Борисов: Това, което доживя Европа да види, е избори по венецуелски

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да иска касиране на изборите
Обновена: 11 юли 2021 12:13 | 11 юли 2021 12:13, Нели Христова
882
Борисов: Това, което доживя Европа да види, е избори по венецуелски
Снимка: БГНЕС

Това, което доживя Европа да види, е избори по венецуелски, по Мадуровски. Тотален хаос в страната. А в чужбина е кражбата на века. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот в Банкя.

Още по темата

"Влизат уж специалисти, пипат машините, никой не ги знае какви са. Сега ни се обаждат от Бурса, от Одрин.  Машината спира, влиза някакъв уж специалист, бум, бум картичките и действа. Но това не е най-важното. Хаосът, който създадоха, е видим. С часове висят хората по опашките. ЦИК спи. Хората започват в 7 работа, те в 9 им е първото заседание. Хиляди жалби, спрени машини, няма хартия, няма принтери, няма нищо. Тотален хаос", допълни още той.

"Тяхната цел е да продадат изборите. Демокрацията за тях е лошо нещо", каза още Борисов. Той не коментира дали ще състави правителство и дали ще застане начело на държавата, ако ГЕРБ спечели изборите. "Аз съм благодарен на Господа, че ни оставиха живи. Защото тези са толкова опасни, че как не ни затвориха, не ни убиха... Те са деветосептемврийци, те са давали хората на прасетата."

Бойко Борисов бе категоричен, че въпреки целия хаос, ГЕРБ няма да поиска касиране на изборите. "Те трябва да покажат истинските си, мутренски лица", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


882
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
682
0
 
2
 
! Отговори
Гледайте си ги преди 2 години
Хайде, гледайте новите си министри по 7/8. Старите са се отказали да играят по свирката на дайреджията. Аз като ви казах, че сериозен експерт няма как да си плюе на експертизата и стане за смях като кукла на конци на болният клоун. Всички са завършили в Щатите. Да са ви честити. Има яки какички.
681
3
 
3
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Що за гьон-сурат е тоя крадец ? Че и се кръсти .за да му прости господ за кражбите и лъжите. Не Венецуела, на цялата планета няма такова чудо.
680
5
 
2
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Бойко е прав, че Шоуто на Слави, Мутрите на Мая, турците и комунистите са шайка, която чака гладна да разпарчетоса баницата от помощите за справяне с последиците от ковид, които Европа ще праща на всички страни членки, НО Бойко дори и с манипулирани избори ти знаеш, че основната причина за техните гласове е че реши да вземеш бизнеса на един легализирал се престъпник, но с това постави най-обичания футболен клуб в държавата на колене. Това не може да ти го прости половин България.
679
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко същество. Няма какво да го коментираме, историята ще го запомни с нарцистичните му изяви и болното му въображение...
678
0
 
0
 
! Отговори
Краско Я преди 2 години
Продаването и купуването на гласове и права НЕ Е престъпление.А е право защитено на всеки от закона на РБ
677
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изборите бяха с пъти по-добре организирани от тези през април , Гласувам в чужбина и на предишните чаках близо 2 часа , а вчера минах за 5 мин .
676
0
 
2
 
! Отговори
Яна преди 2 години
До LiliНие сме на всеки километър,няма оттърване от гроб.
675
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По -добре по венецуелски,отколкото по банкянски.
674
6
 
17
 
! Отговори
Дед Хасан преди 2 години
Безсрамник. Плаче и вие на умряло. Изтърва келепира.
673
5
 
3
 
! Отговори
И въх преди 2 години
До АнонименИТН-Идно Такова НЕоновочервену Фирари...Идно за теб,идно за мен-това ни трябва..ся кат завалят Фирарита, кат завалят Чирвени Фирарита..пей сърце...
672
11
 
9
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Андрешковците избраха чалгар-толуп, да ви е честит!
671
7
 
6
 
! Отговори
До Б.Б.-това е преди 2 години
Това, което сам си направиш-никой друг не може да ти направи! Когато издигнахте изключително непопулярната Цецка за кандидат президент-сам докарахте Рубльов на власт! Огромна грешка! После-местните дерибей във всеки град се прославиха само с едно-корупция,корупция, корупция! И вие я толерирахте! Така че-тези две огромни грешки ви костват загубата! И това е истината-не са ви необходими "експерти-анализатори" за да ви казват грешките.А ако не искате вече да сте във властта-това е друг въпрос!
670
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха, някакъв специалист,ще фалшифицира машинния вот в Бурса и Одрин. Ми то всички са наясно за кого се гласува там. Ако гласовете за друг, фалшификацията е ясна. Турция е последното място, където ще подменят вота, ако искат ще го направят някъде другаде. Бойко ептен е изперкал и плещи само глупости. Въпреки платените милиарди,пак не можа да спечели.
669
16
 
13
 
! Отговори
Lili преди 2 години
Тоя тотално е изперкал. Герб и демокрация !!!
668
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
???
667
15
 
8
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
По Венецуелски да си в пандиза вече. ***.
666
14
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Дори и при гласуване по Венецуелски ГЕРБ пак са 1-ва политическа сила в страната, що се отнася до чужбина там текат едни процеси които рашкоФ няма как да контролира, изливат се едни пари както по линия на Кремъл, така и от български олигарси засегнати от ГЕРБ и Гешев, за да могат Славунчовците, тошковците и бойкикевците да обслужат своите кукловоди ... !!!
665
14
 
8
 
! Отговори
бум, бум преди 2 години
Обаждали му са били от Бурса, от Одрин.
664
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Членове на ГЕ(р)П в хаоса,преориентирайте се,заек от тази трънка повече нема да изскочи
663
17
 
17
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Млъквай ***!