Хаджигенов: Ситуацията е твърде несериозна

Дали тоя ураган дали няма да ни насмете и нас, попита той
Обновена: 1 авг 2021 21:32 | 1 авг 2021 21:30, Александър Попов
110

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов разбуни политическите духове в неделния ден в импровизирано интервю във Facebook в което отправи остри критики към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов.

"Мисля, че Христо Иванов си слага и той по-голяма роля, отколкото има всъщност, той има точно толкова, колкото му е определил суверенна. Като всеки един - и аз, и ти, и г-н Христо Иванов, и всеки един, който участва в тая история, ще си носи отговорността за действията си", заяви Слави Трифонов.

Интервюто на Слави дойде няколко часа, след като Христо Иванов упрекна Трифонов, че не се водят преговори за подкрепа и липсва информация за имената на министрите.

Още по темата
"Спечелил си изборите - честито, Конституцията и политическата логика ти дават на тебе мандата – поеми си отговорността. Ако не можеш да конструираш подкрепа, ако не можеш да получиш подкрепа, ако не можеш да убедиш останалите политически сили – поеми си отговорността. Не се опитвай да казваш "Аз съм много готин, ние ще си правим, каквото искаме, а после вие ще сте виновни, че ние си правим, каквото искаме", коментира Иванов.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" идваме също отвориха темата за отговорността и последствията от подкрепа на бъдещ кабинет пред Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията е твърде несериозна, за да можем да продължим така. Да, ние искаме да го направим, да, ние искаме подкрепа, ама това не означава, че ще вземем котка в чувал или ще видим булката след свещеника. Твърде несериозно ми идва това нещо в този вариант, те очакват от нас подкрепа, ние си носим отговорността, да, бе, вярно е, че вие си носите отговорността, ама тоя ураган дали няма да ни насмете и нас", попита адв. Николай Хаджигенов.


110
Още по темата: Николай Хаджигенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
8
 
! Отговори
Сащ преди 2 месеца
ИТН= СИРИЗА. СЪЩОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ КАКТО В ГЪРЦИЯ. САЩ.
52
2
 
12
 
! Отговори
О хо хо преди 2 месеца
ИТН е АМЕРИКАНСКИ проект, чрез който ще НИ извият ръцете за Северна Македония. Това е ЕДИНСТВЕНАТА "ПРИЧИНА" ИТН да победят. Сащ вместо да играат ПРОТИВ нас - да вземат да измислят ДРУГ вариант, а ИМА ТАКЪВ. НИЕ СМЕ ЕДИН НАРОД В ДВЕ ДЪРЖАВИ, МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ СТАЛИН. ЧЕТЕТЕ АКАД. ГЕОРГИ МАРКОВ - ВЕЛИКОЛЕПЕН ИСТОРИК. ВИДЕО В " ОФАНЗИВА"!
51
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който не е разбрал, че ИТН, ГЕРБ и БСП са от едната страна на барикадата, е много глу пав.
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе писна ми от тоя чалгар бе!!! Или ше прай правителство, или пак на избори, ай текна ми на шишарката ше му се не види макар и джендъра с обица на ухото!!!!!!!!!!!!
49
4
 
11
 
! Отговори
фъки преди 2 месеца
Аде нямам търпение някой да направи правителство ли ,коалиция ли че да ги почваме с протестите. Вувизелата прах хванаПък и жандармите се улежаха много. Да се поразкършат малко . Да ни понаместят пак ребрата.
48
3
 
24
 
! Отговори
слави преди 2 месеца
е изключително неинтелигентен човек. Решенията който обвива в непрозрачност ще му струват много.
47
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави тръгна нещо с рогата напред,но да не съжалява!
46
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не се хаби *** че твоите герберчета и СДС са в *** на историята.
45
14
 
2
 
! Отговори
Българи в чужбина преди 2 месеца
Ами съберете се и ни забранете. Ако не сме ние сте загинали.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя пък за какъв се взима?
43
5
 
15
 
! Отговори
Чеки преди 2 месеца
хРисто иВанов е егати подлия наглец, не стига че на вълната на росенец се възкачили т.е. ако няма росенец ги няма, добрал се до софрата и иска пържола, кофти матриал, гладни кучета *** ядат
42
2
 
22
 
! Отговори
До Българи в чужбина преди 2 месеца
на вас трябва да ви се забрани да гласувате, ако не живеете през половината година тук. Натресохте ни Чалгаров и си живеете живота, а ние трябва да участваме в шоуто. В страната, която си имате ли си политик, като Чалгаров
41
0
 
13
 
! Отговори
Българи в чужбина преди 2 месеца
Защо не ги правят тези пазарлъци на живо в някоя национална телевизия? Така ще видим кой за какво се бори.
40
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Ами как очаквате някаква сериозност от такива хора като Тошко,Филипчо и сие?Дори по физиономиите им личи,че са пълн.....Лидерът им Слави пак е другата крайност-вечно е намръщен ли е,нацупен ли е или сърдит,устата прилича на обърнат полумесец.Наричат себе извънсистемна партия.Каква партия са те???Сбирщина от мало-уници,шутове и кариеристи.Нито един нормален и уважаващ себе си човек,който наистина има някаква политическа визия,не би бил в тази група от случайни хора.
39
1
 
17
 
! Отговори
Мухахахахаха преди 2 месеца
За сметка на това пък, ти Хаджигенов си се взел доста на сериозно....
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той Слави така си ги подбира министрите,че та по-скоро тепърва ще се учат да бъдат министри и да водят определена политика и да бъдат лидери и водачи в постигането на цели за реформи...
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ники Василев, затова се е отказал... Разбрал е, че ще го ползват само за мюре на кабинет, който е обречен да не бъде избран... То самото поведение на "лидерите" на ИТН е агресивно с тази цел. Няма да има правителство на ИТН..
36
2
 
16
 
! Отговори
"Дали този ураг преди 2 месеца
Не, този ураган няма да ви насмете, вас ще ви насмете Военния трибунал, когато всички национални предатели бъдат изправени до стената, така че времето ви за предателство се увеличава с една година.
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мая сигурно е много недоволна от Хаджигенов.
34
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толкова са отровни тия, че отровата ще ги разяде отвътре...