От всички минали избори си бехме убаво свикнали да не гласуваме за СлъТръ, са малко позбркааме и му дадуми 5,6 20%.На следващите от 20% ще му оставиме НУЛАТА. Щоно бъш кога не трябва един поне суякНеизлезе да обясни зако копира Будьонирисов. Я, Боре кво каза- казано си веше, Е, и ще бъде казано!!!
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен не може по този начин да се обърне общественото мнение,с тролене.Нямало срамна работа,така беше преди интернет.
49
14
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЛАВИ: ДНЕС ПОГРЕБВАНЕ ГЕРБ И БСП И ЗА ТОВА СЪМ В ЧЕРНО!
48
5
 
14
 
! Отговори
Монката преди 3 години
Мър шата излезе от дупката и пак се скри
47
3
 
0
 
! Отговори
Me say: преди 3 години
Blood for blood leaves no warmth in the heats of man, but without blood for blood the wolf will lead herd of sheep not man!
46
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНСпоред Киро Брейка, ББ щял да помете и Слави, и другите нови, даже и Президента? ББ щял да се върне на бял кон, даже два, ще стане суматоха, понеже парите са спряни и новите в парламента не могат да направят нещо?
45
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам го на видеото, да няма имане вземане с Васил Божков-Черепа. Тениската на Трифонов във видеото е черна с малък череп като емблема.
44
0
 
20
 
! Отговори
Какъв ковид бе славч преди 3 години
Нали генералите само плашеха с измислена ПАНДЕМИЯОлиг***н
43
0
 
27
 
! Отговори
Край преди 3 години
Слави - не се занимавай с политика.Почивай си повече човек - не си добре.
42
1
 
19
 
! Отговори
Ха сега де? преди 3 години
Славчо се опитва да прави словесно жонгльрство,говори взаимно изключващинеща:хем не бягат от отговорност,хем не желаят да поемат отговорност.Всепак трябва да му се признае-в ролята му на Бареков 2,той успя да надминеоригинала-Бареков дотътра до евродепутат,а Славчо до лидер на партия 2.Бесовете и хаосът в главата му,помпозните,но неизпълнени обещания замажоритарен вот,НС от 120,орязване на разходите на властите,негодносттада направи кабинет,ще срутят партията му на следващите избори.
41
0
 
7
 
! Отговори
h преди 3 години
До АнонименУвеличиха си заплатите за да й стигнат за памперс-и.
40
6
 
20
 
! Отговори
идола на миячите преди 3 години
Слави се оказа страхливо вмирисано куче, при първия тест се провали, втори шанс няма да има - махай се заедно с клоуните сценаристи и вървете на майната си.
39
3
 
24
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Досега го чакаха с надежда да каже нещо, от днес нататък вече ще е, каквото и да каже, все тая. Поне ще държи за дълго време рекорда за най-кратка политическа кариера!!
38
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко *** трябва да си за да изминаваш километри за да гласуваш за един чалгар.Отговорът е само, ако и ти си чалгар,
37
1
 
20
 
! Отговори
Експертно мнение преди 3 години
*** народ е нашия. Можехме при твърдост да имаме лустрация на БКП/БСП, недопущане на ДПС като етническа партия да съществува, твърдо зад десни про-европейски партии и сега стандарт на ниво Чехия и Полша. Царя ни загуби 14 години, ***-русофили още толкова. Сега и Слави и партиите на протеста спъват устрема ни към по- висок жизнен стандарт и по- високи заплати.
36
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, да му пожелаем, бързо оздравяване и да остави управлението на държавата, на тези, които могат и получат най-голямо доверие на суверена. Да продължава с шоуто, това, което може.
35
6
 
21
 
! Отговори
h преди 3 години
До Sgt. PepperСега айде други ще търсим. Не разбрахте ли от ББ по хубав няма. Хайде ГЕРБ.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ще вкарате ли пак баба Мика на избираемо място?Тя е много подходяща - енергична е, млада, не забравя и има много години пред нея да работи за ИТН.
33
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми що тогава участвахте на изборите бе, щурчо?