Хаджигенов: Ситуацията е твърде несериозна

Дали тоя ураган дали няма да ни насмете и нас, попита той
Обновена: 1 авг 2021 21:32 | 1 авг 2021 21:30, Александър Попов
110

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов разбуни политическите духове в неделния ден в импровизирано интервю във Facebook в което отправи остри критики към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов.

"Мисля, че Христо Иванов си слага и той по-голяма роля, отколкото има всъщност, той има точно толкова, колкото му е определил суверенна. Като всеки един - и аз, и ти, и г-н Христо Иванов, и всеки един, който участва в тая история, ще си носи отговорността за действията си", заяви Слави Трифонов.

Интервюто на Слави дойде няколко часа, след като Христо Иванов упрекна Трифонов, че не се водят преговори за подкрепа и липсва информация за имената на министрите.

Още по темата
"Спечелил си изборите - честито, Конституцията и политическата логика ти дават на тебе мандата – поеми си отговорността. Ако не можеш да конструираш подкрепа, ако не можеш да получиш подкрепа, ако не можеш да убедиш останалите политически сили – поеми си отговорността. Не се опитвай да казваш "Аз съм много готин, ние ще си правим, каквото искаме, а после вие ще сте виновни, че ние си правим, каквото искаме", коментира Иванов.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" идваме също отвориха темата за отговорността и последствията от подкрепа на бъдещ кабинет пред Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията е твърде несериозна, за да можем да продължим така. Да, ние искаме да го направим, да, ние искаме подкрепа, ама това не означава, че ще вземем котка в чувал или ще видим булката след свещеника. Твърде несериозно ми идва това нещо в този вариант, те очакват от нас подкрепа, ние си носим отговорността, да, бе, вярно е, че вие си носите отговорността, ама тоя ураган дали няма да ни насмете и нас", попита адв. Николай Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: николай хаджигенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
12
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимендобър човек съм и ви съжалявам...с толкова много заграбено от братята ми...къде видяхте заплаха?...познавам Историята на Народа си и е нейзбежно ...ще ви осъди и накаже...прочетете я...неделковци!Избори и ако обичате децата си поне 70% за ИТН!...едната чест ни остана...да рискуваме!!!ако и те ни предадат ще ги накажем!!!Народа ни е фактора...не сме матрял...не сме рая...имаме си Апостола...бди над България...и я пази с Божията!!!...не го предавайте!!!...Чиста и Свята!!!
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо да бягаме, да не мислите, че ни е страх от някакви телевизионни шутове и изпаднали мутри?
64
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анониментова правим...избираме си...и бъдете сигурни,че този път,ще направим безкомпромисен Избор...довиждане,вие си купете...принадлежности...неделковци!!!...или бягайте докато можете...най-добре!!!
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като искате Чиста и свята, изберете си боклукчия за премиер, от Чистотата.
62
9
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпреценили са,че подкрепата от Народа ни им е достатъчна...кое не разбрахте...те залагат...животите си,лицата си,честта и достойнството си...нетрадиционни са разбираме го...но застават с имената и лицата си...вие пак си искате ...орешарковци и борисовци...обслужващи доган!
61
6
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименхаха не четеш...само пиеш и смъркаш...имаме Заветите на Апостола...Чиста и Свята!!!
60
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ли е промяната на Слави, да ви управляват всички тези стари муцуни от прехода? Нали не сте сериозни?
59
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата работа е че ИТН искат да си правят те правителство без някой даним се бърка. До тук всичко добре, но ако искат да съберат мнозинство в парламента и то да е стабилно им е нужна подкрепата на другите сили с които имат допитни точки. В момента се очертава БСП,ДБ и ИСМВ другите две сили са токсични и именно това му говореше Христо Иванов. ДБ не желае да се обвързва с ДПС-ГЕРБ-СДС по разбираеми причини
58
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англичаните имат Магна Харта, американците имат Декларация за Независимостта, а вие имате упътване за употреба на китайски шнорхели и надуваеми дюшеци.
57
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
демек...ако итн не играят като с орешарски...не сте съгласни...ок Избори бре...ще ги платим...не ни жалете,това ви казва Слави,ок договорихте приоритетните политики...така ни лъжехте на площада...сега аман ама не...искаме орешарски да си кадруваме...избори и поне 70% за ИТН...ако обичате България и ви дреме за децата ви!с нашият мандат,имена,лица ,достойнство...ама вие да кадрувате
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живее Революцията на масата! Това са сериозни работи, Чалгата, ракията и салатата! Те са чалгарската телевизионна демокрация.
55
7
 
15
 
! Отговори
Тоя боклук преди 2 години
заедно с цялата му партиика трябва да изчезне за една с всичките останали паважници и учиндолските мутри
54
5
 
18
 
! Отговори
999 преди 2 години
По- добре да НЯМА Чалгиправителство, че единствено Огромни бели ще направят като добре платени хамерикански проксита.
53
7
 
6
 
! Отговори
akudд преди 2 години
когато великите бг протестъри не искат да подкрепят Българско правителство без министерски постове :) ние идваме с татяна и мая *** сега ще си ходим заедно да бг :)
52
1
 
19
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Чалгаров = сащ! Пак чалгито е добре платен предател! Само гледайте какво ще става! Никой няма да ви пита за Македония!
51
7
 
12
 
! Отговори
Майна преди 2 години
С ДВА ГЛАСА В ПОВЕЧЕ ИТН ЩЕ НИ ПРЕДАДАТ ИСТОРИЯТА ЗАРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА САЩ!! РЕЗИЛ!!! НИЕ НЕ СЕ ПРОДАВАМЕ!!! ПРЕДЛАГАМ НОВ СЪЮЗ МЕЖДУ НЯКОИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ НАЧЕЛО С ЕДИНСТВЕНИЯ НОРМАЛЕН ПОЛИТИК - ОРБАН!!! НЕ ЩЕМ НАТО, НИТО СЕГАШНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ УЖ СЪЮЗ! То битер СССР!!!
50
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигунчов , няма да имаш честта да се жертваш да станеш МП , ми ти ще уволниш 90 % от полицаите и ще ни накараш всички да влизаме в еднополови бракове, защото никой не те харесва реално и всички сме ти врагове. Да се махаш от политиката , адвокате на мутрите и черепица( Лилана ) .
49
2
 
16
 
! Отговори
Ааааа без такива! преди 2 години
Нема да се измъкваш, ***! Искаме си промяната!!!! Арееее само оплаквания и врякане! Почвайте да действате, да ви ее майката, селска, дето разбихте и малкото спокойствие дето имахме! Така че без повече мрънкане, че да не ви почваме с шамарите!
48
9
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами несериозно е с 5-те процента вот на увредените майки и пациентските организации на Мая, да тръбиш че идваш при положение че никой не те чака, добре поне махнаха мутрите от афиша си, въпреки че няма как ги изчегъртат и от физиономиите си ... иначе това което сполетя бойкикевците ще се случи и с Маямите, татяните и хаджигенчовците..По всичко личи че Славчо трифончук ще запази баницата за себе си и няма да има порции за Адвокатите на мутрите ... !!!
47
0
 
8
 
! Отговори
Сащ преди 2 години
ИТН= СИРИЗА. СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ КАКТО В ГЪРЦИЯ. САЩ.