МВР шефовете на ГЕРБ за протестите: Записите не са укривани!

Терзийски: Не може полицията да се използва за политически цели
Обновена: 17 авг 2021 14:30 | 17 авг 2021 14:29, Камелия Цветанова
217
МВР шефовете на ГЕРБ за протестите: Записите не са укривани!
Снимка: БГНЕС

 Макар че по време на изслушването на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, настоящите депутати и бивши МВР шефове Младен Маринов и Христо Терзийски запазиха мълчание, те защитиха действията си в коментар пред журналисти.

Още по темата

"Където се виждаше насилие и движение, аз разпоредих незабавна проверка. Днес Бойко Рашков потвърди това, което аз казах - тези записи не са укривани, а са изпратени за разследване и до прокуратурата, това налага и позволява законовия ред", посочи Младен Маринов.

"Нека този случай да не изважда от обществения фокус многото случаи на пострадали полицаи", призова още той.

Христо Терзийски коментира, че е много доволен, че той и Маринов са станали обект на атаката за полицейското насилие, защото не може полицията да се използва и да се поругава с политически цели, особено когато предстои нова предизборна кампания.

"Част от депутатите сега са такива благодарение на използването на тези протести. Може би има средства и начини по-добри от прашката да се прави предизборна кампания", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
7
 
9
 
! Отговори
Как така преди 2 години
тея полицаи така добре се скриха зад колоните, за да упражняват насилие, но бяха толкова добре режисирани пред камерите на НСО? Наистина ли записа е бил в НСО? Има ли запис? Той автентичен ли е? Защо НС се изживява като Народен съд? Защо се хвърлят празни приказки и декларации без никаква правна стойност, а се пренебрегват факти и разследвания на съда? С рекламен ефект? За да се сплотят редиците? Какво се случва с България? Кой иска да ликвидира българския народ?
163
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
просто са ги сложили в едно чекмедже ... прибрани са нали ?
162
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Главният виновник се е покрил в къртичината и не се показва, защото е голям пич и тарикат. Оставил е тези вечни слуги да се потят
161
6
 
10
 
! Отговори
Не информиран преди 2 години
Абе Дами и Господа, можете ли да ми отговорите, къде се покри ЖИПКАТА???Той нали АЗ, като кажа така и ще бъде направено, нали така???
160
4
 
7
 
! Отговори
Винету преди 2 години
До АнонименДа бе да, НЕ СА БИЛИ СКРИТИ - САМО НЕ СА БИЛИ ПРЕДОСТАВЕНИ!!!!НО КОЙ ГО Е РАЗПОРЕДИЛ ДА НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ КАДРИТЕ???
159
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да биеш протестиращи и нищо в сравнение с това да имаш канадско гражданство. Това министър да има канадско гражданство е ужас.
158
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камерите са под наблюдение и съхранение на НСО. Няма кво да ни будалкат. НСО са скрили записите. Боят е поръчков. По техните сценарии така са искали бързо да обвинят законно избраното правителство. Сега като се омаза Радев със служебното правителство вадят кардите, за да хвърлят прах в очите на слепите. Министрите на Радев са компроментирани отвсякъде. То не остана служебен министър без далавери. Заради 5 полицая,където са ги внедрили да направят това се вдига пушилката.Взеха ви за врабчета.
157
4
 
12
 
! Отговори
- преди 2 години
Един е вновника! Заради неговото управение полицаите бяха в кордони а народа на площада! Заради неговото его, самовлюбеност и нарцисизъм! Полицаите изпълняват заповеди - това им е работата! Осъждайки полицаите прикривате иститския виновник! Той е само едит и всички го знаем! Там трябва да се приложи възмездието!
156
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като записът не е укриван, къде е оригиналът?
155
11
 
5
 
! Отговори
Маринов да обясни преди 2 години
защо полицията работеше и обслужваше протестиращите, защо медиите работеха и обслужваха протестиращите, защо цялата държавна машина беше впрегната да осигурява "успех" на протеста и да отнема правата и спокойствието на гражданите и бизнеса.
154
11
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Дискът със записите е на НСО. НСО е към президента. Защо Радев е скрил диска. Това е престъпление.
153
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На преден план на снимката - две типични милиционерски мутри, притежаващи всички антропологични белези на милиционера - ниско челце, косичка като четина, малки, лъскави очички, с форма и интелигентност на копчета за балтон /полицейски балтон/, остри, лисичи форми на лицето и разбира се - огромна наглост.
152
6
 
8
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 2 години
До Маринов да обясни... още малко и ще попитате , "Какво общо има вожда ви Борисов с ГЕРБ'' , така ли ?Нали Гешев е скрил записите , и е ПРЕКРАТИЛ раследването ,.. какво по-показно от това !?
151
6
 
2
 
! Отговори
Маринов да обясни преди 2 години
разследването на насилие показа ли, че в редовете на полицията има лица заангажирани чрез заплащане и изнудване да участват в сценарий на насилие над протестиращи с цел компроментиране на МВР и ГЕРБ. Защо полицията беше използвана да репресира гражданите и да ограничава правото им на придвижване и да създадава комфорт и сигурност за протестиращите. Какво общо има ГЕРБ със омаскаряването на ГЕРБ и защо палатките бяха премахнати едва след намесата на патриотите?
150
2
 
7
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Защо министър Терзийски МЪЛЧИ , а преди много ревеше , а той е и ВИНОВНИКЪТ за цената на колите с пари от ЕС !?
149
4
 
5
 
! Отговори
ДА ВЕ ! преди 2 години
А ЗАЩО ГИ КРИЕХТЕ ДО СЕГА , СЛЕД КАТО НЕ БИЛИ КРИЕНИ , ИЛИ ,... АКО МИНЕ НОМЕРъ ???
148
5
 
2
 
! Отговори
<html><body преди 2 години
До АнонименАко жена ми е отишла там по това време на денонощието вместо да е вкъщи при децата си , и хвърля камъни , да си носи последствията, ако трябва и повече да са я били.
147
4
 
7
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Съд и затвор за двамата министри, укривали престъпление. Маринов, може да ме съдиш колкото си искаш, мен и почти цял народ.Съд и затвор за Гешев, укривал престъпленията на мутрите.Съд и затвор за мутрата от Банкя - поръчител на престъпленията!
146
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 135 Не ти пожелавам да одобряваш някога да вържат жена ти или дъщеря ти и да се гаврят с нея, като я обарват и й снимат гърдите. Тъй де, съвсем нормални действия са това според вас герберите. Според други са издевателство и блудство, ама какво разбират ония от реп ки?
145
4
 
7
 
! Отговори
Едно към едно преди 2 години
Министърът е политическо лице. А този е използвал полицията за политически цели.