Хаджигенов: Ситуацията е твърде несериозна

Дали тоя ураган дали няма да ни насмете и нас, попита той
Обновена: 1 авг 2021 21:32 | 1 авг 2021 21:30, Александър Попов
110

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов разбуни политическите духове в неделния ден в импровизирано интервю във Facebook в което отправи остри критики към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов.

"Мисля, че Христо Иванов си слага и той по-голяма роля, отколкото има всъщност, той има точно толкова, колкото му е определил суверенна. Като всеки един - и аз, и ти, и г-н Христо Иванов, и всеки един, който участва в тая история, ще си носи отговорността за действията си", заяви Слави Трифонов.

Интервюто на Слави дойде няколко часа, след като Христо Иванов упрекна Трифонов, че не се водят преговори за подкрепа и липсва информация за имената на министрите.

Още по темата
"Спечелил си изборите - честито, Конституцията и политическата логика ти дават на тебе мандата – поеми си отговорността. Ако не можеш да конструираш подкрепа, ако не можеш да получиш подкрепа, ако не можеш да убедиш останалите политически сили – поеми си отговорността. Не се опитвай да казваш "Аз съм много готин, ние ще си правим, каквото искаме, а после вие ще сте виновни, че ние си правим, каквото искаме", коментира Иванов.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" идваме също отвориха темата за отговорността и последствията от подкрепа на бъдещ кабинет пред Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията е твърде несериозна, за да можем да продължим така. Да, ние искаме да го направим, да, ние искаме подкрепа, ама това не означава, че ще вземем котка в чувал или ще видим булката след свещеника. Твърде несериозно ми идва това нещо в този вариант, те очакват от нас подкрепа, ние си носим отговорността, да, бе, вярно е, че вие си носите отговорността, ама тоя ураган дали няма да ни насмете и нас", попита адв. Николай Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: николай хаджигенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави вече е договорил подкрепа от БСП и ДПС. Гласовете на останалите партии вече не му трябват.
25
3
 
14
 
! Отговори
Опа, тропа, радке ле преди 2 години
Що? Ето изявлението на маймун ТВ за.видеото на Слави от 17ч. Това видео е монтаж и долна инсинуация. В 20ч излезе истината и ние от ИТН заявяваме, че от 3 седмици сме взели решението да представим министрите на ДБ, ИМВ и БСП, защото не трябва да ги крием.Изявлението на Слави очаквайте на страницата му над скалъпения от враговете на ИТН монтаж.(на заден фон се чува ръченица в такт 7/8).
24
8
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Не знам защо ДБ и ИБГНИ решиха, че са партии на промяната. Ами те са пълни с хора от статуквото. Преговаряха с ИТН за политики. Какво ги интересува кой ще ги провежда тези политики. Ако политикиге са същото, което искат и те - подкрепят, ако не - не подкрепят. Чисто и просто. И става ясно кой за какво се бори
23
9
 
20
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Това сътворихте, пи ч. Ти, отровноно трио, кривата щанга и бандата военни, воглаве с Президента Радев, с любезното спомоществователство на шайката олигарси. Сега Слави ви е виновен. За нищо не ставате, това е проблема. Кофти матрял, дей биш.
22
2
 
11
 
! Отговори
3 в едно: 2 Избора+1 преди 2 години
Преброяване 2021*
21
18
 
3
 
! Отговори
Мария Бакалова е преди 2 години
русата жена, която ще оправи България.
20
2
 
20
 
! Отговори
Абе, преди 2 години
До PayakЛошото е, че едни ги избраха, а всички ще охлаждаме супата!
19
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алчни за власт и далаверки учиндолски комедианти начело с НОВИЯ БАРЕКОВ
18
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СлаФчо се държи така нарочно, защото не иска да управлява.. Ще изкара другите "виновни ", че не са му дали безусловна подкрепа... Това е сценария...
17
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как несериозна, тя е жалка ситуацията, чакаме да се натуткат и да извадят пак някакви неприемливи, колко ще трае тая драма, видя се че нямат кадри и не стават за тази работа, дано и тези, които гласуваха за ИТН да са го разбрали.... губене на време докато някой с голямо его разбере, че е никой, но с голямо самочуствие
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова са жалки, че даже смежни партиите на "промяната", Нееее! Грешка-партиите на "подмяната"Това "шоу" обаче се плаща от този, който го гледа - българския народ.
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави нарича мандата си и отговорноста си"тази история"??Този човек си мисли,че чете сценарий.
14
1
 
31
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Както Г. Любенов днес директно попита - как така БСП беше според Слави от другия бряг на реката а сега три месеца по-късно са на един и същи. Отговор от БСП нямаше, само симпатична усмивка и сменяне на темата.
13
1
 
22
 
! Отговори
- преди 2 години
Много ясно, че вие ще сте винови. Хората ви разправят, че след дългите локдауни се е скапало психичното здраве на планетата, а вас ви водят като малки деца с близалка зад ъгъла.
12
3
 
33
 
! Отговори
Payak преди 2 години
Хората си ги избраха ще си ги гледат. Лошото е че ще съсипят държавата.
11
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави с тия татуировки е отврат.
10
2
 
26
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
борят се за кокала не за хората
9
3
 
35
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Слави, ти пък си егати победителя с 1/4 гласовв при 40% гласували = 10% гласували за теб от имащите право н глас. Бойко се оказва най-скромен в тази ситуация!
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха много гляво гледал Василев, а Трифонов си стисна ръцете с Нинова и лявата и партия. :D :D Сега си стиснаха ръцете, скоро и гушите.
7
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова - министър-председател на Република България!