Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца

БСП и ДБ се интересуват само от постовете, посочи бившият премиер
24 юли 2021 19:18, Красимир Ангелов
811
Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира с видео в своя профил във Facebook преговорите между партиите за съставяне на ново правителство. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ бе в поморийското село Бата, където се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан дни преди изборите при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове.

Още по темата
Борисов обвини БСП и "Демократична България", че се интересуват само от постовете и атакува директно лидерите на двете формации - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Когато Мая и Корнелия ми излязат. Корнелия и сега си има зам.-министри, областни управители. Те само договарят постовете. Но тях съм ги бил. Тоя дето се прави на демократ, той щял да прави реформа, мързеливци“, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишете си врели-накипели Бойко, който го познава и един лев не е откраднал
519
7
 
8
 
! Отговори
Киро Завода преди 2 години
Да припомним и 35 милиона лв, които министърът от служебното парвителство Кирил Петков да се за завод за елстроавтомобили, но от завод и производство и помен няма!
518
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищожни заплати(ако не крадеш и лъжеш) нищожни пенсии, нищожни помощни на майки и безработни, нищожно лечение за бедни. Как, Бойко Борисов всички управляващи след 1989г. ще заглушите гласа на съвестта си???
517
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те на сретен хората вече пътуват насам, Боййкооооооо!
516
6
 
12
 
! Отговори
Любопитен преди 2 години
Дрескодът на Баце напоследък е много особен с тия ярки цветове...Да не би да се подготвя психически за бъдещето?Жълта фланелка-жълта книжка,оранжева-затворнически костюм,синя-отлита на небето.
515
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравяме че Бойко тръгна от минус 20то ниво, при управленията на БСП бяхме последни не в богата Европа, а във вселената.
514
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко кметът на Симитли те търси ,докато не те е намерил Божков !? Това да не е сън да ти се размине
513
0
 
6
 
! Отговори
дали преди 2 години
До ъцз...Статистика викаш...ми тя се прави според както им е изгодно на някои хора,а истината е съвсем друга,нали?Всеки може да си пише и говори каквото си иска, а дали е така?Лековерието е лош съветник,наивността,също. Много хора вярват на фалшивите новини без да си направят труда да разберат истината,а други пък пишат статистики според това,което удобно им предоставят тези,на които им изнася да е така. Политиката е фалш и лъжи,манипулации,компромати, за да вземат властта в името народне....
512
6
 
10
 
! Отговори
турист преди 2 години
До историята ви помни ... ИСТОРИЯТА ПОМНИ - БАТКО И БРАТКО , КОРНЕЛИЯ НИНОВА - УВОЛНЕНА ДИСЦИПЛИНАРНО ОТ ШЕФА СИ - СТАНИШЕВ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ ПРЕЗ 2007 Г. МАРИО НИКОЛОВ И ДЕЛОТО САПАРД , ПЛАМЕН УЗУНОВ И АФЕРАТА С ДЖИПОВЕТЕ . И ОЩЕ МНООООГО ДРУГИ ДАЛАВЕРИ НА НОВИТЕ ДРУГАРИ ...С СТАРИ МАСКИ...
511
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си глупав,то е по рождение.Ако си ***,то е от възпитанието.Ако си и двете,си бивш м-р председател.
510
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След Баце и Шиши,що да не видим Тошко и Мошко
509
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ - Грабим Европа Разсипваме България
508
12
 
17
 
! Отговори
Джон Ленин преди 2 години
Бат Бойко , много им даваш на тия недоразумения - 6 -7 месеца ...Само след 3.5 месеца ще фалират Държавата и после ще си ги пратим окончателно в Сибир..
507
4
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До ъцз === Е да де, да де :))) Ясно е, че некадърието и мизерията дето ще я докарат чалгарите и комунистите удобно ще бъде оправдана с вече неуправляващите ГЕРБ. Така става винаги, като сте на власт вие, некадърните и крадливите. Ами сега сте на власт, променяйте законите, пускайте тецовете, намалете цената на тока, като достроите Белене. Нещастни мизерници сте. Все някой друг ви е виновен. А договорите могат да се променят, не ми се обяснявай с тъпизми
506
8
 
4
 
! Отговори
ъцз преди 2 години
ти статистиката на евростат гледал ли си я?България е най-бедната страна в ЕС най-ниски заплати, най-ниски пенсии, най-ники нива по паритет на покупателна способност и България не ти е витошка.... ти си типичен последовател на вожда :D
505
2
 
8
 
! Отговори
АХА преди 2 години
Явно и думата кв-ич-и също се цензурира! Браво, бе Днес!На хиляда сто и дванадесето място ще отидем с тая цензура!
504
8
 
8
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Видяхме - чалгари, малгари, точно това нищоже.ство да ги коментира направо е върхът на наглостта.Но тоя нещастн.ик- е доказал, че за него няма дъно! Нека да *** - важното е да му се въздаде възмездие! За него е късно, тоя е приключил филма, но за бъдещите желаещи е силно наложително!
503
8
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 645 === Това че ти си на дъното, не важи за всички граждани на България, сельo :))) Що не питаш тези дето ходят в Гърция на море, купуват си S класи Мерцедеси и BMW-та, програмистите, та дори и заварчиците какви заплати взимат и дали са на дъното. Или пък тези по Витошка, че не мога да си намеря място по цялата улица къде да седна една водка да изпия. Само тук чувам неистово квичене не бедни *** колко зле било при ГЕРБ. Никъде другаде не съм чул някой да *** като вас, червените тикви
502
9
 
7
 
! Отговори
ъцз преди 2 години
до мистик...виж сега ценат ана тока ще расте и това е благодарение на герб... те са подписали че затваряме въглищните ТЕЦ-ве, което ако го направим ще имаме недостиг на ел. енергия. И някаква от герб обясняваше как ТЕЦ-Мазица можело да си работи... то може, но всяка година трябва да плащаме все по-висок въглероден данък... отделно от това цената на която ГЕРБ гарантираха изкупуването на ток от ВЕИ-та е скандално висока и пак няма мърдане... ако добавим и US централите картинката е трагична
501
11
 
14
 
! Отговори
историята ви помни преди 2 години
герб - пария на мутри и роми , свързани фирми за крадене на общ.поръчки