Радев: Да възродим вярата в собствените ни сили

Президентът поздрави българите по случай Великден
173
Радев: Да възродим вярата в собствените ни сили
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 "За всеки от нас Възкресението е лично изживяване, което възражда духа и носи надежда за повече светлина в мислите и делата ни. За нашия народ отбелязването на Възкресението единява традициите на рода и ценностите на вярата", написа във "Фейсбук" президентът Румен Радев на Великден.

"В този светъл за православната вяра ден пожелавам здраве, мир и благополучие във всеки български дом! Честито Възкресение Христово!", допълва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: ВеликденРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БунтатаКой не иска нато бе ?Николай Малинов - 13 хиляди гласаБолен Атаката - 14 хиляди гласаКопейкин новата къща - 78 хиляди гласа
105
27
 
4
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Колкото по-бърже излезем от НАТО и този крадлив европейски съюз-толкоз по-добре за България!!!!Истинските българи не искат НАТО и eu!!!!
104
29
 
7
 
! Отговори
православен патриот преди 2 години
Жив и Здрав да сте генерал Радев !!!! Мутрите си отиват !!!!
103
27
 
7
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Честит празник г-н Президент!!!!Колкото и да мрънкат,*** си отиват.Краят им дойде.Ще се оправим и без тях,даже ще бъдем по-добре.А на троловете,които им е платено да дрънкат против президента!!!!-Ще връщате парите!!!!!!!🤪
102
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Радев. Не вкара нищо излишно или политическо в посланието си и не влезе в задочна полемика в този най светъл ден. Класи над оня дето бърбореше на монаха за политика. Срам, нищета, бездуховност от другата страна видяхме. Иде време за поредното Българско Възраждане! Бог да благослови новия път на България!
101
4
 
27
 
! Отговори
you преди 2 години
Президенте колко заплата взимаш?При 1000-1500 средна заплата,ти получаваш 15000,че и отгоре сигурно.Стига с тия твои сладки приказки в стил Плевнелиев.Депутатите защо си гласуват по-високи заплати,на какво отгоре.Да не би заплатите на работещите хора да са вдигнати.Защо депутатите не ходят на работа,а когато са там единственото което правят е да си мерят онези работи.*** мръсни.
100
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дарагой мой Радко разпери Ръце и полети на горе на горе и в Космоса там е твоето мясо
99
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така повече статии за - радев , тои е силният на деня а не да ни занимавате с хора от миналото
98
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долен, злобен и комплексиран човек е Радев. Тези, които го подкрепят не разбират, че ни доведе до комфронтажия, която може да ескалира в гражданска война.
97
5
 
26
 
! Отговори
Резидент на Москва преди 2 години
Гледай този от снимката и мисли за Решетников/Путин! Това мисля за бръщолевенето му!
96
4
 
31
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ЗАДАЧАТА НА РАДЕВ Е ДА ИЗВАДИ БГ ОТ НАТО!!! ЧРЕЗ БЛИЗКИТЕ МУ ПАРТИИ - ИТН, ДБ БСП И ДПС. ДОРИ НЕ МУ Е НУЖНА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.
95
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя освен да се набира на лост и да лиже космати руски жопове за друго няма нито сила, нито желание.
94
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На пети Май всички пред президентсвото на протест срещу закриването на ЦИК от Радев и вкарването на над 350 000 хиляди турци, които ще ни определят съдбата оттук-нататък.Долу диктатурата на Радев!
93
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПЕНЮБорбата ви да се редите на опашки за хляб продължава!Дерзайте и ще успеете!
92
24
 
4
 
! Отговори
ПЕНЮ преди 2 години
нашият президент обединител румен най после ще му се отвори истинска работа /не да пише вето/ а да си върне държавата от нашия узурпатор премиера бойко битката е спечелена но войнаа продължава дерзайте вождове племето българско ви чака НО НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО
91
26
 
3
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Пилота торпилира гробаджийския хеликоптер, и са се въртят в несвяст, кат шугави офси преди да си разбият кратуните дебели...
90
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гробарите са долна ***
89
5
 
43
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Възродителят от Бузлуджа, Шипка и яз.Копринка така ни "възроди", че скоро ще гледаме Европата през крив макарон, благодарение на вдигнатия му юмрук в българският политически живот проникнаха с взлом Адвокатите на мутрите, чалга халтурата на Славунчо, Тюлена с гумента лодка който взе на абордаж българската демокрация и макар засега и под бариерата влязоха и партии като тази на Черепа и тази на възродителите от "Възраждане", които искат директно излизане на България от ЕС и НАТО ... !!!
88
3
 
22
 
! Отговори
Честито преди 2 години
Въскресение Христово! Доста се разглезихме последните години. Нещата вървяха спокойно, свикнахме да не мислим за политика. Има неща които не са правилни, злоупотреби и тн, но ежедневието се случваше нормално. Сега, обаче, отново ще изживяваме промени. Кое точно предизвика за няколко месеца такава нетърпимост в българина? Винаги се е крадяло и винаги ще се краде - нали не си правим илюзии? Явно нетърпимо е за тези които не могат да крадат. Тоест ще сменим едните с другите. Хайде стига пискахте!
87
2
 
1
 
! Отговори
куку преди 2 години
До АнонименДа не си пил нафта