Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада

Трябвало да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно
15 май 2021 10:14, Елка Василева
188
Бабикян: "Мутри вън!" дразни хора, които не са стъпвали на площада
Снимка: архив, БГНЕС

Формулировката "Мутри вън!" не дразнеше хората на площада, може би това дразни хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри. Това заяви Арман Бабикян пред БНТ.

По думите му за хората е важно да се положат колективни усилия, за да бъдат изгонени мутрите от властта.

Още по темата

Няма напрежение с Татяна Дончева, всеки при нас изказва мнението си, обикновено се стига до рационално решение, каза Бабикян. Според него целостта на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" не е под въпрос.

Той даде за пример състава на служебния кабинет, в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, имате хора отляво и отдясно.

Трябва да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно, а не само да се декларира с кого не може да има коалиция, допълни Бабикян.

"Посочвам състава на кабинета на президента не толкова защото вътре са блестящи звезди. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове между отделни части от обществото, съдържа философията за справяне с този ужасяващ погром, извършен над българската нация през последните 12 години", заяви още Арман Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
11
 
! Отговори
НОВО ПЕТ преди 2 години
ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НЕЩАТА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ДРУГ НАЧИН....А
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отивай в Армения, арменец *** там да правиш маймунджилъци.
19
4
 
20
 
! Отговори
Бабикян, преди 2 години
Не зная на колко години сте и с какво образование.Бяхте ли на площадите 1989-1990...Аз и много други- бяхме.Но думата "мутри" не се чуваше.Не сте духовни хора и не знаете: тази дума излъчва и прониква всичко с отрицателна енергия.Помислете, огледайте се.
18
4
 
23
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Бабикян, защо извивате ръцете на народа? Нали има избори? Защо бе нужно да се упражни насилие? - Стана ясно - да влезеш ти и тези като теб в Парламента. Ами по- голямата част от народа не Ви иска там - това не искаш ли да го видиш с кривогледия си поглед?
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я съм изправен и също не искам мутри, рекет и кражби, но ме интересува ти кой си? Истина ли е, че си copocoид и, че си предвождал един от основните клонове на "Отворено общество" в България. И, ако е исатина, с какво ти си по-добър от мутрите? Боядисал ли си се в цветовете на слуга на народа както педи го направиха патриотарите, за да осигуриш на своя началник безпроблемен преход на колониалната влас под егидата на един и същ робовладелчески, кръвопиещ хегемон?
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИСКАМЕ ДПС ДА СЕ ОБЯВИ ИЗВЪН ЗАКОНА.
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българинХайде и двамата към Орландовските. Стига сте цапали земята на България, вие не сте българи, марш в расия и армения.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гошо...ТъпотоБоко не е голяма риба, нормално е да се скрие, щото "прехода" ни е бил свидетел на много публични екзекуции :) Обърнат ли се срещу него, нема да му помогнат никакви калинки :) Все пак, аз не съм мутра, пожелавам му да остане жив и здрав, промени се България до некаква степен под неговото управление :)
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10Празни приказки на един празен човек. Хайде, ***, докажи твърденията си, или по-точно опорките на Черепа, бабикяна, мая общата, т.мултигрупова, решетката, цв. василев, бобокови, минюви, стайкови, баневи и т.н. отровни твари, които съсипаха България. лъжец!!!!!!!!!!!!!11
12
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толупа искаше да царува до смърт.Той задмина и Сталин.
11
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия се събрали сите мутри в една партия. Айде, на всеки трезво мислещ му е ясно. че без манипулации и лъжи, няма как да навредите на силните на деня. Болни амбиции водещи глупаците към пропастта. Резултатите от работата на ГЕРБ са видни за всеки и каквито и глупости да измислите, хората живеят по-добре от преди 10 години. Признайте го, бе! Признайте всички, че България върви нагоре. Не унищожавайте нещо, което работи добре, че ще си изядете главата
10
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толупа и Шиши са за затвор и конфискация.Те задминаха и арабскитеШейхове по богатство.Богатство откраднато от държавата и народа.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.
9
1
 
17
 
! Отговори
Горо Маджима преди 2 години
До ПацuТе всичките от Мутрите навън са неприятни създания - Хелоуин наживо! Че и са злобни на всичкото отгоре.
8
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само тея на площада са българи. Е, имам новина има и други хора. Дали Бабикян ги отчита, не ме интересува! Не чета неговите сайтове!
7
5
 
27
 
! Отговори
teo преди 2 години
Арманоглу "мутри вън" но "турци вътре в парламента", защото: с новия изборен кодекс след 11 юли трябва да си купят по един фес и да подарят на сЛавчооглу с по-голям пюскюл!!!
6
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До срам за БългаритеНе само, министъра на финансите е такъв"специалист", че успешно е фалирал собствената си фирма, този на НАП е разследван и подозиран за най-големите измами с бандероли, измами с ДДС и огромна контрабанда. Избрания от радев премиер е русофилистик и вероятно агент на КГБ....Една от новоизбраните, не и запомних името, е с 2 къщи за гости на морето, по програма на ЕС, естествено без гости.....Зам шефа на МВР е от партията на Божков, други от приближените на Цв. Василев и т.н.
5
5
 
30
 
! Отговори
Пацu преди 2 години
Изключително неприятно създание е този Бабикян.Тлъcт, нечистоплътен, лъхащ на кисело...
4
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Бабикян.За некой хора с Мутренският модел са си добре.
3
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проклет да си, лъжецо. Да плащаш лично, и до 19 коляно, за това, че с измами и фалшификати докара на власт истинските мутри и олигарси, крадливи и провалени политици от БКП и ДС, адвокатите и шута на мутрите и ***.
2
25
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Виждаме че Боко се...скри и не се показва да дава...ентервюта.Това е заслуга на Бабикян и...компания,да продължават все така до...пълна победа.