Мария Капон: Преговорите приключиха в петък с интервюто на Трифонов

За всички е ясно, че отиваме на избори
29 авг 2021 10:33, Красимир Ангелов
111
Мария Капон: Преговорите приключиха в петък с интервюто на Трифонов
Снимка: БГНЕС

В петък вечерта по държавната телевизия беше даден официален финал за какъвто и да е трети мандат. Ние не го наричаме "мандат на БСП", а технически мандат - планирахме техническо правителство с определен период на действие, обяви Мария Капон от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" пред Нова тв.

Още по темата
За всички е ясно, че отиваме на избори. Чисто математически могат БСП да направят друга коалиция и може да има кабинет, но така, както е в момента, със сигурност отиваме на избори, посочи депутатът и продължи:

"Суверенът каза своята дума, а ние - неговите представители, не можем да се съберем и да постигнем каквото и да е. В политиката трябва да има държавническо мислене".

Председателите на парламентарни групи трябва да правят само публични преговори - кой в чий офис е ходил, не знам, но преговори със Слави Трифонов не сме имали официално - имахме между ПГ на двете партии и с представители, не с лидерите - така Капон коментира посещението на Мая Манолова в офиса на Слави Трифонов, както той сам призна в интервю по БНТ.

"Като мандат от страна на групата не е имало, Манолова е говорила с Трифонов в лично качество", подчерта депутатът от "Изправи се.БГ! Ние идваме!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не допусним трети път Слави -суверена да ни измами! Той се доказа като послушен слуга на Бориков и Доган.
40
8
 
23
 
! Отговори
Че преди 2 години
Жалки сте! И да изчегъртате Борисов не успяхте. За че п за зеле не ставате. Само ни загубихте времето и осигурихте възможността на харвардската шайка, водена от шайката на военните и платена от шайката на олигарсите да ограбят народа. ***!
39
4
 
16
 
! Отговори
Тралала преди 2 години
ИСБГНИ имат 13 депутати и всички са председатели , дори няма заместници, да не говорим за членове. Днес очаквам още няколко интервюта на "видни" личности.
38
3
 
16
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Ало чегъртвачите какво ви се случи май сте за последно там
37
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Братя, не гласувайте за ДБ и модела Прокопиев !
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мултаците около Дръндарския "философ" и Дубайското принцче на Републиката не щат вече да делят със СИК-аджиите около Б.Б. държавната баница. Изглежда егото на "хидроинженера" - агент Сава, е силно накърнено, че 12 години не разпределя Той "порциите". Затова си създаде ИТН, затова сега лансира и нова Атака - Възраждане на Копейкин. Забележете как телевизиите канят само Костя Копейкин - други малки партии нямат достъп до ефир. И върхът на слугинажа е "интервюто" на чалгопитека в праймтайма на БНТ
35
3
 
14
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 2 години
Вие все сте с таз, която е на власт. И се свирате по офисите на силните на деня да задкулисничите. Едно и също всеки път. Само босовете различни - кога Царя, кога Борисов, кога Трифонов... Какво ви е умното младото и грасивото не знам.
34
4
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Много се радвам че ви е за последно.
33
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Бога братя не гласувяйте за славе, боко и доган, те са едно и също. Изберете която и да е от другите партии ако уважавате себе си.
32
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колокото и да искат сорососигнидите ИТН остават водеща сила. Обръчите от фирми вече не могат да разпределят порциите и второ вече никой не може да установи иедноличен тираничен джипкаджийски режим и да краде еднолично. Синергията на САЩ води до квинтесеция и рефлексия на времето.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 20 "Дългия печели изборите," НИЩО не печели "дългото" - освен МАЩАБНАТА ***-мутро-ПРОКОПсала ПРОПАГАНДА и тук, и най-вече - в чужбина, срещу него и грипльото РАБОТИ собствената им едноклетъчност. И после - КОЙ му бел крив! ами нали "изчегъртахте" "Бокото", ами давай сега да погнем костовачетата - те поне са тъмно-червени, когато и да ги набиеш, няма да сбъркаш! Да де, ама ни не щем грипенския ХАОС и пъчене, ще ни се и малко ред и оправия, нали?
30
2
 
0
 
! Отговори
и лаина преди 2 години
за подправки
29
3
 
7
 
! Отговори
40% преди 2 години
ог суверена, останалите не се впечатлиха от площадната риторика за новия свят, който някой щели да открият, още повече че са популисти и стари муцуни
28
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Духойте супата боли ли а болшевишки само Бойко Борисов е истински държавник и отговорен политик без него България се връща в ерата на Виденов и 300% инфлация ай честито на измамните български граждани на ви чагъртане и платени протести от черепа
27
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая бъчва Капон ли е символът ви на протеста. Тя е корумпирана по дефолт!
26
3
 
12
 
! Отговори
истеричната преди 2 години
мьжка лесбийка
25
4
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Изборите ще доведат до още по-невъзможна ситуация да се състави правителство. Слави Трифонов вече няма как да спечели. То не бяха издънки след издънки. Трябва да си луд, за да се вържеш на Слави.
24
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората казват: Който нож вади , от нож умира - перефразирано : Който иска да изчегъртва го изчегъртват !
23
3
 
9
 
! Отговори
не се преди 2 години
прьскаме с евтини парфюми
22
4
 
14
 
! Отговори
Моделът Прокопиев преди 2 години
Не проработи !