Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца

БСП и ДБ се интересуват само от постовете, посочи бившият премиер
24 юли 2021 19:18, Красимир Ангелов
811
Борисов: Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира с видео в своя профил във Facebook преговорите между партиите за съставяне на ново правителство. Бившият премиер и лидер на ГЕРБ бе в поморийското село Бата, където се срещна с местни хора и с кмета Георги Георгиев, който бе задържан дни преди изборите при полицейска акция по сигнали за купуване на гласове.

Още по темата
Борисов обвини БСП и "Демократична България", че се интересуват само от постовете и атакува директно лидерите на двете формации - Корнелия Нинова и Христо Иванов.

"Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и тем подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Когато Мая и Корнелия ми излязат. Корнелия и сега си има зам.-министри, областни управители. Те само договарят постовете. Но тях съм ги бил. Тоя дето се прави на демократ, той щял да прави реформа, мързеливци“, отсече лидерът на ГЕРБ.

"Те купуваха като бесни, правиха им коридори, да правят каквото искат да правят. Това са тея демократите. Това се демократите", възмути се още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


811
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
4
 
11
 
! Отговори
Кво ша ви лъсне бе преди 2 години
циркаджии?!Вижте как блести Слънчев бряг светъл лъснат и презастроен с крадени от всички нас пари.Другаря Бойко да направи нещо по въпроса?!Толкова години какво направи по въпроса с чудовищните корупция+кражби??
419
5
 
16
 
! Отговори
панчо преди 2 години
този хленчещия все още се взема за господ и си мисли че е фактор.А подбрани мес.ирки му подогласят чешейки егото му.Жалка картинка бивш премиер едно изречение със съдържание и изстини да не може да състави.
418
4
 
16
 
! Отговори
маус преди 2 години
Как е възможно човек със такова ниво да е бил на върха на държавата 12 год. Явно като типаж нация сме обичали сеира дето ни го е прожектирвал и за това сме го търпяли толкова дълго.Ахам то гледането на сеир толкова години в който главната роля е бил този индивид днес си има скъпа цена която трябва да платим.
417
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм Мая Манолова и на мен ми се краде.
416
6
 
9
 
! Отговори
Новокомуниз ИБГНИ-ар преди 2 години
Аз съм Татяна Дончева. Много ми са краде, не издържам повече.
415
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шиши и Толупа още дърпат юздите защото имат много пари.Не знам и Сокола от Росенец в каква позиция е и с кой е.Черепа е прецакан.Чака отмъщение ако Каскета бъде свален от поста ГЛ.прокурор.Пчеличката Мая и Христо Иванов са ***.Всичко е една мешана скара и нищо добро не ни очаква.Големите началници Сащ и Русия определят правилата на игрите, гледайки си икономическите интереси.
414
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разни Бойко, Мойко, *** и Пульо, пожарникари, физкултурници и общи бездарници явно не зацепват че принципно винаги са били с интелектуални възможноси колкото варена царевица, че тръгнал тука да говори кой, колко, какво ще направи. Щом той управлява толкоз време значи средно статистическа *** трябва да усчее да покрие поне това ниво. С две думи всичко над това е положително развитие за страната. Дано само и новите не се окажат от същата порода ***
413
4
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Обаче дрескодът му цепи мрака!Но има логика-от жълта фланелка към жълта книжка...
412
4
 
2
 
! Отговори
ДС командва другите преди 2 години
(дори Борисов) изпълняват.Спираш да изпълняваш?!?!Пращат те при Луканов.
411
9
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
Колкото и да не ми е приятно да го кажа - в случая ББ е прав!Съвсем скоро ще им лъснат ду*етата и на тия новите.Кой обича чашката,кой децата (ама не щото е учител),кой фвн на една комбинация от цветове,друг ще прави децата фенове на същата комбинация цветове,ще руши семейството и ще съединява европа в една държава.Космонавти ще праща...Тотал щета са всичките!!!
410
3
 
3
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
До 450. Защо така Бойко се отказа да е депутат? И Слави също се отказа да е депутат. По-лесно е да работят за тях, а те да прибират парите и да не работят.
409
3
 
2
 
! Отговори
Тошко не знам (Моше) преди 2 години
Мошко ми е съсед български евреин.Господ да пази от такъв!!!
408
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е Бай Тошо 2
407
2
 
4
 
! Отговори
До 447 преди 2 години
А кой го бива Славчо ли ?
406
4
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
До Анонимен 439 Не си в час съвсем,приятелю.Боко се отказа да бъде депутат,следователно няма имунитет.Само че на новите песове Рашков и сие ръцете им са къси да го пипнат,а и акълът не им стига как да го направят.ББ може и да е Бай ***,но такива като Рашков,Радев ги слага в малкия си джоб.
405
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо след 6-7 месеца? Умните хора вече ги видяха. По-скоро отдавна са ги видели. Разбира се, има и още непрогледнали. Но до зимата има малко време.
404
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 439 БОЙКО БОРИСОВ се отказа от депутатското място,той няма имунитет!Няма значение каква е истината! Важното е да оплюват ББ, кутевчета са във възторг! Скоро ще ви се изпари бригадирски възторг! Само да ви фалират банките!ж
403
1
 
0
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Слави и Бойко са извън парламента. Командват партиите си без да са в парламента и прибират парите естествено. Така е най-лесно. Най-лесно е да накараш няокй да работи за теб, без да правиш нищо. Единственият начин да печеиш честно, без да работиш, това е да накараш някой да работи за теб и да му даваш процент. Така направиха Слави и Бойко.
402
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толупа да избяга при братя Галеви.Там те ще го посрещнат с хляб и сол.
401
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не го бива вече дъртия добре,че се отървахме от него завинаги.