Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
26
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БРАВО СЛАВИ!!НАПРАВО ГИ РАЗМАЗА И БОРИСОВ И НИНОВА ЗАЕДНО!!
31
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
длъжен си да се съюзиш и с дявола защото тези които са гласували за теб искат промяна не искат Бибитко и обръчите му от фирми с които открадна милиарди. Очакват да го вкараш в затвора и да върне милиардите. Длъжен си защото иначе отиваш на буни..щето. Чете ли какво са написали хората от чужбина. Изминали са хиляди км до секциите за да гласуват а ти сега им переш шута отзадека. Мислиш ли че тези хора пак ще изминат хилядите км за да гласуват за теб. Не няма ти излъга надеждите им да се върнат.
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славун ако наистина претендира че ще е различин политик, трябва за се извини за всичко което каза зя пандемията и мерките срещу нея.... но го е страх да се извини защото голяма част от мота му дойде от тия които не вярват че има вирус и са против мерките
29
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слявунций се е пуснал с Череп на блузата.Хахаха цирка фалира.
28
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направихте си заплатите 10 000 лв сега може и да не бягате.
27
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората на Слави искат пълно мнозинство на избори след 2 месеца. Защо пък не. Със сигурност 3-те партии на протеста ще имат доста повече гласове, а ГЕРБ доста по-малко от сега.Затова воят от казионни на ГЕРБ журналисти и социолози е голям, защото знаят че това силно ще ускори краят на ББ. Ходът е добре премислен и абсолютно правилен.
26
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ако Антоанета Стефанова има топки, няма да връща мандата! Ще направи правителство, на първото гласуване всички без ИТН ще я подкрепят, а после лесно ще лавира.
25
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шута на "има такъв народ" получи от "суверена" карти с най-силните козове, а той реши да играе "шах" !!!
24
3
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Дано достойното решение не докара държавата до катастрофа преди новите избори.Или до управление на БСП заедно с ДПС и Манолова - което е напълно възможно - тогава Слави на предсрочните избори наистина няма да го има никога повече...А новите избори кой ще ги плати....нека партийте с техните субсидии - защо народа да ги плаща?
23
3
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Тамън това си мислех.Честно!Ако Белият вожд имаше процентите на Слави направо ни продаваше на Русия-срещу яка комисионна естествено.И щеше да ходи в Черно море да гърми с двата пищака по корабите на НА То.
22
3
 
6
 
! Отговори
Меди доганов преди 3 години
И мен така чутуро, удари ме в кръста, ритна ме в мозъка, да са е*е* в глупаците.!.
21
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фактът че това е депутат показва че българина си заслужава съдбата!!!
20
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя са го извадили от мазето в Дубай колкото да заснеме видеото и пак са го затворили
19
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчооо,не ме интересува колко езика знае човек който си избрал за премиер и ще върне мандата!Все едно да метнеш едно Ферари в една пропаст!
18
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми хубаво. На следващите избори 7-8 процента и ще сте паднали.
17
7
 
60
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Поредния комплексар излъгал народа....Ама като гласуват чалгари, етноси и емигранти напуснали Родината си така ще да е.Тайсън кючек и 7/8 братя!
16
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да не са сложили тест за наркотици на входа на парламента че Славиту си стои все у къщи
15
6
 
49
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
От казаното дотук разбирам, че иска абсолютна власт и да не зависи от никого. Само че времето на тоталитаризма свърши и България се управлява от партии и е нужен консенсус. С други думи трябва да се съобразява и с други представители на народа, когото уж уважава!
14
8
 
31
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
До една година, Бойко ще е на власт отново. Някакъв цирк се играе в момента. Дано се лъжа, но на там отиват нещата.
13
38
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно правилно решение. Платените *** и *** ще пискат, но народът е мъдър и ще оцени