Манолова: При първи знак на подмяна отново сме по улиците

Хората очакват позитивна трансформация и модернизация, посочи тя
Обновена: 21 юли 2021 10:47 | 21 юли 2021 10:47, Красимир Ангелов
67
Манолова: При първи знак на подмяна отново сме по улиците
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При първия знак, че се готви подмяна, ние идваме обратно на площадите и на улиците на България. Това заяви Мая Манолова от "Изправи се.бг! Ние идваме" в декларация от името на парламентарната група по повод старта на 46-ото Народно събрание.

Взехме решение да сменим в името си „Мутри вън“ с „Ние идваме“. Защото само призива не  е достатъчен, да изгоним мутрите от държавата, посочи Манолова. Според нея мутрите са окопани на всички етажи във всички власти.

Още по темата
"Волята на хората на тези избори беше кристално ясна. Те очакват от формациите на протеста, да се обединим и да извършим позитивна трансформация, ускоряване и модернизация на България след десетилетие на застой. Те очакват и да подкрепим и сформираме и застанем зад почтено правителство, което да се погрижи за хората, а не за интересите на партийните елити“, посочи Манолова и продължи:

"Ние не целим и не договаряме постове или парцелиране на властта. Нека да е ясно - отговорността и правото са на първата политическа сила - "Има такъв народ". Честито на "Има такъв народ". Поздравления!", заяви още Мая Манолова. Според нея победата на партията на Слави Трифонов слага край на 12 годишното управление на ГЕРБ, което по думите й е период на застой за държавата.

Бившият омбудсман подчерта, че "Изправи се.бг. Ние идваме!" са готови на разговори с "Има такъв народ" и "Демократична България" за подкрепа на правителство, което да е подчинено на дневния ред на българските граждани".

"Готови сме да участваме в провеждането на истинска съдебна реформа и на модернизация на страната", посочи тя.

Мая Манолова заяви, че от формацията отново ще предложат Комисия по ревизия на управлението на ГЕРБ и подчерта, че иска да види кой ще е против осветяването на мръсните тайни на властта.

Манолова посочи още, че още днес ще бъде внесено искане за изслушване на вътрешния и правосъдния министър по повод мотивите за отстраняването на главния прокурор.

Тя посочи, че се внася и законопроект за преизчисляване на пенсията, защото „нашите майки и бащи“ живеят в бедност и мизерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
17
 
! Отговори
Mъдрец преди 2 години
Сестра Галева, всички знаем , че сте уличница и магистралка, няма нужда да го заявявате! Вашата партийка трябваше да учреди новото име като : "Излегни се. Заминаваме си". времето ви окончателно изтече,сестро! Никой вече няма да си губи времето по улици и площади ,зада ви угажда на простотиите. Така че, чао,сестро! Наесен ще кудкудякаш извън парламента.
32
3
 
14
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
Ами то още едно избори, и наистина ще останете на улицата! Както и да си сменяте Името, 3.9. % са ви в кърпа вързани...
31
1
 
24
 
! Отговори
Мутри вън! преди 2 години
Тази гнусна каша беше забъркана с благословията на Радев, а винаги готови другари и другарки се отзоваха на минутата! И какво стана? Мутрите от президентството и улицата влязоха в парламента!
30
3
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
МАЯ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПИШЕ И ПО ДРУГ НАЧИН : " МАЙ -А ".... И ЗАВЪРТАМЕ РАЗПЕРЕНА ШЕПА -МНОГОЗНАЧИТЕЛНО !!!!!!!!!!
29
3
 
19
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Под мутри вън имат предвид че работодателите им са в дубаи Белград и Южна Африка а сега с това ние идваме се надяват да се върнат милите ама надали
28
2
 
20
 
! Отговори
БГ демокрация преди 2 години
Подмяната лъсна - ДПС командва т.нар протестни партии. А те включват много стари муцуни: Атанасов и Хр. Иванов, Манолова, Дончева, Василев (изборът на ИТН). Първите люспи на ГЕРБ се присъединиха към ИТН!
27
4
 
19
 
! Отговори
Мая Манолова преди 2 години
Аз предложих Делян Славчев Пеевски за шеф на ДАНС.
26
3
 
22
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Подмяната е факт! Мая и Татяна били промяната! Щели да възстановяват работата на комисията ... дано поискат комисията да разследва и Татяна Дончева за Закона Ванко 1 и Мая Манолова за аферите й с Пеевски и братя Галеви. Най-после ще си сменят името на партията, което беше изписано с грешен смисъл. Съобщаваха ни, че навън има мутри, а не призоваваха мутрите да са вън. Сега мутрите вече са вътре и беше редно да си сменят името.
25
3
 
16
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
ДОСТА СТАРА Е И ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗТЪРКАНА , ЗА ДА Е " У Л И Ч Н И Ц А " !?!?
24
3
 
17
 
! Отговори
Наглост безкрай! преди 2 години
Тази ... е депутат на БСП от 2005-2015г. Тя е вносител на Поправката Ванко 1, 2006 г за намаляване наказанията за склоняване към проституция! С подкрепата на Борисов стана омбудсман и сама се отказа за да става кмет. Тя била на улицата!!!
23
3
 
21
 
! Отговори
Тракиец преди 2 години
Майче,ами тя подмяната е факт.Дпс станаха хората които ви подкрепят.Сега те ще управлява вие сте само фигуранти заедно с дългия.
22
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мая Манолова единствено работи за обикновения човек" - Андрей Райчев
21
4
 
23
 
! Отговори
Майче преди 2 години
Майче, вече си у парламента.... За какво ще излизаш на улицата? За да протестираш против себе си ли? :)
20
3
 
20
 
! Отговори
Офф преди 2 години
То на Улицата и е мястото на тая кокошка. :)
19
4
 
15
 
! Отговори
SarsCov2 преди 2 години
Манолова, целият народ сме вън на есен, но не с вас или другите *** от парламента. Щом ние не живеем нормално и в пълен хаус в разпадащо се общество, това означава,че държава няма и щом искате хаус и джунгла ще си го получите. Вашата майка ***. Няма да спасите кожите и имотите си, крадлива ***!
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия са поредните антибг слуги на ЕС и НАТО. Преисчисляване на пенсии но къде са заплатите и само си дигат техните.
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тся е нс чесния политик, грижи се за всички български граждани да няма мутри и корупция и междувременно за братя галеви и Божков
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля ви бъдете милостиви към тази необикновенна женица ,защото тя е много ,,загрижена"за нас обикновените.Къде ще си намери работа с 10 000 лв.заплата с нейното никакво образование освен с лъжи и интриги.Освен това тя иска и комисии,комисии ,а там се плаща допълнително.Е затова е такава боркиня ,,за нас"
15
2
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
"...При първи знак на подмяна отново сме по улиците..."Подмяната другарко Галева, а направиха такива като теб, те с пациентските си организации, хаджигенчовците и Ян барбикяновците бяха в основата на метежът на радевата Хунта ... Тези които при 40% избирателна активност едвам прескочиха летвата за влизане в Парламента, няма как да бъдат гласът на народа ... !!!
14
2
 
20
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Съвсем сериозно: Трябва всички кандидат депутати задължително да преминават през тест да душевно здраве, защото повечето, начело с мая общинската к"рва, изглежда са със сериозни медицински диагнози и тежки психични болести. За лъжи, кражби, измами и т.н. дума не съм казал.....