Радев за Борисов: Само думите му пред следващия главен прокурор имат значение

Ще се срещне с ЦИК за евентуални избори 2 в 1
707
Радев за Борисов: Само думите му пред следващия главен прокурор имат значение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”. Това каза президентът Румен Радев в Раковски по повод на обвиненията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че той разделя нацията и създава хаос в страната, предаде БГНЕС.

Още по темата

Трябва да се научим от Съединението, че е време да излекуваме всички наши комплекси за политическа обреченост, заяви президентът Румен Радев, който участва в празненствата за Деня на Съединението в град Раковски.

Трябва да се актуализира бюджетът, не можем да оставим българите без тази актуализация, с оглед на трудните времена, които предстоят, каза още държавният глава. Той ще покани ЦИК тази седмица, за да бъдем сигурни за провеждането на Избори 2 в 1, така че те да не бъдат компрометирани. По думите му обстановката в парламента е толкова изнервена, че срива всякакви усилия да можем да постигнем някакво рационално решение.

Единението на българите за по-добър живот и по-голяма национална амбиция е голямата цел. Престанахме да мечтаем, престанахме да имаме високи национални амбиции, затова трябва единение, а за това трябва да дадат пример политиците, заяви Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


707
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВОЕННА ПРОКУРАТУРА ,СПЕШНО ДА СЕ ЗАЕМЕ С РУМЕН РЕШЕТНИКОВ И ПРЕВРАТАДЖИИТЕ , КОИТО ВИЛНЕЯТ И УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА ОТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА !!!!! ЗА ВП НЕ ВАЖИ ИМУНИТЕТ ....
542
4
 
4
 
! Отговори
Цанко преди 2 години
Точно така само думите които ще каже Борисов имат значение само,че не пред Главния прокурор,а пред разследващия прокурор, пак показваш невежество Радев.Между другото Борисов беше при разследващ прокурор и каза ,че -ти,ДС и КГБ сте го сготвили като по учебник.А това ,че говориш какво ще става след 5-6 всъщност си признава, че само лъжеш
541
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберасти, свършва се вашата. Гнусотиите, които бълвате, издават простотията ви и огромния страх пред неизбегжното възмездие. Треперете и се молете ....
540
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-големите обединители на нацията са вечните приятелчета Чекмеджан, Дебелян и Доган. Така я обединиха срещу себе си, че трудно някой друг би могъл. Лошото е, че бяха нужни цели 12 години
539
4
 
4
 
! Отговори
Тъжен Радев преди 2 години
W" Ако ще създават нова партия...трябва да следват по-широка философия.." тъй рече зеления чорап за бъдещия проект на Киро ХАРВАРДА Канадеца и Асенча големите очи!?! Ама гусин Президент,те тия двамцата не са следвали философия в Харварда, а само МУШЕНГИИ и как да крадат интелектуална собственост и как да лъжат и крадат безогледно бе гусин зелен чорап!?
538
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербаджийските тролчета, плюете и лъжете колкото си искате, но не забравяйте, че шкафчето на Тиквата все повече се изпразва, парите свършват и когато баш мафиотът се изправи пред правосъдието, някои от вас също ще го последват.
537
5
 
3
 
! Отговори
:) преди 2 години
Може да е грозен, но за сметка на това не притежава интелект. Което го прави идеален държавен глава.
536
5
 
8
 
! Отговори
аз преди 2 години
Този човек непрестанно отслабва. Умствено.
535
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чуваме,че Борисов си го е преместил по повод на това ,,изказване,,.
534
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Господ раздавал акълите,военните били на учение. Господ оставил акъла им на моста,за да си го вземат на връщане. Да,ама не. Те на връщане не минали по моста, а форсирали реката. Рундьо пък точно по това време решил да кара самолет, та и той пропуснал
533
7
 
11
 
! Отговори
биб преди 2 години
Най-слабия президент. Срам. Когато Господ раздавал акъл, военните били на учение :)))
532
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разединителят на нацията не биваше да участва в тържествата за Съединението на България, камо ли да се изказва. Това си беше гавра с българите от негова страна!
531
3
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До този под мен 574 А бе ти не разбра ли, че Киро Канадеца и Асен Василев са изпечени мошеници? Те ако не бяха далаверджии, Фигурантът нямаше да ги назначи!
530
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
комунистическия клоун да си пази безценното реноме.
529
3
 
13
 
! Отговори
гербер преди 2 години
До 577. Хе-хе, и как стана тази работа, че не е ясно? А на следващите избори ГЕРБ отново ще са първи. Това ли е бунището - май само в празната ти кратуна.
528
7
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
радеф е абсолютен ***. Такава злоба струи от това същество, че нямам достатъчно думи да я опиша. А ако не знае, и следващият главен прокурор ще се казва Иван Гешев.
527
5
 
22
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Тиквата Радев,най-малко има право да говори за съединение,защото не си е взел никаква поука от по-умните ни предци,които са съединявали народа,а той само го разединява.
526
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберите още не са вденали че вече са на бунището на историята. ***
525
3
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Радев не може да бъде като Хитлер или Сталин. Няма качества за диктатор. Той може да забърква единствено каши и да се наслаждава на резултата. Мислех си, че най-слабият президент досега е Чехъла, но Зеленият чорап далеч го надмина с изцепките си. Моля се само да не му хрумне да прави нов служебен кабинет. Че може да му скимне да назначи Румен Гечев - господин 3 000 лв. за долар. Тогава наистина ще стане страшно.
524
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какви са тия заплахи, какъв е тоя език от Президент, пълно падение Радев, не ставаш.. изобщо