Допълнителните машини за гласуване вече са у нас

Янев: Осигурени са пълният брой за провеждането на изборите
32
Допълнителните машини за гласуване вече са у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Късно снощи у нас са пристигнали допълнителните машини за гласуване за парламентарните избори на 11 юли.

Това съобщи премиерът Стефан Янев в началото на редовното заседание на служебното правителство.

Имаме осигуряване на пълния брой машини за провеждане на парламентарните избори, които са след по-малко от две седмици, коментира той.

Премиерът каза, че днес е Денят за траур за трагично загиналия при падането на МиГ-29 край Шабла майор Валентин Терзиев. Той изрази дълбоки съболезнования към семейството и близките на пилота.

"Един съвременен български герой, чиято памет трябва да бъде помнена и почитана", каза Стефан Янев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
da napraviat bg zaplati kato germanskite zaplati ne mogat...a da kupuvat luksozni bezpolezni mashini mogat...neka mashinite da im plastat danaci togava...;-))) bezplatno ne glasuvame...danaci niama da im plastame!
26
0
 
1
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Не са лъжци,доказаха го с цифри.Слугите на Бай-*** са изкачили 8,7млрд.лв. народни пари без обществени поръчки.Дадени на свои фими и усвоени "законно" за собсвено благополучно. Те са за кауша!
25
0
 
1
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Чудиш се защо не си в ред ли?
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но аз няма да ходя да гласувам. Косвената причина е че има заповед да се мери температурата на гласоподавателите, ​което не ме устройва. Всичко е опорочено и омаскарено и не може да се поправи или да има ново начало. Това което е в момента обществото на нищо не го прилича.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Химикалките на Тотев правеха по 300-400 хиляди невалидни бюлетини. За това реват герберите.
22
4
 
1
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
защо Бойко не обяви един бойкот на машинното гласуване. Видя се в Благоевград, че повече от 20 процента изборна активност няма да има. Със сигурност много други партии ще го последват. Вместо да им влиза в чалгарските махленски разправии и да легитимира фалшификациите на изборите с машини, дето са се доказали по цял свят, като такива.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И платихте за машините 13 000 000 милиона и то без поддръжка, като я добавите надхвърля 15 милиона - офертата на Сиела, но лъгахте, мазахте както винаги червени Мъ Рши. А учиндолския про стак да каже защо излъга отново и отново, че с новите промениТрябвали допълнително само около2,5 милиона, а сумата е ДВАДЕСЕТОКРАТНО по-голяма.Мо Шеници
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Жалко за народаТемата е друга.......
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигурантът на Фигуранта да занесе една машина само за Радев,...да тренира до 11 юли, за да се включи във времето от 5 минути !
18
0
 
5
 
! Отговори
клуб радеФ преди 2 години
идват с настройките или от Венецуела ше идват специалисти ?
17
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първите честни избори след 1989 година, без химикалките на Тотев и без протоколите на купените герберски избирателни машини. Без 300 хиляди невалидни бюлетини.
16
6
 
8
 
! Отговори
премиер лъжец преди 2 години
управляват ни едни лъжци които не доказаха нито една от лъжите си. но пък готвят най голямата изборна измама в българия . това са им постиженията
15
2
 
7
 
! Отговори
От Мадрид преди 2 години
Дори социалистите в Испания се отказаха 100% от Мадуро и неговата политика във Венецуела, но нашите се бутат в шамарите на нищетата и масовата бедност.Жалко, Радев, жалко Нинова,жалко Славчо. Ти поне къде се завираш, а не си водеше предаванията.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още по добре е , че са отпечатани и 7,5 милиона хартиени бюлетини, поради факта "чупещи се машини". Платени са и те.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е най-важното...Всички ни обясняват в предизборните си кампании, че ще ни изведат във висините, но един не чух да каже "КАК" ще се осъществи....
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво, където трябва е пипнато по машинките, зелените чорапки и чалгаря наркоман пичелят
11
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-*** яко е налазил форумите.Кръв пускат,власт не пускат.Късно е,чада мои.Га ядяхте кИфтетата не рИвахте,а сега се дерете като обезумели.Страх,мале страх!
10
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този мъж трябва да остане м-р председател и след изборите,защото онова,което ни управляваше до сега,само ни излагаше и крадеше.
9
3
 
14
 
! Отговори
Жалко за народа преди 2 години
И от луната да докарат машини за гласуване, това няма да оправи автоматично недомислиците на избирателния кодекс. Ще доопразни джоба на данъкоплатеца със сигурност. Жалко за пилота, който стана жертва на системата. Янев, стига с това политическо лицемерие, по-добре е да се мълчи от уважение пред хора като Терзиев.
8
2
 
11
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Сл.Тр ли ги плати? Нали те са единствения принос на ИТН в ПРОМЯНАТА? Влязоха в 45 НС скандирайки "нов изборен ко кодекс" като мантра, от която остана само машинното гласуване. И още 10 млн допълнително към преди това дадените 20 млн. И допълнително 400 секции в чужбина, да може Черепа да плаща и ДПС да станат първа политическа сила. И вота да стане напълно излишен, щото няма начин да е "честен" при бразилски модел на гласуване и 30 % избирателна активност. Честито, българи-юнаци !!!