Беличев: Не е имало незаконно строителство на „Хемус“

По-рано такова твърдение разпространи регионалният министър Виолета Комитова
10 сеп 2021 10:12,
34
Беличев: Не е имало незаконно строителство на „Хемус“
Снимка: БГНЕС

Не е имало незаконно строителство на автомагистрала „Хемус“, обясни в ефира на Нова тв бившият директор на „Автомагистрали“ЕАД Стоян Беличев.

„Г-жа Комитова говори за анонимен строител на автомагистрали. Има един единствен строител и това е държавното дружество „Автомагистрали”, коментира той.

Още по темата
„Аз не съм директор от два месеца и половина. До момента, в който бях директор, незаконно строителство по този участък не е извършвано. Там има определени дейности, които са се вършили”, добави Беличев.

Той не намира почва да се говори за незаконно строителство.

 „Автомагистрали” е строителят. Имаме поръчка на материали, депониране на такива материали, почистване на растителността. Има изграждане на инженерни пътища, които да спомогнат изграждането на самото трасе”, заключи бившият директор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи няма незаконно строителство, а само дейности, които са част от какво... Няма как да прокарваш "инженерна инфраструктура"или депонираш материали, ако нямаш съответните документи. Интересно на база какви документи са сечени дървета, кой им е издал разрешителни, ако има такива, в двора да си отрежете дървото трябва да ви разрешат. Дали са извършвали неща без да имат съответните документи, явно да, дали не са спазили закони, явно да.
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Плевен 6. Ми аз изскам да те разрежа на парчета със ръждив трион намазан със сол ама тюх имало закони некакви там !Или ще имаме държава със закони които се спазват, или ще имаме герболандия. Какво искаш не ме интересува, защото докато нямаме правила които да се спазват в тази държава, повечето ни желания за нормален живот ще си останат само в това качество.Вменяваш ли ? Или да идвам в троловата Ви фабрика с трион ?
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе кво означава незаконно строителство на магистрала???
7
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То всичко от служебните некадърници на фигуранта е само кьорфишеци и лъжи
6
17
 
12
 
! Отговори
Плевен преди 2 години
Изобщо не ме интересува какво там било законно или незаконно, какво не било отчуждено както трябва, какви чудовищни нарушения било имало и разни други алабалистики. Искам да пътувам до София и до Варна по магистрала. Това е! И никога няма да гласувам за този който саботира и спира строеж на магистралата!
5
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3, по времето на ГЕРб икономиката едвам вървеше сега изведнъж скочи на 10% как става така ?Пак ли ГЕРБ или до такава степен са ви промили мозъците че вече не можете да мислите без простия вожд
4
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Незаконно" по времето на ГЕРБ беше всичко друго, но не и техните действия. То не бяха "законни" къщи за тъщи, ловни резиденции, "подпорни стени", вили в испания, шкафове с пари и все други такива дейности гарантиращи "стабилното" управление и развитие. Там това написаното и гласуването се прилагаше за другите само. Сега като се измерват със същия аршин вият на умряло. Нека, кеф ми е да им гледам изпотените физиономми, докато пелтечат глупости. Щом още имат парици за тролчета още може.
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то и магистрала има само по документи
2
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато ГЕРБ беше на власт се строяха 3 магистрали, икономиката вървеше нагоре, заплатите се вдигаха. Сега медиите на прокопиев и троловете на Кутев ще баламосват колко е добре. Ето колко е добре, огледайте се по-добре ли е?
1
10
 
26
 
! Отговори
- преди 2 години
Дори физиономията му ЛЪЖЕ!