Обвързването на ИТН с ДПС било спекулация

Слави Трифонов не е политик и никога не бил искал да бъде такъв
116
Обвързването на ИТН с ДПС било спекулация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Този парламент ще успее да излъчи правителство, смята проф. Людмил Георгиев, преподавател по психология в Софийския университет, преди години бил част от ръководството на ДПС.

Но ако ИТН не бъде подкрепена и не успее да направи правителство, ще отидем на предсрочни избори, предупреди той пред БНР.

Още по темата

По думите му ДПС ще подкрепи правителство на ИТН.

"Кризата на партиите е логично следствие на политическия живот в страната ни през последните 30 години. ИТН се появява като нещо твърде различно от традиционните ни представи за партии. То се свежда до желанието да се внесе нещо ново в политическия ни живот", каза Георгиев.

В предаването "Политически НЕкоректно" проф. Георгиев нарече спекулации обвързването на ИТН с ДПС.
"Слави Трифонов не е политик и никога не е искал да бъде такъв. Явно съдбата го е накарала. Явно, че пътят за промяна е - създаваш партия и участваш в политическия живот, посочи той.

Психологът коментира и партия ГЕРБ.

"Това е мафиотска структура, на чийто връх стои Бойко Борисов. По-надолу са малките и огромните комисионни се отчитат пред тях. После се чудим откъде в чекмеджето на Бойко Борисов се появяват милиони евра и кюлчета злато. Такъв е принципът на тази формация - мафиотски. Страхът е обзел Борисов до дъно - страх от възмездие, от затвор, заради всички безобразия, които сътвори... За ГЕРБ продължават да гласуват много хора, защото те разчитат да се закрепят за тази структура, за да могат да просперират", каза той.

Проф. Георгиев подчерта, че сме тежко индивидуалистично общество, концентрирано около идеята за оцеляване.
"И докато това не се преодолее, каквито и законови механизми да се измислят, промяната няма как да се случи", смята той..


116
Още по темата: ДПСправителствоИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
2
 
! Отговори
Аааааааааааааааа преди 1 месец
Вижте сега моля ви се ако обичате. ИНТ са одобрени от Президента, БСП, ДПС и всякакви други формации срещу злобният крадлив Борисов който краде България от 30 години насам. Лично Станишев казва че ИНТ са в правилната посока. Какви са тия работи и говореници. Догат като излезне и каже че ИНТ са добри и тогава няма никакви съмнения че са правилните. Хайде другари. Лека и спокойна и изджегъртваща.
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
той и тиквата сикаджия нямаше да се обвързва с дпс само дето бяха първи дружки с дерибеевски но те си приличат двама свински бизнесмени от републиката на свинските чалгясали лаянари
107
1
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 месец
"смята проф. Людмил Георгиев, преподавател по психология в Софийския университет, преди години бил част от ръководството на ДПС." Еничара не се крие даже, доволен е, че им е бил слуга, гордее се професора, ето това е нивото на Науката при нас, само чакат да им сипят в ранията и навеждат *** да лочат. Изобщо не си дадох и труд да прочета "мислите му"
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има Такъв Балък - редовия българин! :)))))))))))))))
105
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
няма как да стане, ДПС са със ГЕРБ от 12 години
104
1
 
4
 
! Отговори
драги съфорумци преди 1 месец
Дайте тук да съберем по една стотинка и да платим едно постригване на Тошко.
103
2
 
5
 
! Отговори
има ли такъв професо преди 1 месец
По какво е професор този?Как разбра че съм обвързан с ГЕРБЗа ГЕРБ гласуват образованите хора с опит в живота.Явно няма капацитет да обработва информацията.
102
1
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Ей ефенди, ритате своите. Шиши е набелязан от Божков, скоро ще участвате в гласуване на врати за Божков, дойде ли си, не го ли арестуват, Шиши,ще се крие като миши.Не се поддавайте на комунистите!Благодарение на Доган, няма етнически сблъсъци, продължавайте да се борите за Бг.
101
0
 
8
 
! Отговори
до 86 преди 1 месец
Принуден е поради зависимостите, които има.
100
3
 
19
 
! Отговори
Финансист преди 1 месец
Щом Слави не е политик, значи и ИТН изобщо не са партия. Въпреки това ще съставят правителство, в коалиция с останалите, за да не затрудняват живота на гн- Президента Румен Радев. Честито на новото и поредно правителство на малцинството в България.
99
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След две години всички вкупом ще гласуват за Бойко , защото тези ще докарат страната до пълен хаос.2024 герб ще има пълно мнозинство.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Администраторе защо изтри Сат Н номерът му беше 94. Сега ме лиши от правото ми да му отговоря.
97
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЛЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО ! ЗЛАТНИ АЛТЪНИ ЗА ЗЛАТНИ ПРЪСТИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОСТТА ! ПЪК АКО КАЖЕШ И ОДАЛИСТКИТЕ ЧАКАТ !!! Пък може да поканиш и Сат Н.
96
9
 
4
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Браво, най - после да напишете и тук истината за Борисов!
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До уточнениеТи вярваш ли си?
94
21
 
3
 
! Отговори
уточнение преди 1 месец
Слави е пич и просто направи всичко, за да ни отърве от Шайката от разбойници ГЕП , и от диктатора Боку Тиквата!-Благодарим ти Слави!Всички честни и достойни българи те подкрепят!
93
2
 
15
 
! Отговори
Фотошоп-Радев преди 1 месец
Между бедрата на Мая-пачаврата...
92
13
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
господин професора е много прав за МАФИОТСКАТА ЛЕГАЛИЗИРАНА СТРУКТУРА "герб"..Абсолютно точен е и в "дисекцията" си на обществото ни..-Ние страдаме от тежка ЛИПСА НА СОЦИАЛНО съзнание...За разлика от девиза на мускетарите,нашия е:-"Един срещу всички,всички срещу всеки"..Такива сме...Що се отнася до Славейко,поне за мен възниква такъв въпрос:..-"Не е политик,няма и намерение да бъде такъв,но..СИ ИМА СОБСТВЕНА ПАРТИЯ!!!..Що е то?!"
91
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АЛЛАА АКБАР, ХАДЖИ ТОШКО ! ЗЛАТНИ АЛТЪНИ ЗА ЗЛАТНИ ПРЪСТИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОСТТА ! ПЪК АКО КАЖЕШ И ОДАЛИСТКИТЕ ЧАКАТ !!!
90
17
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
До Анонимен 83Какви мъже,бре?Дани Митов ли е мъж?Томата Бикова ли е мъж?Оня,Ангелов,ботокса,ли е мъж?