Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца

БСП и ДБ се интересуват само от постовете, посочи бившият премиер
24 юли 2021 19:18, Красимир Ангелов
811
Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира с видео в своя профил във Facebook преговорите между партиите за съставяне на ново правителство. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ бе в поморийското село Бата, където се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан дни преди изборите при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове.

Още по темата
Борисов обвини БСП и "Демократична България", че се интересуват само от постовете и атакува директно лидерите на двете формации - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Когато Мая и Корнелия ми излязат. Корнелия и сега си има зам.-министри, областни управители. Те само договарят постовете. Но тях съм ги бил. Тоя дето се прави на демократ, той щял да прави реформа, мързеливци“, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
460
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този с червеникавата риза - кога ще го затворят за няколко месеца за да поомекне - естествено без повдигнато обвинение, а после и с обвинение! Много се чудя, че не е в Магнитския списък, някой не си е гледал работата!
459
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До РРс акъл...образован,доцент,наследствени...ама си няма къща в барселона за милиони...щот 19 ниви в бг...и да не задълбаваме в битовизми...ама щом искате ок...Ц.Василев каза че е пращам стотици милиони на Борисов по Пеевски...и то бе потвърдено...по тв-та от г-н Ганчев,Божков извади едни банкови тегления от които свят да ти се завие...и каза,че е плащал на бробисов и финансовият...а и на менда...къде е менда бре?факти които всеки може да провери...АЕЦ...Турски...лудост
458
4
 
7
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
НАЙ- СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ НА РАДЕВ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЕНСИИ!!!
457
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 години
Друго е казало Тиквето. Показало е интелект и възпитание. Не се срамувайте, напишете истината.
456
0
 
7
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Славчооолу, Тошкоолу, държава не се управлява с *** скечове. НАМАЛИХТЕ ПЕНСИИТЕ, БЛАГОДАРИМ НА РАДЕВ, НА СЛУЖЕБНОТО МУ, А НИ ГО ПРЕДСТАВЯТ КАТО...УВЕЛИЧЕНИЕ!!! БЕ ЧАК ТОЛОКО ПР.ОСТИ НЕ СМЕ!!!!
455
1
 
6
 
! Отговори
СЛЕДВА преди 2 години
ОРЕШАРСКИ 2. НО И ТОЙ Е ВИСОКА ЛЕТВА ЗА ИТН.
454
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов какъв загар има, бил е няколко пъти на море, баровец.
453
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е бесен защото знае какво следва.А това което следва идва от Еропейската Прокуратура.Всичко ще стане ясно.
452
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да имат смелост да вкарат в затвора Боко Тиквата. То и той щеше да вкарва тия преди него, ама на.
451
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До РРМога да се запозная с всеки от вас...с борисов...биков и тримата им трола...колкова останахте а и неделко... и да ви покажа как живея...с какво живея...с факти...само ми пишете и си вземете камерите...нямате проблем!внимавайте какво си пожелавате...това се отнася за обслужващите борисов и гроб...в Румъния и в момента лежи един крадлив министър председател...да не сте богове бре?ако не ви лови закон...имаме. революции за Справедливост!!! .подценявате Народа ни твърде дълго време!!!
450
7
 
6
 
! Отговори
РР преди 2 години
До ББГрабежите ги правят такива като теб и ти, а не Борисов ще си в затвора!
449
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До АнонименЗабравяш,че живеем в глобален Снят г-н психолог или там къвто си...и одделни звена на службите заработващи извънаредно...забравята САЩ!!!ЕС вече се променя...или имат огромен проблем ако не го направят...милиони българи няма да позволяваме повече несправедливости и грабежи над децата ни!!!Затвор за борисов и компания...Независим,Справедлив и Строг Съд за Мафията...отнела животите и правата на хиляди мой съотечественици и братя!!!
448
8
 
8
 
! Отговори
Втрещен преди 2 години
Ама чакайте! Всеки от нас е имал някаква АНТИбиография в пиянска компания с ръсене на цинизми и простотии. Но това е премиер на държава от ЕС, ама мачкане на таралежи с голо дупе. ама ..... ама чакайте бе! Това не е кварталната маса! Това е публично изявление! Сериозно ли това е политическа сила ?!
447
5
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Процесите са доста добре описани като психология на тълпите от Густав Льо Бон.----///----- А нещо за психологията на такива като Ту лупа и Каскета писал ли е Гюстав Льо Бон? Или за тях да прелистим Чезаре Ломброзо?
446
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Народа ми единствен имаше доблестта да спаси българските еврей наши братя,братята ни християни,мюсюлмани,честват заедно религиозните си толерантно...но несправедливостите насаждани ни от политици минахте всякаква граница...целта е ясна...само политическата благоденства...а хората разделени...това вече не работи в България!!!ако не го разберете...цената ще я платят и вашите деца...това отдавна вече не е игра...а борба за оцеляване на децата ни...за връщането им Домовете ни!!!
445
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво си живеехме 10 години при Бате Гойко. Пенсията ми за 10 години едва отлепи от дъното. Цената на тока отиде на Марс. Парното на Сатурн а водата на Юпитер. Хляба от 65 ст. стана 1.80 лв. за 800 гр. с набухватели. Хубаво си живеехме при бете гойко. Цигарите от 80 ст. вече са 6 лв. Хубаво си живеехме при бате гойко. 700 гр сирен с палма 12 лв. Олио 3.20 лв. Ама той не пазарва от магазина пуши пури и пие виски. Хубаво си живеехме при бате гойко. На които ние им харесвало немат вкус.
444
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата отива при Волен и Яне Янев.Вече е история.
443
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са нацисти.Разделят света и искат да го владеят.Прават се на най велики но Путин ще ги вразуми.
442
8
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Лай си Тикво друго не ти остана :)))
441
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББИ защо да не ги раздаде, той премиер. Стани и ти премиер и ти ще раздаваш, ама за тива се иска да си лидер.