Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца

БСП и ДБ се интересуват само от постовете, посочи бившият премиер
24 юли 2021 19:18, Красимир Ангелов
811
Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира с видео в своя профил във Facebook преговорите между партиите за съставяне на ново правителство. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ бе в поморийското село Бата, където се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан дни преди изборите при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове.

Още по темата
Борисов обвини БСП и "Демократична България", че се интересуват само от постовете и атакува директно лидерите на двете формации - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Когато Мая и Корнелия ми излязат. Корнелия и сега си има зам.-министри, областни управители. Те само договарят постовете. Но тях съм ги бил. Тоя дето се прави на демократ, той щял да прави реформа, мързеливци“, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
440
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краят на Януари, началото на Февруари! Ще се отварят тефтерите! Защото българинът няма да си развали рахатлъка за Коледа и Нова Година. Но след това ще има ревизия на РЕВИЗИОРСКОТО правителство!
439
9
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
еднолично раздаде над 8 милиарда лева авансово на групировки с цел да си купиш още 4 години власт,в Румъния лежат в затвора твои "колеги"за къде по-малки кражби...свърши се...децата ми и глада,униженията,отнетото ни право...са престъпления за дълги години затвор на Баорисов!...Меркел ако желае да я запомни Народа им като ...финансиращата престъпници...нейн проблем...можем и без нея...баце,Справедлив Свят....самозабравили се...водите децата си към ...Армагедон!!!САЩ също!!!Справедлив Свят!!!
438
10
 
10
 
! Отговори
ББ преди 2 години
а баеце вече само...биков...се прави ,че ти вярва,срещу Народ не се върви...осебенно срещу Народа на Баба Тонка и Левски...излъгаха те...офшорки...прокурори...гвардии...комсомолци...да си чел когато е трябвало....***.ст.ото по нашите земи не е ценност...Народ сме...Обичаме България,Братя сме и си помагаме,Толерантни и Почтенни сме...баце объркал си Народа...и Затвори ще построим и Законодателство Справедливо и Строго...Престъпленията и Геноцида в 21 в в Света ни е наказуем и недопустим...
437
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов е истинският министър-председател на България, а не онова мекотело Стефан Янев, който, представи си го били подслушвали?Абе, мишок силните лидери ги подслушват, не плужеците като Янев!
436
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нова година ще са за бой, но проблема е от кой да почнем първо.
435
1
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Ето резултатът на продължаващия над 100 години еврейски червен тероризъм,наричан за пред народните маси "комунизъм","социализъм",а в по-ново време "преход".
434
11
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЕЛЯНДУРСКИЯ ИЗВЕРГ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕ !
433
5
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
И 6 мес. няма да има. До декември ще има самозапалили се вярващи в и.т.н. А пенсионерите вече си получиха заслуженото " увеличение" - с 10 лв ПО- МАЛКО! ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО- ДОБРЕ ПРИ ИТН. !!!!...
432
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувалите за Слави, ще имат възможност да му се насладят. Това ще стане след опиянениято от разгрома на Борисов, и непосредствено след наркотичното опиянение от новия месия Слави.Разбира се после същите хора ще свалят Слави, възмутени, че е *** и чалгар и ще изпаднат в абсолютна амнезия относно това кой го е избрал. Процесите са доста добре описани като психология на тълпите от Густав Льо Бон.
431
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Колко пъти се повтаря старата история?Изхвърляме единия, прегръщаме втория.Нема такава държаваНяма смисъл от товаи последната илюзия умряв тая страна на власт е глупосттаНяма такава държава"Ами оказа се, че има таква държава, даже си направи партия със същото име. Да ни е честита : ) Борисов може да умре, но борисовщината в България - никога, метаморфоза, другари....:))
430
8
 
10
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 2 години
Гледате пряко предаване от идиотеката на т.н. "герб"
429
15
 
8
 
! Отговори
локо преди 2 години
тоя не е добре
428
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошото е, че е прав. Тези са още по-неграмотни и корумпирани. За народа дори не искам да говоря той е в тежка кома, с пристъпи на налудност в будно състояние.
427
2
 
2
 
! Отговори
Браво, преди 2 години
***, спазвай инструкцията! Ако някой излезе с мнение различно от "нужното", трябва да бъде залят поне с десет поста евтина помия! Дерзай, напред !
426
5
 
12
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата кандидат за президент наесен със жълтата фланелка :)))
425
2
 
4
 
! Отговори
Божков да не те види преди 2 години
теб Боко.А Доган да разпредели...на другите...
424
4
 
22
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Служебния кабинет да управлява докато навре Тиквата у пандиза :)))
423
3
 
8
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Къде се намирам!!! В какво живея! Махленски спорове, междуродово-апашки битки. Къде отиде книжовният български език. Това е положението. Още дълги хилядолетия ще слушаме, кой на коя галактика е кацнал, докато ние още тъпчем дупките по улиците с чакъл и ***.
422
4
 
2
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Товарищи тролли, дерзайте, ден година храни! Щом има кой да плаща за евтина помия, работете! И идете сутринта да запалите една свещичка за здраве за Борисов, че пак той ще ви върже надника! Някои умеят единствено да заливат с помия, какво ще правят ,ако останат без работа?
421
6
 
20
 
! Отговори
toti преди 2 години
Като слушам тоя Петков,като гледам нашия Бойко и си мисля....колко *** народ сме били да му се радваме на тоя дървар и ***,колко години децата ни загубиха да вярват в светлото бъдеще ,а бабите да нямат пари за погребения....СРАМ МЕ Е ЧЕ ТОЯ *** МИ Е БИЛ МИНИСТЪР !!!