Уволниха новия директор на АПИ Апостол Минчев

Той бе назначен през май, причината за смяната му - своеволие
20 юли 2021 11:08, Красимир Ангелов
100
Уволниха новия директор на АПИ Апостол Минчев
Виолета Комитова. Снимка: МРРБ

Регионалният министър Виолета Комитова уволни назначения през месец май председател на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) Апостол Минчев, съобщиха от МРРБ.

Причината за уволнение е проявено от Минчев своеволие да спре всички строителни дейности на АПИ. Инж. Минчев е разпоредил писмено преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ нареждане, съобщиха от МРРБ тази сутрин, а уволнението е станало в понеделник.

Още по темата
"По този начин досегашният шеф на АПИ си е позволил да води политика, която е в разрез с политиката на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Писмото за спиране на всички проекти, свързани с ремонти и реконструкция на републикански пътища на практика блокира дейността на фирмите", заявяват от МРРБ.

От там казаха, че арх. Виолета Комитова кани всички кметове и фирми, засегнати от писмото, подписано от Минчев, на среща в министерството в петък, 23 юли.

Както е известно, Апостол Минчев оглави ръководството на АПИ на 27 май, след като предишното ръководство беше сменено от Комитова заради плащане на аванси за строително-монтажни работи за обекти, които нямат проектна готовност и разрешение за строеж към 26 май 2021 година.


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Как ги жертваха тези двамата не е истина просто. Ужас зла лелка си е тази и и личи отдалече. Все някой друг е виновен. Ти как ги назначи не ги ли познаваш или ти ги подадоха, като шефа на НАП.
85
2
 
0
 
! Отговори
Реклама преди 1 година
"Туй ли е новото? Че то като предишното.. "
84
1
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 година
ЗНАЕТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЧНО В ТОЗИ ПЕРИОД -ПЛЕВЕЛИТЕ СА НАЙ-МНОГО ;НАЙ- ДУШЕЩИ ;НАЙ АКТИВНИ ;НАЙ РАЗСТЯЩИ И ПРЕЧЕЩИ ---ТА ЧАК ДО ОКТОМВРИ !!!!!!???????????!!!! ДА ОПЛЕВИМ !?!?
83
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази ,защо се прави на ощипана мома?Нали го няма Борисов сега трябва някой да е виновен,но някой друг ,те никога....
82
5
 
7
 
! Отговори
Мунчо преди 1 година
Заплахи, уволнения, насилие, терор......... отваряйте Белене и да се свършва
81
1
 
1
 
! Отговори
Шофьор преди 1 година
Проверете пътя с.кочмар до Зърнево,какъв асфалт е запълнил дупките,със сигурност са дадени милиони .тая община Тервел,заедно с другите изпълнители е като навързани ч,е,р,ва.няма никакъв асфалт.да не говорим за медицински център в община Тервел,която закупи апаратура за милиони,а не функционира.даже знам от коя фирма и за какво пари е купена.
80
3
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
До 81 Май се е загубил в 12 -те тоалетни на собственият си министър!
79
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Робот Чегърта герберунгели
78
6
 
10
 
! Отговори
Робот преди 1 година
Къде е сега Фигуранта и вдигнатия му в небесата юмрук?
77
6
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 1 година
За мене, Апостол Минчев е един добър човек, впоеследствие, може да бъде нагфраден и с орден. Защо? Защото има дупе и се вслуша в издадената му заповед да спре асфалтирането на един планински път и оттам, инфраструктурирането, което е част от политиката на "Отворено общество"! Той не е проявил "своеволие";))) Своеволие е, за Комитова, която смята, че може да подчехли от височината на постът си, всеки един мъж;))), както и подгласничките й от различните селски НПОта!;)))
76
6
 
16
 
! Отговори
Оставка! преди 1 година
Оставка на т. нар. правителство веднага - тия и за 5 ст. работа не свършиха!
75
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставка на служебното правителство !
74
5
 
14
 
! Отговори
до Хемус преди 1 година
За какво ти е Хемус? Финансовият каза, че не е приоритет. В Плеен, пИчели итн, значи не им дреме за неква магистрала. Плеенчани си искат червените ферарита, нищо че няма да има къде да ги карат. Е, може и за Космосу да се запишат, и да си вземат едно маке другар, като кучето Лайка..Не чакай Хемус, примери се, че сме малък, но много прocт народ. И до го довършат ще е на концесия, т.е. ако искаш да минеш по него, ще плащаш. Има го в програмата им. Ако някой от избирателите им знае какво е концесия
73
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая като го назначи тоя, му каза да спре всички проекти. Той ги спря, сега тая го уволнява , че ги е спрял. Тея са абсолютно неадекватни деби.ли.
72
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Холивуд ще правят продължение на "Ангелите на Чарли". Филмът ще се казва "Недоразуменията на Радев".
71
7
 
19
 
! Отговори
Жоко преди 1 година
Радев е цар на празните приказки и кухи фрази, но да свърши някаква рабора - цъ!
70
1
 
18
 
! Отговори
ХЕМУС преди 1 година
НАПРАВЕТЕ ХЕМУС НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НАПРАВЕТЕ ХЕМУС ДА МОЖЕ И СЕВЕРЪТ ДА СЕ ПОЧУВСТВА ЖИВ ВЕЧЕЕЕ..21 ГОДИНА СМЕ
69
6
 
16
 
! Отговори
Разберете преди 1 година
До човека от протеста: какво очаквате - властта не търпи вакуум. Комунистите са изгладнели щото от близо 10 г. не са на власт и точат зъби и само дебнат удобен момент - и ето той дойде.
68
8
 
27
 
! Отговори
Коро преди 1 година
Уволняват предишния, назначават НАШ човек и му казват - спирай всичко. Човекът спира. Сега некомпетентниците се сещат, че народът иска пътища - що ги бил спрял. Хахахаха - такава е цялата работа на Фигуранта и кликата му.
67
8
 
17
 
! Отговори
Жалко преди 1 година
Аз бях на протестите. Но не съм очаквал след ГЕРБ да дойде това. Искаме адекватни хора, които да продължат реформите и градежа. А не калинки, които да се чудят половин година кой да уволнят и кого да назначат на негово място. Какво ви пречи някакъв дядо имунолог или шефовете на болници? Това създава хаос и настроения. Лошото е, че на този етап не виждам адекватни заместници. Наистина това е най-голямата трагедия. Само едни, които искат ГЕРБ да станат за да седнат те - исмв, итн дб .много гладни.