Политическа бомба ли ще се окажат евентуални трети избори?

Българският народ има нужда от успокояване, смята Христо Монов
23 юли 2021 22:51, Петя Славова
87

"Политиците трябва да осъзнаят, че българският народ има нужда от успокояване. При консултациите днес президентът настояваше за това. Ако някой не е в състояние да преглътне егото си, той е опасен за цялата държава и такива хора нямат място в политиката". Това заяви психологът Христо Монов в студиото на "Денят ON AIR".
Според него е необходимо обединение, за да се излезе от кризата, като в процеса на съвместна работа всяка политическа сила даде на другите това, което нямат.

Той определи като "политически аутизъм" случилото се след изборите на 11 април. За да не се повтори сега, препоръчва воденето на разговори. Но е категоричен, че изрази като "изчегъртване" нямат място в тези диалози.

"Идват нови поколения - с нови възгледи, с управленски модел и опит. Но новите в политиката трябва да послушат тези, които са минали през парламентарната въртележка. Една диплома, каквато и да е тя, не означава, че си добър управленец", каза психологът пред Bulgaria ON AIR.

И добави, че от особено значение сега ще бъде личността на новия министър-председател.

"Важно е тя да не е спорна. Тези, които са в НС, са на ръба на легитимността. Огромната маса хора не се интересуват от политика. Това е червената лампа, която да им светне на политиците", коментира Христо Монов.

Той посъветва политиците да внимават с управлението на следващата ковид вълна.

"При следваща вълна трябва да имаме добре обмислена реакция, а не да плашим хората. Българинът е европеец, като му се обясни - той ще разбере. Ние не обичаме да ни плашат и да ни размахват пръст", обясни Монов.

Психологът е категоричен, че трети избори биха били катастрофални.
"Ако някой си прави илюзията, че отивайки на трети избори ще бъде победител - не е познал. След атомна бомбардировка няма победител, това ще е взривяване на атомна политическа бомба", заяви Монов. 


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Бож. преди 1 месец
Третите избори няма да са скоро- червената мафия ще си направи правителство начело с Корнелия, руските партии на Радев няма да изпуснат натрупания от Бойковото правителство бюджет!
82
1
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 77"... за инфлацията е виновен Бойко Борисов." - за инфлацията е виновна мафията в брюксел.
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Президентът Радев обедини българите срещу мафията... мафиотите беснеят с пяна на устата...
80
1
 
5
 
! Отговори
бъдеще преди 1 месец
Президента разъедени българите и тепърва ще сърба попарата си.
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичките в парламента ги сабирме и ги палим. Няма Боко, Славчо и прочие. 240 и чорапа с по една гума от кола на врата и следващите ще внимават. Този момент го изпуснахме през 97ма
78
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези про.ст.аци от предаването 7/8 какво очакват: че ние ще се затичаме да гласуваме за тях?! Много се лъжат, поне с 50% елекоратът им ще намалее и ще скочи този на агите. Ще го отнесе и ДБ. Виж, бабите и дядовците от БКП ще си задържат процента на гласуване. Ега ти наглите сценаристи!
77
0
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Защото дойдоха фигурантите и чалгарите и за 2 месеца им качиха всичко петорно и стандарта на живот им падна. -----////------ за инфлацията е виновен Бойко Борисов.
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фантомният председател на ИТН е ощетил държавата, като не е плащал данъците си у нас. -----////------ А Бойко Борисов къде е плащал данъците си? А, той не е плащал данъци?
75
1
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Големия разход за изборите бяха машините. Сега, след като са купени, избори и референдуми може да си правим всеки месец.
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Суровата правда е, че Монов е един объркан човек. Затова и му дойде голяма беля на главата. По-добре е да не дава акъл, защото го няма.
73
1
 
1
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 1 месец
Какво толкова се е случило, че да бъде успокояван некой? Имам чувството, че на тази територия живеят само женчовци и "меки Мари"! Какво толкова е станало? Аааа, уйде, Бойковият стабилитет;))) Дължите го на мен. Та, ще дам един съвет на женчовците и "меките Мари": когато сте неспокойни, олабете жилата с Мара Шепова и ще потънете в спокойствие и блаженство!;)))
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 69 __ВМЕСТО ДА НИ КАЗВАТ Е ПО-ДОБРЕ ДА НИ ДОКАЗВАТ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СА СИЛНИ В ПРИКАЗКИТЕ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБИ В ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До пияница мистик __ПИЙ СИ ПИЕНЕТО ПИЯНИЧНО МИСТИЧНО И НЕ НИ ДОСАЖДАЙ С ВИДЕНИЯТА СИ ОТ ДЕЛИРИУМА.
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МОНОВ СЛАБ ПСИХОЛОГ СИ, А ОЩЕ ПО СЛАБ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР. САМО ДА МЕ КОПИРАШ ЗА АТОМНАТА ПОЛИТИЧЕСКА БОМБА НА БУДА ЛИ МОЖЕШ? ТРЕТИ ИЗБОРИ СА ВЪЗМОЖНИ И НЯМА ДА БЪДАТ КАТАСТРОФАЛНИ. СТИГА СЪС САКСИЙНАТА ВИ ПРОПАГАНДА ПО КАБЕЛАРКИТЕ!!!
69
1
 
4
 
! Отговори
Рев преди 1 месец
Другия месец тока става 26 стотинки а парното в София на двойна цена
68
1
 
9
 
! Отговори
Ана преди 1 месец
Глад и Ковид това ще е след 3 месеца
67
3
 
8
 
! Отговори
Христо преди 1 месец
Жалка история е тази политика щом ги обединява злобата към един човек
66
5
 
8
 
! Отговори
вярно е преди 1 месец
Без Борисов Радев е излишен
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе хора вие слепи ли сте не четете ли много ясно ви казаха че на последните избори в *** квартали масово е гласувано за дпс и итн. И разберете най накрая че нищо независи от вас или политиците.седнете и прочетете поне малко как се движи и определя световната политика. Никога и никъде не е имало толкова разделена нация като нашата в световната история...
64
7
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Връщането на Монархията е неизбежно в България,Франция и Италия. Тези три Държави ще бъдат обединени на Федеративен принцип.Същото ще последва в Ирландия,която най-сетне ще бъда обединена, Шотландия,Уелс.Китай може да се каже,че вече възстанови Империята си. Така наложените от масони , нацистки и болшевишки режими републики не само,че ще бъдат осъдени с невъзможност за реставрация,но и заедно с тях много..изключително много психопати,подържащи тяхната историческа,икономическа и политическа крими