ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити

Питали ги за кого са гласували и дали са агитирали
29 юли 2021 15:09,
204
ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити
Снимка: БГНЕС

„Днес ми сигнализираха директори на училища и детски градини за това, че са привиквани в полицейските управления да дават обяснения за кого са гласували и дали са агитирали да се гласува за определена политическа партия“. Това обяви на брифинг областният координатор на ГЕРБ в София Николина Ангелкова.

„Получавам десетки сигнали от притеснени хора от района, които и в момента са подложени на политическа репресия от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, независимо, че изборите приключиха.  Извинявайте, но къде е тайната на вота? Хората се страхуват. В София област има 97 директори на училища и 73 на детски градини. Всички те ли ще бъдат привиквани, за да дават обяснения?”, попита тя.

„Става въпрос за български учители, а не някакви купувачи на гласове. Повтарям, това са учители, а не престъпници. Не знам кой от вас би си представил как директорка на детска градина организира купуване на гласове. Това може да се роди в главата само на човек като Бойко Рашков. Човек който се държи като социалистически милиционер, който следи, слухти и търси анонимни доносници, с които да преследва български преподаватели. Това не се случва само в София-област. Би било добре час по-скоро началникът му Румен Радев да го озапти и изолира, където той да не разиграва лудостите си на гърба на едни обикновени български граждани", каза Тома Биков.

Към момента има данни за около 25-има преподаватели от Самоков, Ихтиман и Костинброд, предаде Нова тв.

„Никой не го е страх от човек, станал случайно министър на вътрешните работи", заяви Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
17
 
! Отговори
КЛ преди 2 години
А аз си мислех, че са престанали да сменят директори на болници, училища, детски градини с политически верни калинки. Баси наивника. Мале, тея от ГЕРБ наистина са овладели цялата държава. БКП пасти да яде.
83
2
 
5
 
! Отговори
Учителка преди 2 години
Успокойте се! Рашков не ми е посягал.
82
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като изметат и учителите, народа ще стане още по-див и ***.
81
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
84 Никой не може, да накара толкова много хора, да гласуват за него, и то след репресиите на Рашков срещу ГЕРБ. Работещите хора са с ГЕРБ и Борисов. Със Слави, Радев,Рашков, са само далавераджиите, крадците и мързеливците.
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажете защо изтъргувахте с турците мигрантите? Не ви ли е срам от децата ви? О, забравих, че е герб са тия без деца и без семейства. Всяка учителка гласувала за ГЕРБ да отива в частно училище ГЕРБ
79
4
 
4
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 2 години
С П О К О , Г Е Ш Е В ЩЕ ГО"ОПРАВИ", ПО ЕДИН ДРУГ НА4ИН ! БОИКО Е 40ВЕК С ГОЛЕМО 4ОВЕ6КО САРЦЕ И ГОЛЕМ УМСТВЕН ПОТЕНЦЯЛ ГОВРИ 4ЕТИРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИЦИ И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГО УБИ4А НЕ4ОВЕШКИ О,Шипка-радефф
78
3
 
12
 
! Отговори
Това са преди 2 години
Кобилата и анализатора..
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама как няма да ги привика като всички директори са назначени от герберастите и са техни хора и съответно те са като феодали и въздействат на подчинените им учители да гласуват за тиквата иначе ще намерят начин да ги уволнят...Трябва да има пълна промяна на всички директори и нови конкурси,за да се изчегъртат герберестите отвсякъде където са се враснали като троскот във всички сфери на живота...
76
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички директори герберски трябва да се изметат във всички звена
75
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В прованса всички директори, 90% от учителите и др. персонал са калинки на ГЕРБ.
74
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
40 Няма нужда, да затриваш отпадъка, който оставя Рашков, където и да мине, защото смърди повече. Сами виждаме, как чекистът Рашков вилнее из държавата, като един Берия, привиква, респектира, заплашва, обвинява, без правни доказателства. Дори от Брюксел, двама европейски лидери го порицаха, като казаха, че комунизмът отдавна си е отишъл.
73
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
19 хипер луксозни имота за десетки милиони левове, след като непрекъснато си бил на държавна заплата, как е станало?
72
0
 
4
 
! Отговори
65 г. вазмутена преди 2 години
Това е меко казано - покъртително и незаконно. Искам твърдо и законно и да кърти.
71
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахаха, те герберугите ги задължаваха да са членове на Партията :DТака на съседката й бяха казали, че за да остане на работа трябва да стане членка на Паритята и тя попитала ... ама коя партия. Е, учудила се директорката ... как така не се сеща коя е Партията - това е ГЕРБ. Така станала членка ... и на колата си обаче трябваше да си сложи задължително ароматизатор с Бойко Борисов ... тъжна картинка ...
70
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ви казах че с Рашков шега не бива, вие не вервате :)) Онова изказване от парламента, дето съжалявал че оставил лидера им през 90-те...... сигурно още кънти в празните главици на гърбавите :))
69
18
 
7
 
! Отговори
Опорко Опорков преди 2 години
рашков е пиянде от дамаджана с 19 имота а радев е фигорант зелен чорап и грипен
68
4
 
23
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
Герб е окупирал всичко в провинцията. Гласува се под строй и няма не искам.Много време ще отнеме разграждането. Хората трябва да са свободни и да се назначават спрямо уменията им.
67
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е меко казано - покъртително и незаконно
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото много от директорите ви станаха общински съветници И директори, а да не говорим, че има небивало покровителство.Общо взето, ако си директор - 1700-1800 заплатка, още 2500 общински съветник, а псоле следват далавееееркиии. Директорър тешава - ремонт на класна стая? Струва 5000 лева, ама ще го направим са 25000 лева - 15% за дректора, 15% за кмета, 30% отиват нагоре, а останалото е за фирмата на нашия човек ;)Сега ГЕРБ сменя директори, с надеждата, че няма да се разследват стари далавери.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези гербаджии не разбраха ли, че по добре за тях няма да става, само по зле. Далавери Симеонов, Каракачанов и даже Марешки го разбраха, само те още не са