Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
592
8
 
4
 
! Отговори
кап. Смит преди 2 години
Бойко ви каза - дайте тука да измислим нещо до есента, че чакаме едни милиарди..... Тва му е грижата еврофондове и пари на ръка. Неговите структури в съд, прокуратура, министерства и агенции ще подканят бизнеса да праща суджук и да пълни чекмеджето. А герберята във форума трябва да знаят, че вместо да обясняват колко зле е ИТН да си видят кораба, че накрая само оркестъра ще им свири, докато се бият за лодките.
591
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 692Не е така.Сега играе рискова игра. В момента се опитва да стане първа сила или поне да остане втора, но със значително повече гласове, които да дръпне от ИМВ, БСП и ДБ. Затова може и да слезе на ниво 5-8% и да е патерица с облаги при приемането на определени закони. И двата варианта го устройват.Въпроса е, че с новия изборен удариха здраво рамо най-вече на ДПС и сигурно следващите избори ще се наредят 1/2 ГЕРБ/ИТН 3 ДПС 4 БСП 5 ДБ 6 ВМРО/ИМВ (активизация на хората заради изборния).
590
3
 
6
 
! Отговори
Ами, преди 2 години
До ФактТой вече е изгорял и чак главата му пуши! Да не си е мислил, че може да управлява сам без да се "сдуши" с някой? Добре, изключваме ГЕРБ, БСП и ДПС и с кой остава да се коалира и състави правителство? Той искаше да влезе в парламента, като опозиция, но....!
589
24
 
5
 
! Отговори
Голяма драма преди 2 години
Троловете на ГЕРБ работят като по сталиново време.
588
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ФактТова му беше първото и последно участие в политиката на този пъпеш от снимката.
587
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберите не могат да понесат нова партия, която не се продава след изборите. Пуснали са корени във властта и не могат да живеят без да управляват.
586
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що нямам Алфа тв?
585
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави прав си ,ама матряла веднага повярва на лъжите и манипулациите на бойко .
584
6
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Абе,***,Тошко африкански нищо не е излъгал.Всички я разбраха що за...птица е тая видинска звезда.
583
4
 
8
 
! Отговори
Юда преди 2 години
Изгоре преди да светне!!!!!Слави можеше да стане национален герой!!!! Но ни ПРЕДАДЕ и явно се потвърждава мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!+++++На протеста нямаше партии и цветове и за това беше голям и ние от протеста имахме едно желание СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ, а не да си правите лични сметки и облаги и да се делите цветово ...мнозинство имахте достатъчно от партиите на протеста (БСП, ИТД, ИМВ, ДЪБЪ) общо 135 и да направите правителство с няколко спешни задачи поне по искането на протеста и да улесните работ
582
2
 
17
 
! Отговори
Едно нищо преди 2 години
Каквито и симпатии да имах към тази нартия ИТН , моментално изчезнаха ,след чорбаджйското, нагло,невъзпитано и зло поведение на Слави към интервюращият го Филип Станев--раята в очите на работодателят му.Жалко, много жалко.Със злоба нищо не се постига.
581
0
 
3
 
! Отговори
Ха! преди 2 години
До Анонимен 670Защо бъркаш нещата? Сещаш ли се, че тези "селяни" произвеждат храната и не може да са мързеливи!Да, сигурно има необразовани, нискоквалифицирани и живеят в панелки, но не може всички да живеят в дворци. По същия начин онези в парламента гледат на теб!За това, че някой има болни амбиции, не са виновни хората!
580
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставам с кофти впечатления от участието на ИТН в политиката, колкото и кратко да беше. Чудя се, защо изобщо се хванаха.
579
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди изборите каза,че няма да се коалира нито с Герб,нито с Бсп,нито с Дпс. Сега си изпълни обещанието. Иначе какво трябваше да стане. Да се коалира с Дпс и Бсп ли. Ми то по-добре да беше с Герб отколкото с червените.
578
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхте ли как Тошо Йорданов лъга нагло от трибуната на народното събрание, че бившата им съмишленичка Росица Кирова е съдружник с наркобос. Това им е единствената специализация да лъжат елементарните чалгари с цел парична изгода. Има телефонни измамници, тези са телевизионни измамници.
577
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господин Трифонов, в такива ситуации се поема отговорнист в името на българския народ, благодарение на който сте депутати вие и вашата партия, а не се бяга от отговорност, защото от ситуацията не страдате вие, а българският народ. Осъзнайте се вече всички политици.
576
11
 
3
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
КОРНЕЛИЯ ще вземе мандата с отворено сърце защото дългия ще е подкрепи и не само той.КОРНЕЛИЯ Е БЪДЕЩИЯТ МИНИСТЕР ПРЕДСЕДАТЕЛ.
575
1
 
7
 
! Отговори
Нали преди 2 години
се подигравахте на НОЩ с дня *** Годжи,че нямало вирур,трябваше да ви натръшка всички б.....к...луци.
574
8
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Гледам тро лчетата на държавна хранилка са се съсредоточили в тази тема - да ви светна само, Славчо няма да се прекара да се сдуши с някой от ГЕРБ, БСП или ДПС - защото ще изгори като всички останали, които го направиха предишните пъти. За него е по-добре да иде пак на избори.
573
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя излезе най големия лъжец...мълча,прави се на болен 2 седмици и накрая един шут на хиляди гласували ,даже няма и министри да назначат !!!явно няма кадри ,а къде си тръгнал ,концерт ли ще правиш