Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада

Трябвало да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно
15 май 2021 10:14, Елка Василева
188
Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада
Снимка: архив, БГНЕС

Формулировката "Мутри вън!" не дразнеше хората на площада, може би това дразни хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри. Това заяви Арман Бабикян пред БНТ.

По думите му за хората е важно да се положат колективни усилия, за да бъдат изгонени мутрите от властта.

Още по темата

Няма напрежение с Татяна Дончева, всеки при нас изказва мнението си, обикновено се стига до рационално решение, каза Бабикян. Според него целостта на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" не е под въпрос.

Той даде за пример състава на служебния кабинет, в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, имате хора отляво и отдясно.

Трябва да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно, а не само да се декларира с кого не може да има коалиция, допълни Бабикян.

"Посочвам състава на кабинета на президента не толкова защото вътре са блестящи звезди. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове между отделни части от обществото, съдържа философията за справяне с този ужасяващ погром, извършен над българската нация през последните 12 години", заяви още Арман Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов: "Около Манолова има нечистоплътни хора, във физическия смисъл, не се къпят! Знам ги, въртели са се около мен, искаха ми три милиона, когато за първи път се явявах за кмет. Този човек е с име "Б". Тези хора знам какво могат да измислят".
100
1
 
21
 
! Отговори
сигурно е така преди 2 години
До SSНе споря!Но като му гледам суратя и си мисля,че тоя трябва пръв да тръгне навън!
99
1
 
30
 
! Отговори
не е истина преди 2 години
Господи , какво падение, този човек, дето от години разпространява фалшиви новини, изпълнява заповедите на Черепа, дето разнасяше ковчези, бесилки и черни чували, сега да дава акъл на нормалните български граждани. Кажете ми че не е истина. Не ни остава нищо друго, а да кажем:"Спрете Земята, искаме да слезем!"
98
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов за Бабикян: "Да не лъже, молеше ме за 3 милиона за предизборна кампания"
97
2
 
15
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
овчаро бабикян - депутатин за един ден , се опитва да оригиналничи . кой си ти бе площаден плъх ?
96
12
 
5
 
! Отговори
тъй или иначе, преди 2 години
бъдещето е на младите,протестните партии.Така,както тройната коалиция остъпиха на младите/тогава Герб.
95
4
 
25
 
! Отговори
пендо преди 2 години
Ние обикновените хора от провинцията, какво да кажем?Името на партийката ви, дразни и то много! И не само името и! А и някои от действията ви!Защото вие сте платени протестъри срещу една част от мутрите! Вие дадохте кураж на *** и разбойниците в София. Определено провокирахте полицаите и някои изядоха боя. Но и полицаи пострадаха!И сега се имате за големи герои.Изритвате едни мутри, но вкарвате други. Самите вие много се доближавате до това определение!
94
4
 
20
 
! Отговори
Омерзен преди 2 години
Престани да лъжеш иначе Божков ще проговори за парите които ви даваше и още дава!
93
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ами обесете ни бе, Бабикян, тези дето не сме стъпвали на площада! Когато стачкувахме за по-високи заплати при Орешарски месец и половина, обществото не ни подкрепи нас учителите, даже за този период не получихме и заплата, както си е редно, защото не работихме! Как да ви подкрепим вас, хвърлящите домати и яйца по държавните институции, пиещите и пикаещите по жълтите павета, разнасящите ковчези и опъващите бесилки?!пиещите и пикаещите по жълтите павета, разнасящите ков
92
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Слави Тъ.паков върна мандат при 165 депутати които бяха готови да го подкрепят. "Да, но какво трябваше да направи? В момента та в който щяха да започнат с гласуването, от тея 165, щеше да има едни 60, винаги на контра. Толкова ли е трудни, да ви защо е проблем.
91
3
 
23
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Бабикянчо , поголяма мутра от теб , Галева, Дончева , неуспелия Хаджигенов и сие има ли?Та вие, а не ББ сте олицетворение на всичко олигавхично и мутренско чрез хората които защитавате!И ако беше нормална държава отдавна вашата шайка да е в затвора
90
2
 
22
 
! Отговори
КАНАЗИРЕВ преди 2 години
МАЗЕН И ТЛЪСТ ,АРМЕНЕЦ ,
89
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, арменец комунист на хранилка при Черепухата криеща се в Дубай - главният организатор на преврата който извъртяха в България. Руски подме*тки.
88
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз стъпих на площада, но ми се искаше да им изрисувам лицата на ***, които блокират кръстовища и си правят площадна демокрация.
87
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черепа: "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста (разбирай Платеното трио)" ... "Гешев ще го направиме фигурант като Президента"
86
0
 
7
 
! Отговори
заплес преди 2 години
До Анонимен 83Ако искат да се доближат до депут място, точно тези имена не трябва да са в листите. P.S Забравил си Хаджигенов:)
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 97,абе вие си обяснете. Много хора се интересуват от темата, не съм само аз.
84
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези мошеници ,заедно със страхливеца чалгар - никога повече в парламента !
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До до до 83разбрахме, да. Да живее празнословието.
82
0
 
5
 
! Отговори
До до до 83 преди 2 години
Как къде е Сидеров?! *** в Общинският съвет.Нали станА общинар.