Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал

Обществото обаче усещало лъжата
252
Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация. Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Още по темата

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема - тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:.

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“, посочи Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
9
 
9
 
! Отговори
4567 преди 2 години
НЕ МИСЛЯТ КАК ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ДОБРО ЗА ХОРАТА А САМО НЕГАТИВИ ЗЛОБА РЕВАНШИЗЪМ ОТМЪЩЕНИЕ И БЛАГА МИСЪЛ КАК ДА ЛАПАТ ПАРИЧКИ ПОВЕЧЕ
151
9
 
5
 
! Отговори
АУУ преди 2 години
АГАТА КРИСТИ ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ФАНТАЗИИТЕ НА НАШИТЕ УМОВЕ НАТЕГАЧИ ЗА ВЛАСТ
150
7
 
13
 
! Отговори
ЛУКЧО преди 2 години
КАКВО СЪТВОРЯВАТ КОВЧЕЗИ ЧУВАЛИ РЯЗАНЕ НА ЖУРНАЛИСТИ ЯДЕНЕ НА ХОРА МАЛЕ МАЛЕ И ТОВА СА ХОРА УЖ ЕЛИТ АМА ТЕ МАЙ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ЛУДНИЦАТА И СИ ВЯРВАТ ЧЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАТ НИКОГА
149
3
 
7
 
! Отговори
Друг емигрант преди 2 години
Прав си пич. Мен най-много ме е яд че повярвах че Бъгария е тръгнала напред и прехвърлих спестяванията си в БГ. Даброволен фонд и т.н. Тук четох че на *** била една зловеща фигура от близкото минало. Не запомних коя. Спрях да пращам пари и ще трябва да си взема отпуск и да си изтегля колкото мога.Те нека си гледат филми на ужасите в къщи, но да нямат достъп до спестяванията ни.Тези бандити ще осакатят старините ни както на нашите родители.
148
10
 
10
 
! Отговори
иис преди 2 години
Всъщност най-заклетите противници на ГЕРБ са най-уверени че това са фабрикувани обвинения. Те просто потриват ръце и им се услажда че този път ще успеят да постигнат тъмната си мисия. Просто са обзети от една еуфория на престъплението.
147
5
 
8
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Цирк!Ние сами се унищожаваме!
146
5
 
10
 
! Отговори
Ww преди 2 години
След всяка смяна на правителството има реванш !Така е било,,така и ще бъде..никой не мисли за обикновения човек !
145
12
 
6
 
! Отговори
Доброто идва! преди 2 години
Прави сте,че ни управляват лаици!Ще дойдат по-добри дни за майчица България!Да бъде Добро!
144
11
 
10
 
! Отговори
!!!! преди 2 години
До АнонименА преди това, кои си пълнеха гушите от приватизациитеТехноимпекс, Кремиковци, НЕК и още куп съсипани заводи и икономика в България,а
143
5
 
4
 
! Отговори
Пак по Борисовски 2 преди 2 години
Тия да вземат да си сложат- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години. Заради маските се УВЕЛИЧАВА и броят на престъпленията и КРАЖБИТЕ в страната...
142
0
 
4
 
! Отговори
Питащ преди 2 години
До АнонименКак майор от запаса ства генерал?
141
6
 
2
 
! Отговори
Пак по БОрисовски 3 преди 2 години
Тия , щом дори и арабските маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и ол.иго.френи с маски, ВЪН от парламента !!! Трябва да САМО чужденците- араби, н.ег.ри и китайци да носят арабска маска, ДОРИ и в ресторанти, абсолютно навсякъде на улицата, за да НЕ ни заразяват. Тия да се гърчат. Важното е ние да сме добре и да НЕ носим маски..
140
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано новият затвор в Дупница стане готов скоро, че трябва да има къде да поберем герберастите.
139
3
 
11
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Гледам тука какви наивници има,какви без отговорни хора има-пълна трагедия.Политиците им били виновни?!За какво са ви виновни бе хора?Нали ние си.ги избираме.Ама моля ви това,че вие не мислите, че не вярвате на това което виждате а на пропагандата политиците не са ви виновни.30 години явно са ви малко
138
14
 
19
 
! Отговори
Радев за смях... преди 2 години
Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.
137
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНа мен не ми пука дали някой е комунист, пет пари не давам, ако ще и космонавт да е, важното е да работи за България, даже започнаха вече да ми звучат изтъркано редовните фрази с антикомунистическите лозунги и да ми стават досадни
136
7
 
8
 
! Отговори
До 160 преди 2 години
Има десни партии. Да Бг, КОД. ГЕРБ са комунисти издънка на БКП по манталитет и начин на управление
135
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако кадрите са професионалисти, не е нужно да ги сменят само защото са гербери са ги назначили. ГЕРБ също трябва да съществува като партия,трябва да има дясна партия, дори и да е в опозиция.
134
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната уйдурма.
133
16
 
15
 
! Отговори
Рашков-комунист преди 2 години
Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.