Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

Конкретните случаи определяли насоката на ИТН дали е лява или дясна партия
1128
Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

„Няма тайнственост, има логично поведение. Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България огромна част от медиите не са свободни“. Това каза пред БНР шоуменът и лидер на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в отговор на въпрос защо се дистанцира от медийни изяви.

Още по темата

„Начинът на изразяване е в интернет, защото там си напълно свободен. Това е въпрос на избор“, каза той.

Когато, тогава. Това е отговорът на Трифонов на въпроса дали ще бъде премиер, ако ИТН спечели изборите.

„Не съм тръгнал да се занимавам с този политически проект, защото съм имал невероятното желание да стана политик. Аз съм тръгнал да правя това, защото цялата политическа система отказа да признае мнението на 3,5 млн. българи, които са гласували на законен референдум. Искам това нещо, което е логично, морално и законно, да бъде наложено“, допълни той в предаването „Политически НЕкоректно“.

Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства.

„Това нещо ще се махне, защото това е логичният нормален път на една нормална държава член на Европейския съюз... Суверенът решава... В парламента трябва да има хора, които да представляват цвета на нацията. Да бъдат уважавани, да се държат достойно, да бъдат принципни. Не може в Народното събрание един депутат да нарича зам.-председателя „гном“ (бел. ред. - репликата „Ей, гном, не се ядосвай, че пак ще получиш инсулт“ е отправена от Лъчезар Иванов от ГЕРБ към ген. Атанас Атанасов)“.

По думите му БСП е „най-слабата беззъба опозиция от 30 години насам“.

„Ляво - дясно отдавна се е размило. Съвременният свят е различен. За мен поведението на ИТН е практично. Но не като интереси на самата партия, а практично в интересите на суверена“.

Трифонов подчерта, че конкретните случаи определят насоката на ИТН дали е лява или дясна партия.

„България винаги ще бъде свързана емоционално с Русия заради жертвата, която е направила за нас. Сега ситуацията е различна. Правилен беше ходът преди години на българския суверен да стане член на Европа и на НАТО, затова трябва да сме лоялни партньори на тези две организации. Най-после да има едно отношение, в което няма два крака - единият стъпил на едно място, другият на друго място. Когато един партньор е предсказуем, ще можеш да му имаш доверие. Трябва да си принципен, последователен, лоялен“, заяви той във връзка с външната поликита на България.

Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно.

„Историята го показва. Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
881
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хареса ми, че Слави каза, че трябва да сме с ЕС и НАТО, организациите към които принадлежим сега.
880
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо плюене тука на Слави. Защото ще спечели изборите затова го плюете
879
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герп са първа политическа сила във Факултето. Не мерси, не искам роми да ми определят съдбата.
878
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 966Видя се кой е "Болен, злобен, алчен и арогантен" Май същия управлява 12 години тая държава
877
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички е ясно, че Слави спечели в чужбина заради това че няма корпоративен и купен вот, както е тука.
876
5
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
На всички е ясно, че Слави спечели в чужбина заради концертите изнесени там и заиграването с носталгичните чувства на гурбетчиите ни.
875
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болен, злобен, алчен и арогантен ***. Жалко за шоумена Станислав Трифонов. Падението му оттук нататък ще е страшно и неизбежно!
874
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 963ФАКТ!А защо българите в чужбина избраха за победител Слави? Защото там няма корпоративен и принудителен вот като тука
873
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Офис служителТОЧНО НЕ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ПРОБУТА ЗАКОНА ДА СЕ ЗАКРИЕ КОМИСИЯТА ПО КОНФИСКАЦИЯ НА ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО ОТ ОЛИГАРСИТЕ БОЖКОВЦИ, БАНЕВЦИ , АРАБАДЖИЕВЦИ И ДРУГИ ПОДОБНИ!!!ТАЗИ ПАРТИЯ Е НА ВТОРО МЯСТО ПО ВРЕДНОСТ СЛЕД ГЕРБ!
872
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирателите на ДБ са с най-висок образователен ценз, така е. Но само ако се обединят с ИТН ще има добро управление на тази държава
871
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите в чужбина избраха за победител ИМА ТАКЪВ НАРОД
870
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Офис служителИ В СЪРБИЯ И В РУМЪНИЯ ГО ИМА СЪЩОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА БВП ЗА СЪЩИЯ ПЕРИОД!!! НО ТАМ НЯМАТ ВЗЕТИ НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ 10-КИ МИЛИАРДИ КАТО В БЪЛГАРИЯ!!!---------------БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ !)
869
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 962Да бе според Маркет линкс Слави е победител
868
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина ли Слави го дават че печели следващите избори?
867
2
 
3
 
! Отговори
Офис служител преди 2 години
ако някой не е обърнал внимание: избирателите на ДБ са с най-висок образувателен ценз, на второ място са ГЕРБ; да не се опитва някой да изкара, че партиите опашкари са някакви мозъци
866
6
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ ВСИЧКИ СЕКЦИОННИ КОМИСИИ КЪДЕТО ИМА ОГРОМНИ РАЗЛИКИ ВЪВ БРОЯ ГЛАСУВАЛИ НА 4 АПРИЛ И НА 11 ЮЛИ!И ДИРЕКТНО ВЪВ ЗАТВОРА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ--------------------ОЧАКВАМ ГЕРБ ДА ПОКАЖЕ РЕЗУЛТАТ СЪС НАД 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПО-МАЛКО НА 11 ЮЛИ СПРЯМО 4-ТИ АПРИЛ!!!ЩЕ ЛЪСНЕ ТОЧНО С КОЛКО Е ФАЛШИФИЦИРАЛ ИЗБОРИТЕ ГЕРБ !
865
2
 
7
 
! Отговори
Офис служител преди 2 години
от "Сюзерена" той уважава само тази част, дето са гласували както той иска; значи първо трябва да се научи да уважава избирателите като цяло (първи урок за Слави); "да се изчегърта направеното от ГЕРБ". Вероятно говорим за пари и най-вече вдигането на БВП с 16 миларда и нещо щатски долара; ами да го изчегърта, с неговия детски акъл няма да му е трудно; вторият му урок трябва да бъде: не гледай да рушиш, а да съграждаш
864
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голямо плюене тука на Слави. Защо бе? Той ли управлява през последните 12 години? Защото ще спечели изборите затова го плюете
863
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"По-скоро ще гласувам", партията на Слави Трифонов води - с 24,1% срещу само 14,6% за ГЕРБ, т.е. разликата е почти 10%!
862
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 945Иск ти се ама социологическите агенции дават ПОБЕДА за СЛАВИ