Сакскобургготски съветва депутатите да мислят за България

Ще коментира решението на съда в Страсбург, когато му дойде времето
101
Сакскобургготски съветва депутатите да мислят за България
Снимка: БГНЕС

Бих посъветвал днешните депутати да мислят за България преди всичко. Това заяви Симеон Сакскобургготски в отговор на журналистически въпрос след освещаването на дворцовия параклис във Врана днес, съобщи БНТ.

Още по темата

В коментар на политическата ситуация у нас и предстоящите трети избори за парламент, той заяви: "Нормално е след избори да има правителство. И да се надяваме, както във всички други страни, всеки да отстъпи малко, да погледнем на нещата по един прагматичен, реалистичен начин и да бъде за добро на всички".

Сакскобургготски коментира и решението на съда в Страсбург, че Мораториумът върху царските гори е нарушил правата му и тези на неговата сестра Мария-Луиза.

"Едно нещо е да се защитава човек и да държи на правото, а друго е да съди България и никой да не си позволява такава работа, защото ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз. Така че, да не бързат веднага с такива намерения и изказвания. А, като му дойде времето, ще се произнеса и за решението, защото това са 52 страници, 12 години са проверили всичко това съда в Страсбург, така че ще трябва вече да се обсъди и както самият съд предлага - 6-месечен период, за да се договорим с държавата. Но, намирам, че е много грозно след всичко, което изтърпях тези 12 години, от лишенията, които ми наложиха изцяло несправедливо, да се говорят такива работи", подчерта Сакскобургготски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
Ей Симооооо преди 2 години
Софийски централен те зовееее!!!!! И там вътре ще разбереш как се убива "комунист" - в смисъл ще го изпиташ на гърба си ... то невинен човек си отиде за нещо дето ти си сготвил!
79
1
 
2
 
! Отговори
Влизайки в конфликт преди 2 години
С националното законодателство като отсъжда в полза на Симеон 2 Сакскобурготски - Съдът на Страсбург става съучастник в държавна измяна делегитимирайки върховенството на закона. Не само - Симеон 2 Сакскобурготски е последният жив съюзник на Адолф Хитлер от гледна точка на несъствуваща държава наречена Царство България и като монарх въпреки своята възраст по онова време и регентство се получава един феномен при който съда в Страсбург легитимира узаконява Третия райх, което е и съпричастност ...
78
2
 
1
 
! Отговори
Яяяяяя преди 2 години
Новият траен живущ в Софийски централен !
77
1
 
0
 
! Отговори
Това на снимката: преди 2 години
Беше министър председател - не гледай в миналото кво е бил! Той е бил на длъжността министър председател на Република България - който съди Република България - я отворете законите касаещи длъжностите на държавните служители и виж кво пише там!Немаш право да съдиш за 5 стотинки. А твойте хорица там в Страсбург дето заради *** са те пожалили - Тя горката Луда Мери е Белгийска .... имаш точно кратък период от време след който започва да се стреля ...
76
1
 
2
 
! Отговори
Аз те съветвам: преди 2 години
Да намериш някакъв много бърз начин да изчезнеш от Република България.... Иде едно зимно време ... И аз не мога да разбера наглостта ти след държавна измяна да даваш съвети на парламента ....
75
1
 
3
 
! Отговори
Един от много преди 2 години
Преимунуване на всичко кръстено на Мария Луиза веднага !!!
74
1
 
7
 
! Отговори
Страхотен пример! преди 2 години
"Сакскобургготски коментира и решението на съда в Страсбург, че Мораториумът върху царските гори е нарушил правата му и тези на неговата сестра Мария-Луиза." Съветва другите да мислят за България, докато той мисли за правата върху собствените му имоти!!! Страхотен пример дава човекът, няма що!!!
73
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На алчното царостарче мисълта му е колко още да заграби ....дойде взе и си замина !!! сЪда раздава имити, като своя бащинйя !
72
1
 
12
 
! Отговори
Селянин с колело преди 2 години
Този тарикат си прибра имотите,а сега ще му платим и към 3 милиона ,поради невъзможността да ползва стопански откраднатите от народа гори.Плюя на тази държава.
71
0
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Когато му дойде времето,дедо-цар ще бъде възнаграден според заслугите си към България.Търпение, дедо-цар.
70
1
 
10
 
! Отговори
Георги Иванов преди 2 години
Този наглец който осъди България и грозно излъга че няма никакви материални претенции да си позволява да дава съвети ми се струва вече прекалено.
69
0
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Сакскобургготски съветва депутатите да мислят - как отново да окрадат цяла България...
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадливият дядо мисли само за имоти, за имоти за много милиони!
67
1
 
9
 
! Отговори
Курт Доколенков преди 2 години
Какво става бе симко? Взе ли горите вече?
66
2
 
16
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Монито оправи страната за 800 дни и сега дава акъл.
65
1
 
14
 
! Отговори
Крум преди 2 години
И ти мислиш с джоба си.Нали дойде да мислия за България.Мръсни популисти ненаяли се гадове.
64
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Негово Величество както винаги е коректен и много мъдър. Редовите комунисти и други *** нека си плямпат за имоти, да го наричат Мони и т.н. Ще си останат бедни игноранти до края на живота си.
63
2
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Мони отнесе 90 години нищо не е бачкал като английската къртица :)))
62
0
 
19
 
! Отговори
гост преди 2 години
Така както мислеше този крадлив дедо ?!
61
1
 
24
 
! Отговори
Да мислят преди 2 години
за България като тебе, нали така. Двулично коварно влечуго.