Нинова: Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората

Днес НС ще гласува предложението за преизчисляване на пенсиите
5 май 2021 09:20, Елка Василева
97
Нинова: Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората
Снимка: архив, БГНЕС

“В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората“, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook преди началото на днешното заседание на Народното събрание.

Още по темата

„Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави  му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите).

През това време туристическият сезон е пред провал, над 60% от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини“, написа Нинова.

„Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за “Спутник V”, написа лидерът на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корни, сега като ви направят субсидията 1 лв от се ще ЦОЦАТЕ??!
14
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова и хората искаме да забравим за теб!
13
4
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Кои хора бре Корне, тези на които Демокрацията отне толкова много ли ? - Пардон Прехода както по късно го нарече, този "Преход" през който такива като теб придобиха за жълти стотинки и компенсаторки цели Външнотърговски предприятия и приватизираха трудът на майките и бащите ни ... Народа за който толкова много бленуваш показа много ясно къде ти е мястото, така че сега не си измивай ръцете с Бойко, че той пак е 1-ва политическа сила ... !!!
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов няма мнозинство !Виж новите партии и БСП как не забравиха черепа , сглобиха мнозинство и набързо и извънредно гласуваха закони в негова полза.и никой не разбра.А за народа се вайкат и съжаляват и оправдават и все нещо им пречи да вдигнат пенсиите и заплатите!
11
5
 
15
 
! Отговори
ами да преди 2 години
Като са "забравили", ти защо не отидеш да ги оправиш, а бягаш? Нали "милееш" за народа си?То целта на всички ви се вижда каква е,водени от омразата си към един човек не се спирате пред нищо,па макар и в ущърб на народа,завоалирано като "грижа".Всички отидоха в парламента с някакви лични амбиции за вендета.Колко бързо забравиха обещанията си или ги отложиха във времето.Хубавото в случая, е че се махате от парламента преди да навредите още повече и да се облагодетелствате на чужд гръб.Марионетки
10
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност БКП никога не е мислила за България. Само сте създали проблеми и счупена държава, ***
9
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП въведе 10% данък, отговарящ на интересите на най-богата прослойка в България.Дори ултрадесни партии в Европа не са го правили.БСП не може да се нарича социалистическа партия. Трябва да се нарича БКП, само с новото й измерение - Българска капиталистическа пратия!
8
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова спри с глупостите и подкепи партиите на Промяната, ако не искаш БСП да се свие и под 10%! Още едно гласуване заедно с ГЕРБ и натам вървят нещата - собствените ти избиратели започнаха да се отвращават
7
7
 
14
 
! Отговори
Gorskio преди 2 години
А вие там в БеСиПьету живо се интересувате от живота на хората, а не се занимавате с вътрешнопартийни борби за власт и драпате за кокала, нали така?
6
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-доброто е, че българите вече забравят за БСП. Сега трета, след новите избори пета!
5
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези крадливи партии от прехода са най-големия ни проблем. Без тях щяхме да живеем охолно и безгрижно, като останалите европейци и нямаше да сме без пукната стотинка в джоба. Мизерията и безпаричието са в основата на всички проблеми в тази държава от третия свят.
4
11
 
27
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Уф тая лъжлива и крадлива овца ли мисли за хората. Да върни милионите, които открадна от Техноимпекс, и народа. От Импексовата БСПеерадската партия, не спират да извират десетки *** ***, като клонинги на гнусния *** Радеф.
3
7
 
9
 
! Отговори
Начо Културния преди 2 години
Една друга гледна точка- властта трябва да държи населението в известна мизерия и нещастие, защото ганчовците, като им е хубаво, го удрят на простотии и се стремят да натикат нормалните хора в ъгъла, и да установят просташки рай, ***, като е беден и депресиран, е доста по-приемлив персонаж.
2
11
 
27
 
! Отговори
ХаХа преди 2 години
Точно от БСП да ни обясняват как другите партии са забравили за проблемите на хората.Ало,Станишев!!Виденов!!
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама, другарке, вие сте част от пробл134ема.