Радев: Рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления

Той коментира изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов
Обновена: 14 юни 2021 20:25 | 14 юни 2021 20:01, Нели Христова
426
Радев: Рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления
Снимка: БГНЕС

„Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато”. Така държавният глава Румен Радев коментира след срещата на НАТО изтеклите записи с неговия съветник Пламен Узунов.

„Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари”, добави Радев, цитиран от NOVA.

„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”, заяви Радев.


426
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даи боже минаха -30 г на преход
392
2
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Видния коментар писан от Дияна и нападки срещу Радев,единственния човек успял да направи нещо за тази страна от 30 години на сам от както НАГЛИТЕ и дебели ГЕРБАДЖИИ си присвоиха властта и откраднаха милиардисамои по себеси можете да си направите сметка че хора като Дияна са неблагодарни и заради такива като нея с такова мислене сме на това Деридже така да го кажа !!! него приемай лично дияна :) :D :)
391
12
 
9
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
Радев е един нагъл БСПар! Самият той не спазва законите, седнал да ми говори за другите! По вреден политик не вярвам да има някъде по света! Пак сме на първо място отзад напред, но важното е, че е първо, значи...Не знам защо все се надявам да чуя нещо свестно от устата на този негодник, но явно няма да го доживея...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
390
5
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 месец
Някакво ста до разбеснели се червени ма каци почнали да се радват на вожда си,който за първи път е бил удостоен с възможността хората от европа да видят що за май мун гер пауър пойнт са си избрали неговите себеподобни!!Ще ми арестувате на 11ти х,я с двоен пред пазител!!Гледайте само тоа път американския десант да не се обърка и да кацне върху пРЕЗИДЕНСТВОТО и да задържат и екстрадират в Гуантанамо руският ви аватар!!Ще си каже и майчиното мляко,кой го подучва да съботира България!!
389
5
 
3
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 1 месец
Ще има,ама до тогава ще изтече абсолютната давност за търсене на наказателна отговорност за този , с нощното шкафче, за тези,които са го пълнили,както и за тези,които са до затваряли очите.
388
7
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Още малко да минат изборите и да опандизят " хората" от каскетурата. Мисля, че всяка вечер ще посещаваме нагла калинка с пълни чекмеджета. Хубаво е че до изборите ще имаме около 50 имена на служителите бушони в банките, в регистрите, в опг ГЕРБ и опг Гешев. Пари имоти мебели автомобили бяла техника черна техника ще си вземат всичко хората, което им откраднаха Борисов и Гешев
387
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е президента Румен Радев...................100 %!!!
386
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
когато един комунист от тройната колалиция преди 15-тина години накара LG да си построят завода в Турция, заради липса на подкуп за министъра, никой не се възмути. Сега си изсмукват от пръстите всякъвки измислици без доказатества, само за да почнат да вършат същите мръсотии срещу България.
385
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Христо, състави едно изречение!
384
5
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Александър Йорданов - спасителят на БКП е ЗА партийния член, сикаджията Бойко Борисов. Нормално е.ПП. И както каза еднокнижният академик Бойко Борисов, матрялът е про'ст и затова го подкрепя.
383
13
 
6
 
! Отговори
Ванга преди 1 месец
Боко ке ака у тенеке кофа у Софийскиот
382
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много тролове бре ...не се ли изпразни това нощно шкафче??!!??
381
19
 
4
 
! Отговори
Браво,г-н Генерал преди 1 месец
Точно така..... Гербавата *** е за кофата за ***.
380
7
 
3
 
! Отговори
Александър Йорданов преди 1 месец
И господин Тома Биков-министър-председател
379
10
 
10
 
! Отговори
Александър Йорданов преди 1 месец
Бойко-президент, най достойният
378
0
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
ПРО *** ( а ) ТУРА. Всичко е казано само по себе си.
377
8
 
19
 
! Отговори
ха-ха преди 1 месец
Сектата на зелените чорапи рано или късно ще бъде разобличена. Ще се намери прокурор, а може би Гешев събира материали. Подаръчни торбички, трансплантации, назначения след получаване на торбичка в ресторант. Май Хитлер Узунов през работно време обикаля ресторантите и събира летата за Радев. Колко ли кутии с пури са събрали. И бурилки ром.
376
8
 
16
 
! Отговори
пена преди 1 месец
За съжаление няма никога да видите пачки в шкафчето на Радев. Неговите ги пазят в Москва. А там ако снимаш те гърмят в главата...
375
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искате фуражката да ни командва? Честит празник на фуражката и цялата крадлива комунистическа напаст!ТОВА Е НАЧАЛОТО! БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО НИ ОЧАКВА! УМНИТЕ СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ, А ГЛУПАЦИ НЕ СЕ УЧАТ ОТ СВОЙТЕ ГРЕШКИ! НИЕ СМЕ НАРОД УМЕН, НО НА ДРУГИЯ ДЕН!
374
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мисля, че Радев сгреши с коментара си по скандала с Узунов. Сайта Афера анонсира, че ще има продължение и не се знае какво още ще излезе, а президента вече взе страна.