Подслушваните политици били 82, 1/3 от тях от БСП?

Руските служби живели необезпокоявано, когато властвала ГЕРБ
143
Подслушваните политици били 82,  1/3 от тях от БСП?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от тях са от БСП, обяви Николай Хаджигенов, съпредседателят на партията „Изправи се! Мутри вън!“ пред Нова телевизия.

Още по темата

СРС-та са били прилагани както по време на протестите, така и преди изборите, твърди той.

Според него разрешения за подслушванията са издавани от Специализирания наказателен съд.

„Работили са три служби – ГДБОП, ДАНС и "Вътрешна сигурност". Всеки мобилен оператор има служител по сигурността, който държи топли отношения с ДАНС и ГДБОП. На подслушването му е придадена формална законност", каза Хаджигенов.

„Откакто ГЕРБ са на власт, всички руски служби живеят у нас необезпокоявано. Кои са руските шпиони – тримата български полковници ли? Това е смешна история. Димитър Георгиев, бившият директор на ДАНС, беше личната вълшебна пръчица на премиера Борисов – щраква с пръсти подслушване, щраква с пръсти шпиони. Нека да не забравяме, че независимият главен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният главен прокурор пък му говори на шефе.Тази лична вълшебна пръчица трябваше да си отиде", заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!" относно уволнението на шефа на ДАНС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигенов пак изкарва разни неща и после като го питат за подробности и казва ама вие що не разследвате. Толкова ми е смешен този театър. О, благодарим ти свети Хаджигенов, че ни освети, отвори ни очите. Или да вади доказателства или да се разкара, кви са тия подхвърляние само!
24
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Държава, която позволява на дребни пишман адвокатчета и като сестра Галева да обясняват как трябва да се управлява тази държава , по-добре да подаде оставка ! Оставка на такава държава! Де що има *** вече разполага със секретна информация и коли и беси! Има ли такава друга държава ???? Не ! Няма !
23
2
 
16
 
! Отговори
stoedin преди 2 години
И повече може да са подслушаните, особено ако са следени криминални и/или обвинени лица. И въобще защо е този шум? Службите са си вършели работата. Туй, че президентът или някой друг политик е попаднал на записите си е негов проблем с кого е говорил и какво е договарял. Особенно пък един президент би трябвало по закон да се записва всичко и той да си знае за това. Сега обърнаха държавата на ура за да го спасяват... аман!
22
5
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Много ми е интересно когато хора извън системата на сигурността разполагат с такава информация, която би трябвало да е секретна..В последните дни всякакви капацитети се изредиха да говорят как някой нещо им бил казал, видели някакъв документ до който иначе не би трябвало да има достъп...и т.н. Аргументите на въпросните другаре и товарищи са като скеча който разиграха Сестрите Галеви с двамата бизнесмени от Народия съд, които в спора помежду си казваха някакви неща, които на другия ден отрекоха
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕДНА ТРЕТА ОТ БСП. АЗ НАПРИМЕР ПОНЕЖЕ СЪМ ТЪПОУМЕН ТУКО ТАКА НЯМА ДА ПОДСЛУШВАМ КОЙ ДА Е А САМО ПРИ 100% СИГУРНОСТ ЧЕ НА ЧОВЕКА КОСЪМА НЕ МУ Е ЧИСТ. НЕ ЧЕ ДРУГИТЕ ДВЕ ТРЕТИ В БСП СА ПО РАЗЛИЧНИ. А МАЯ Е ЕДНА ОТ ТЯХ И ЗАМИТА СЛЕДИТЕ ВСЕ ЕДНО НЯМА НИЩО ОБЩО С БСП И НИКОГА НЕ Е БИЛА БЕСЕПАРКА.
20
8
 
2
 
! Отговори
разсмя ме преди 2 години
До 12Няма как да се разбере дали говорят с престъпници преди съдията да подпише разрешение за подслушване и да ги закачат. Не разбираш ли тънкия пиниз? Пишат в искането два реда "имаме оперативна информация" , съдията кълве и подписва, и си подслушват на воля когото си поискат.
19
3
 
18
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Е като говори по 20 часа с Чичо Васко от Дубай, как да не го слушат тоя. Макар че аз като го слушам никога нищо не може да му роди мисълта..
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво, а сега кажи защо цените почнаха да скачат от както вие и итн управлявате? защо фирмите освобождават хора? защо има пик на престъпността? Кажи хаджигенов?
17
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо няма доказателства и ти откъде знаеш. Някой твой клиент ли ти каза или?
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незнам някой политик да ползва телефонията на мобилен оператор за разговори.Повечето ползват апликации като Вайбър, Уатсъп, Телеграм...тнт. Те освен че са криптирани минават пез канала за данни на мобилния оператор и немогат да бъдат подслушвани.Питайте Хаджигенов как точно говори с Васил Божков и с коя апликация.
15
1
 
24
 
! Отговори
Куку преди 2 години
В Хаджигенов има нещо извратено,болно
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек те си говорят с криминални типове дето са подслушвани ама било ченгеджийски номер че ги слушали. А защо си говорите с криминални типове бе господа политици?
13
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък казвам, че подслушваните политици са например 105 и то от мутрите на Божков.
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много интересно, вечер в коменатрите не можеш да кажеш копче против Путин, пълно е с негови ***. Сутрин е някак спокойно
11
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според путинските ботове Бойко е диктатор дето вече не е на власт а Лукашенко и Путин са готини лидери
10
10
 
19
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Така ли бе гений? Ако говорят с криминално проявени, това не е "закачане" към телефона им. Ако не говорят с криминали няма как да ги закачат.
9
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казаното от Николай Хаджигенов еднозначно показва, че Буда Тиквоний е диктатор.
8
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голяма мутра от този субект няма.
7
21
 
12
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 2 години
Шайката ГРОБ съсипа България с мутренско-ченгесарски методи!!! Голямо подслушване и следене от калинките в спец службите!!! Но, дойде пролетта и калинките хвърчат!!!
6
6
 
10
 
! Отговори
Общо взето преди 2 години
То не е само подслушване но наблюдение и то какво 24/7 с техника от DARPA използвана от ЦРУ и ФБР,за тази техника слухарите са използвали Израелски софтуер, подслушвали са не само политици но и активисти, неудобни и обикновенни хора за подобряване и надграждане на апаратурата!