Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада

Трябвало да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно
15 май 2021 10:14, Елка Василева
188
Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада
Снимка: архив, БГНЕС

Формулировката "Мутри вън!" не дразнеше хората на площада, може би това дразни хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри. Това заяви Арман Бабикян пред БНТ.

По думите му за хората е важно да се положат колективни усилия, за да бъдат изгонени мутрите от властта.

Още по темата

Няма напрежение с Татяна Дончева, всеки при нас изказва мнението си, обикновено се стига до рационално решение, каза Бабикян. Според него целостта на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" не е под въпрос.

Той даде за пример състава на служебния кабинет, в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, имате хора отляво и отдясно.

Трябва да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно, а не само да се декларира с кого не може да има коалиция, допълни Бабикян.

"Посочвам състава на кабинета на президента не толкова защото вътре са блестящи звезди. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове между отделни части от обществото, съдържа философията за справяне с този ужасяващ погром, извършен над българската нация през последните 12 години", заяви още Арман Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този,какъвто е ***,какви ли ги списва във фейковете му "информиран".нет и др.?
40
17
 
4
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Талибаните от ГЕРБ разбират само от бой по тиквите.
39
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЛУПА още ли не е в затвора.За 30г.нито един като него а те са много толупи не бе осъден.Затова сме и най бедни и пропаднали.Но до дъното остана малко.
38
13
 
7
 
! Отговори
100 % преди 2 години
Прав е арменеца..............трябва да има няколко общи приоритета за всички партии.............................иначе България загива!Колкото и да не го харесвам..............за това е прав 100 %!!!
37
1
 
2
 
! Отговори
мрън мрън преди 2 години
До Анонимен 36Остави гибелните страсти,ами малко помисли!Няма да ти е излишно!Айде,жив и здрав!
36
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, хунтата се провали и потъна в дън земя.От баце нищо.
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудно как не разрешиха пария с име - Няма такава държава, но разрешиха Мутри вън!Цял свят да ни се смее.
34
4
 
14
 
! Отговори
какъв протест преди 2 години
До Мен най ме дразниКато казаха на Бойко да им прати една водоноска на площада и да ги окъпи,и целия протест на "умните и красивите" ще е до там,той се смееше,и каза нека хората да ги видят колко пари струват!
33
8
 
22
 
! Отговори
По- голямо Зло преди 2 години
Много лош бил Бойко! Пък се видя, че хората, които са против него - са още по- големи злодеи и по- криви от него! Бабикян и сие са развалени хора!
32
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов и ГЕРБ се провалиха. Това е ситуацията.
31
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми аз не стъпих, щото ти си там. Тъкмо се канех да ида, и гледам некви дър-ти ко-мунета взели рупори и се обявили за лидери на протеста.
30
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига вече с тия Мутри.Те не са виновни.Създаде ги преходната криминалнаДемокрация+ държавата.Но в същностте бяха държавата в началото на 90те.Нищо по добро не ни очаква,дори и Господ да слезе от горе и да ни управлява.
29
4
 
21
 
! Отговори
Николай преди 2 години
Като се насмучела въшката излизала на челото - та и Бабикян в политиката! Паразитян!
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Copocoидът Никол Пашинян взе властта в Армения с преврат и само за непълни две години докара този древен и горд народ до отчаяние и загуба на територии.Несъмнено мястото на рекетиращата мутра е в затвора с конфискация на имуществото, но трябва да внимаваме със смяната. Да не скочим от трън, та на глог.
27
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият, дразнят се хората, които го гледаха, как се търкаляше в палатките, с бира в ръка, на платения от мутрата Божков, протест.Дразнят се от фейк новините в жалката му медия. Дразнят се, когато седна на държавната софра в компанията на червената хунта.
26
5
 
25
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
И правилно,защото сме много повече от вас.И кой си ти ,и тези около тебе.едни ***...ци свързани с олигарси които безчинствате 6 месеца срещу тлъсто заплащане.Изчезнайте негодн...ци
25
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 19Ако немаш "мутри" които да познаваш, нема и да имаш смелост да вдигнеш дандания :)) Бойко просто се самозабрави, направи грешки, изглеждаше жалък с жипката.... :) Но съм сигурен, че усещаше своя край на политическата сцена, поведението му беше меко казано през последния му месец като премиер подигравателно, а това мутрите не прощават :))
24
6
 
28
 
! Отговори
Мен най ме дразни преди 2 години
Когато някой току-що явил се на политическата сцена с 4% да ми обяснява какво иска народа, който е гласувал с 28%. Това, което обяснявате го искате ВИЕ, а не НИЕ. И стига сте ни размахвали измисления си протест - НЕ МИНАВА!
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооо сайта!Днес само реклама на ОФ маргинали ли ще правите!?Пак парите от Дубай тръгнаха!
22
6
 
21
 
! Отговори
Методи преди 2 години
"Революцията" на Хаджигенов, Бабикян и Манолова е всъщност бунтът на лаййната да имат и те място в/у тортата! Но вашето място е в клозета на историята!