Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна

Готвела се нова грандиозна подмяна на изборите
313
Борисов видя: Какафонията в предизборния щаб на Радев е пълна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна, разкритикува от социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

Според него демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини.

„Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна“, посочи той.

„Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите“,уточни Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: избориборисовцик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко ги прави на салата тези полизурковци на Фигуранта. Ха-ха-ха!
127
1
 
2
 
! Отговори
Нецензурно преди 2 години
До Тодор
126
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквопитека не седи мирен, вади скатаните пачки и ше купува избори. Ама машините нещо не вземат пари и сега той само гледа умно...
125
15
 
10
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Какафонията ще е мрачна и злобна в твоя щаб на 11. Юли Борисов, А като се кротнеш някъде ще те потърсят едни хора рекетьорчета ,като тебе ,но........ще те излъжат като те оберат!
124
8
 
12
 
! Отговори
Боли го некой фара преди 2 години
Съсипаха златна държава, особено оня чалгарогласния.
123
7
 
13
 
! Отговори
до 144 преди 2 години
Дай 1 доказателство! Дай, де! Що се хилиш? Колко трябва да сте заблудени, за да ви водят за носа? Употребиха ви Радев и неговите олигарски клиенти на прокуратурата. Ще го разберете един ден по трудния начин.
122
11
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Вива Ел Президенте РАДЕВ!!! Психичноболният да внимава! Сретен Йосич е на свобода ! Венсеремос БСП!!!
121
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде ви е Славчо чалгарчета? Виждали ли сте го наскоро?
120
6
 
5
 
! Отговори
СПОКОЙСТВИЕ! преди 2 години
Каквото и да се случи с всичките избори, организирани от Радев и компания не бива да се безпокоим за съдбата на демокрацията в България, защото в края на краищата Брюскел, Белият дом, НАТО и ПЕНТАГОНЪТ имат план за България.
119
5
 
7
 
! Отговори
до 144 преди 2 години
Като говориш дай едно доказателство за кражба! Да, де! Като имаш доказателство ходи сигнализирай ОЛАФ и Кьовеши! Тука в коментарите много лесно анонимници да пишат лъжи.
118
6
 
8
 
! Отговори
Рашко се мъчи преди 2 години
Да шашне публиката.
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами политици?! Постоянно се конфронтират, постоянно някой им пречи, за да разберат хората какво иска от тях. Борят се на всяка цена да попаднат във властта и..... толкова. Политическата класа се *** до такава степен, че да се чудиш за кого да гласуваш. Наглото самохвалство и високомерие никога не водят до нищо добро. Дето се вика обичам всичките си приятели барабар с недостатъците им. Недостатъци имаме всички.
116
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 137 Грешиш! Вече Боко го мачкат яко! Дойде му времето! След тези финансови Герберски далавери,как са " печелили" " изборите"! Познай кой и как ще " смачка" вече др Борисов?-:) Таман никой!-:) Ти в саксия ли си расъл бе Гербер улав? Леле леле! Такива само като теб,избираха тази бивша комунистическа мутра! Нелечимо болни сте! Повярвай ми!
115
16
 
10
 
! Отговори
мак преди 2 години
Може ли да си толкова злобен и от.к.ачен, че всеки ден да бълваш едни и същи гл.уп.ости и все Радев да ти е в главата. Имаш късмет, че медиите са ти в джоба, та да ни информират за всяка твоя дума. Бяс те хвана, че не управляваш, пр.ос.тако.
114
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На всички нива в държавата са инсталирани послушни и некадърни калинки и сега плачат, че имало реваншизъм!
113
11
 
3
 
! Отговори
къркане вс пиянство преди 2 години
След Срете и Джовани Бруска бе освободен, остават лондонският изкоемвач и Щикатило и напрежението ще има да къса потурит# XXXLLXX, продадени в Банкя. Някой изобщо грижа ли го е за Борето. Или само се пиярът. Ето такива новини трябва най малко да задействат охраната на Борето и за да не го разпознават стрелците немедлено и зофортише емидително да му се източи пронебойната сланина шо тоя мехур като се появи и снайперист в овъглен астигматизъм ще му направи две оловени ваксинации та стой та гледай
112
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев не получи факс от Космоса и гласува с 300 зора за повече от 3 минути. Това означава, че IQ то му е равно на телесната му темература. Ако имаше много акъл нямаше да назначи човек с отнет достъп до класифицирана информация като Бойко Рашков.Но така става като му наредиха служ. кабинет от Дубай. Културиста шефа на НАП е продал фирмата си на сламено лице. Асев Василев мин. на финансите е фалирал фирмата си и дължи 9 милиона британски паунда на чужда държава.Сега ще фалира и България щото е piч
111
5
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Моят съвет: Изберете нещо по-добро от Слави Трифонов и Бойко Борисов. Винаги има по-добро от 2-мата.
110
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жaлкa кpaдлuвa u лъжлuвa тuквa cu тu, Бoйкo!!!
109
18
 
14
 
! Отговори
хахо преди 2 години
ма4каи боко народът е с теб