Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!

Ако направим правителство в момента, ще бъдем зависими, смята лидерът на ИТН
Обновена: 26 апр 2021 20:52 | 26 апр 2021 20:49, Красимир Ангелов
816
Слави Трифонов с видео във Facebook: Не е вярно, че бягаме от отговорност!
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов говори за първи път след заболяването си от коронавирус. Във видео, публикувано в личния му профил в социалната мрежа той посочи, че карантината му вече е свършила.

"В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре", посочи Слави Трифонов.

Още по темата
"Не е приятно 2 седмици под карантина. Сега трябва да се възстановявам още време, но това е каквото е за всички, такива са обстоятелствата", допълни Трифонов.

Той бе категоричен, че не е вярно, че партията му бяга от отговорност, след като заяви, че ще върнат веднага мандата на президента Румен Радев.

"На един камикадзе, който не иска да се самоубие и ти да му кажеш - ти си страхливец, т.е. как да коментирам нещо подобно? Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласовоподавател“, посочи Трифонов и продължи:

"ГЕРБ са първи, имаха възможността да направят правителство - не успяха. Ние нямаме възможността да съставим стабилен кабинет, защото просто нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет“.

"Съставяне на "кабинет на малцинството" е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което се борим. Те не могат да бъдат управляващи. Народът не се е разпоредил така", подчерта Слави Трифонов.

"Ако ние направим правителство в момента, ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. И ние нямаме представа кое точно ще подкрепят", посочи още лидерът на „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


816
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
572
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей до такова състояние води злобата и егоизма. Учиндолеца е жив пример за неучдачника лъжец чалгар.
571
2
 
20
 
! Отговори
бай Таци преди 3 години
Чaлгap, в кръста викаш те yдapи Ковида а?Ама да не е тоя Ковид дето го нямаше бе??И що не викна Мангъpa да те разтрие?!?
570
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата има почва на тази територия.
569
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идва криза и вероятно глад за по необразованите,неквалифицираните по- мързеливите и за тези от малките населени места плюс панелките в големите градове и столицата.Това са избирателите на Слави понеже харесват простотийките.И кога тези селяни ще ви спасят на тия лоши времена.
568
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше поне да пробва с правителство! И ако останалите партии не му подкрепят законите, тогава да подаде оставка и щеше да има основания да каже "трябват ми още депутати, гласувайте за мен, за да направя промяната!". И щеше да събере още повече гласове! А той се изсули като мокра връв...
567
1
 
20
 
! Отговори
Ванко-1 преди 3 години
Страх го тресе чалгаря.
566
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ще има джип отзад или не, разлика не виждам!
565
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този не е излезе преди изборите нито на един дебат, къде бляхте тогава овце такива, ей на ви сега куцо магаре, избрахте си го. Явно вярвате на всичко написано в интеренет.
564
2
 
16
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
То е ясно че и този не работи за България а само за себе си. Най-лесно е да критикуваш, да даваш идеи от страни, да протестираш, да мразиш, но когато горещите картофи се озоват в ръцете ти, бягаш като попарен. Всеки му ход е насочен към съхраняване на себе си, към лавиране и маневриране в името на постигане на това срещу което се бори.
563
1
 
31
 
! Отговори
Ха! преди 3 години
Ти какво си мислеше? Че ще се наврете в парламента и ще джафкате, каквото ви диктуват, като опозиция ли? Тогава пак щяхте да сте зависими от някой! И съставяйте правителство, или да се прави служебно, защото държавата и хората не могат да чакат! С клипове, ли ще управлявате?
562
1
 
25
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Силата на Слави Трофонов е по телевизията, но не и в реалността. Референдумите му дето внася са също имитация на нещо. Мисли си, че прави нещо, но нищо не прави.
561
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Вярно е пичИ кое е вярно, че е некомпетентен? Виж тук си прав! Но нормалната стъпка, на партия претендираща да сменя статуквото, е да състави правителство с обещаната подкрепа! А пък ако започнат да го шантажират, подава оставка и други избори! Това е вярно! А не да крие инфантилността си зад измислени отговорки!
560
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоз, като другите - пуска си клипчета и сам си отговаря на въпросите. Ама няма страшно, журналистите не хапят, но да по-лесно е да критикуваш другите, а ти да си същия!
559
1
 
4
 
! Отговори
Вярно е пич преди 3 години
Вярно е ...
558
3
 
16
 
! Отговори
хтх преди 3 години
Кой е този глупав народ да даде мнозинство на ***?Така, както народът живее до съседите си въпреки различията си, така се очаква и партиите в парламента да постигнат консенсус за важните неща въпреки различията си.Нали затова беше идеята да има много партии в парламента, за да няма никой мнозинство да си развява коня, пардон байряка.
557
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв вирус , нали пращаше един от хората си да се заяжда с Мутафчийски и се смееше на вируса. Само къде не зарадва Мангъров с ф..ц ио ,като викаше че е обикновено грипче.
556
2
 
27
 
! Отговори
АБЕ САМО ПИТАМЕ: преди 3 години
ЧЕРЕПА ЩЕ ДАВА ЛИ ПАК ПАРИ ЗА НОВИТЕ ИЗБОРИ....??!!!КОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ НА ТОЯ ВЪПРОС:-ФИГУРАНТА ЛИ...-СЛАВИ ЛИ..-АН. СТЕФАНОВА , ЛИ..-СБЪРКАНИЯ АРМЕНЕЦ...-ПИНОКИО....-ИЛИ КОСТИНБРОДСКАТА ДАЛАВЕРАДЖИЙКА....ХА,ХА,ХАААААА...ЧАКАМЕ С ИНТЕРЕС!!!!!!1
555
2
 
11
 
! Отговори
Ганю пулев преди 3 години
Славуцини вълнения
554
1
 
15
 
! Отговори
Монката преди 3 години
Има такъв *** от
553
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сценаристите на Славчо пълнят коментарите с анонси за ТВ сериали. Докладвайте с удивителния знак до палчетата.