Мария Капон: Преговорите приключиха в петък с интервюто на Трифонов

За всички е ясно, че отиваме на избори
29 авг 2021 10:33, Красимир Ангелов
111
Мария Капон: Преговорите приключиха в петък с интервюто на Трифонов
Снимка: БГНЕС

В петък вечерта по държавната телевизия беше даден официален финал за какъвто и да е трети мандат. Ние не го наричаме "мандат на БСП", а технически мандат - планирахме техническо правителство с определен период на действие, обяви Мария Капон от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" пред Нова тв.

Още по темата
За всички е ясно, че отиваме на избори. Чисто математически могат БСП да направят друга коалиция и може да има кабинет, но така, както е в момента, със сигурност отиваме на избори, посочи депутатът и продължи:

"Суверенът каза своята дума, а ние - неговите представители, не можем да се съберем и да постигнем каквото и да е. В политиката трябва да има държавническо мислене".

Председателите на парламентарни групи трябва да правят само публични преговори - кой в чий офис е ходил, не знам, но преговори със Слави Трифонов не сме имали официално - имахме между ПГ на двете партии и с представители, не с лидерите - така Капон коментира посещението на Мая Манолова в офиса на Слави Трифонов, както той сам призна в интервю по БНТ.

"Като мандат от страна на групата не е имало, Манолова е говорила с Трифонов в лично качество", подчерта депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
7
 
7
 
! Отговори
334 преди 2 години
Милата ми кифла! Че то това беше известно отдавна. И защо все Слави да е виновен? Ами героят от Росенец? Та тоя ясно каза, че няма да подкрепи мандат с БСП. Разбира се, преди това и с ИТН. Може и да го мразите, но Слави засега нарича нещата с истинските им имена.
80
4
 
5
 
! Отговори
тя преди 2 години
Божеее ,стигнахме до там ,че един лаик в политиката да командва всички !
79
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РистУ, Дългия те направи за смях е това е истината, разбишка Ви цялото криминално осило, и на тебе и на Баце и на Корнелия и на Доганя, е това е истината, ама Вие продължавайте да си му викате чалгар бил, незнам си къф бил, така Ви ошамари че още ти се върти главата, и само за това заслужава голямо уважение от мен
78
5
 
4
 
! Отговори
гражданка преди 2 години
..до 76...."Слушах интервюто с Трифонов и той отговаряше пъти по-смислено и честно от Кап." Само не си писал на колко ракии си бил...хахха
77
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато ви питаха КАКВО ще правите, АКО ВЛЕЗЕТЕ в парламента, казвахте: '' Да махнем ББ и ще видим ''ВСИЧКИ видяхме! ПОЛОВИН МИЛЯРД ЗА ИЗБОРИТЕ И МАШИНИ ЗА СПОМЕН! БОЖКОВ Е РАЗОЧАРОВАН! ДАДЕ СИ ПАРИТЕ И НАКРАЯ-НИЩО!САМО ИВО ПРОКОПИЕВ СЕ НАРЕДИ НА СОФРАТА! НАРОДА ЗА КОЙТО МИСЛИТЕ И СЕ БОРИТЕ ВЕЧЕ СЕ РАДВА НА ВИСОК СТАНДАРТ- ХРАНИ,ГОРИВО, ТОК,ПАРНО,ВОДА С ВИСОКИ ЦЕНИ!НОООООО ЩЕ СЕ ГЛАСУВА В БЕЗБРОЙ СЕКЦИИ И С МАШИНИ! НИЕ НА ЕВТИНИ ХАРТИИ НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ!
76
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшна воня... Пускай водата от казанчето !
75
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рядко противна жена.
74
9
 
21
 
! Отговори
Копон преди 2 години
Тези преговори са някаква пантомима която разигравате. Без ИТН и ГЕРБ за какво ще ми преговаряте до петък!!?!! Да се правите на загрижени за страната!!??! Нарочно се бави топката. Ок, няма проблем, ще си гласуваме за ГЕРБ, а вие си преговаряйте колкото си искате. Явно усещате как ви се разминава със службиците и постовете. Достатъчно се намечтахте... аре чао!
73
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко от майките на деца с увреждания в момента са депутати от ИБГНИ?? Или тяхната задача беше да седят на улицата в полза на г-ж Капон, която по същото време отдъхваше на Гръцки остров..
72
3
 
20
 
! Отговори
SS преди 2 години
Въпросната Капон участва ли в протестите ? Ако НЕ -кой и как я е допуснал да влезе като депутат от протеста ? И писах ли преди време ,едни ги биха,а други осребриха чека.Както е казал народа първите паднаха в кърви ,последните станаха първи !
71
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за тази персона, трябва специално внимание да се отдели, а може би и книга, където да попадне! Едно добро заглавие на тази книга би било: "Топ 10 на псuхопатите-политици в България"!!!
70
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушах интервюто с Трифонов и той отговаряше пъти по-смислено и честно от Капон, Христов, манолова и Хаджигенов. не може с крякане и хвърляне на яйца и домати да изплуваш до НС като депутат ...само с едната злоба и реваншизъм и въртейки опашка около Радев!
69
3
 
32
 
! Отговори
сбогом преди 2 години
Сбогом, мутресо Мария! дано не ви видим в народното събрания!
68
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дикога ше търпим политическите наглеци от ИБГНИ и ДБ??? Те били обещали на своите гласоподаватели. Защо ИГНОРИРАТЕ многократно повечето избиратели на ГЕРБ, ИТН, БСП и ДПС??? Заклеймявате тези избиратели???
67
5
 
29
 
! Отговори
Кире преди 2 години
Г-жо, преговорите приключиха в момента, в който Слави Ви отказа да назначавате в неговото правителство. И това не беше в петък. Тия може на село да ги пробутваш. Видяхме, че сте готови да погребете протеста за едните постове и лапане. Другите версии ги пази за партиините Ви събрания.
66
4
 
24
 
! Отговори
хахо преди 2 години
живите мъртви изпълзяха и се нарекоха протестъри сега пълзят там от където излязоха, хаджигеиов галевица бабикян купон дон4ева атанасов и цялата неадекватна папла4 на 4алгаря трябва да бъдат из4егъртани незабавно
65
5
 
25
 
! Отговори
Айде Маро... преди 2 години
..на другите избори ...под 3%....ЗА ДА НЕ ПРЕЧИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА!
64
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие какво очаквахте с ваще неспокосани методи да управлявате злоба и неистини бълвахте всеки ден . Отивайте си с мир .Да дойдат можещите
63
4
 
21
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Мара е по дебела и от Фидосова :)))
62
5
 
17
 
! Отговори
сух режим преди 2 години
абе капон , така и не разбрах от къде идвате . на къде отивате е ясно , просто си отивате .