Рашков отговори за имотите, ще разкрива политици със сметки в чужбина

Не всички 19 имота са апартаменти или къщи, уточни той
26 юни 2021 15:30, Анисия Иванова
728

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков отговори на обвиненията за 19-е му имота за милиони. В студиото на "Евроком" Рашков се закани, че ще съобщи имената на политици и магистрати с недекларирани сметки в чужди банки, ако прокуратурата не го направи.

В четвъртък от ГЕРБ се заинтересуваха как с миналото си на следовател и преподавател, Бойко Рашков е успял да се сдобие с 19 имота.

Той все пак, като публична личност, продължава да дължи едни отговори за едни имоти. Повече от 19 имота, до колкото знаем, от това, което излезе в публичното пространство, за милиони", заяви Маноил Манев от ГЕРБ.

Силовият вицепремиер Бойко Рашков заяви, че редовно е подавал данъчни декларации и има документи за всичките си имоти.

Не всички 19 имота обаче били апартаменти или къщи.

Рашков твърди, че има информация за списък, в който са имената на политици и магистрати, които държат недекларирани средства в чужди банки. В списъка фигурира и името на висш прокурор. От прокуратурата заявиха, че Бойко Рашков разпространява фалшиви новини и пропаганда.

Кои са имената от конкретния списък, Рашков щял да разкрие скоро.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


728
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки средно заможен . Не е сложно друго е какво имаш вьртре.
22
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Рашко има ли деца? Сигурно и на децата е разкешил по 5 - 6 къщи. А колко ли има писани на поставени лица?
21
6
 
22
 
! Отговори
Ей, преди 2 години
Мек ере червено, оставка ВЕДНАГА !!!
20
21
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Гербаджийте са много наясно за имотите на Рашков за това сложиха манов -кухия да се занимава с тях.Трябваше им най простия милиционер за това
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко % от имотите за живеене в България притежават фитнес ???Само това ми е достатъчно ,за да добия представа за стремежа му към охолство и грандомания.
18
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Колко имоти са купени с парите на Божков? ...и колко с врътки и заобикаляне на закони ?
17
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората цял живот спестяваха и една гарсониерка не можаха да си купят. А Рашков без кредити как се е барикадирал като Майкъл Джексън е по състояние на имоти. :D Болни хора.За какво му е този имот с резиденцията като басейна е пълен с жълта вода и е замясал на жабуняяк? Видях му днес резиденцията снимали я хората с дрон отгоре. Ами то цял хотел :D Жив да го ожалиш бедняка милиардер.
16
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква прозрачност! Промяната дойде. Ужас.
15
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то аз не съм милионер но имам 5 имота. 2 ниви на различни места и 3 наследени апартамента. Поне неговите са декларирани.
14
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не всички 19 са апартаменти или къщи :))))) А колко, само 14 ли? :)))))) Я да каже откъде един ччовек, който цял живот е прекарал на държавна служба, а половината му кариера е минала, когато в България можеше да имаше един апартамент и една вила, се е сдобил с толкова имоти? Фигурантът ще поиска ли разследване?
13
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въх, мари майкооо, имотния крал Рашков с 19 имота и забравени 650 000 лв да ги декларира щото сумата била малко ли ще разкрива? Хахаха ами него кой да го разследва? Жена му при развода взела 1 трета от имотите. Що така? Нали уж била богата и парите били нейни за имотите? Тя е нотариус. Колко ли хора са излъгали? Колко ли подаръчни торбички е събрал през годините? Петър Стоянов отхвърли кандидатурата му за Главен прокурор понеже каза, че гл. прокурор трябва да е надпартиен и честен,а Рашков не е.
12
8
 
43
 
! Отговори
АМА Рашков.... !!! преди 2 години
19 ИМОТА... - ДЕВЕТНАДЕСТ !!! Само се чудя колко от тях са купени с парите на Божков !
11
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецо имаше 6 апартамента и червените кхмери проглушиха света, разследваха го на съд го даваха, а този има 19 броя имоти за десетки милиони и е бил цял живот държавен служителНО шумкарите мълчат, той е техен човек, както знаем за тях всичко може, дори 99 да има червените милиционери го считат за нормално и че им се полага. А този мушморок не дадеНИКАКВО обяснение как и с какви средства се е сдобил с 19 имота. Що така бе Рашко?Кажи си.
10
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хах на фигуранта хората всички са честни, като сълзица честни. И били те новото , честното. Смешници . Ако не беше тъжно щеше да е много забавно.
9
10
 
47
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Цветанов за апартаментите го сщэсаха от проверки и му излезе името Цецо Крадецо а бай Рашков излезе спестовник. Бойко Спестовника. А онова същество Сашето Диков мига на парцали и тупа с опашка одобрително. Пълна журналистическа отврат! А Рашков е почтен и порядъчен! По радевски почтен и по радевски порядъчен!
8
14
 
35
 
! Отговори
Тръмп преди 2 години
Рашко в затвора.
7
18
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
нотариус и адвокат възможно е да имат много имоти ами пепи еврото и жена муколко имат ами цветанов като има документи за всичко няма проблем
6
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха! Ослушва се, като п'лъх в брашно...
5
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изводи: 19 имота, 500 евра вила, 500 евра влог и е свързан с Гешев, когото уж ше събаря. Да си идва Бойко да ги оправи. Казах.
4
13
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
С тези имоти като държавен служител, той удари мутрите о земята.