Сакскобургготски съветва депутатите да мислят за България

Ще коментира решението на съда в Страсбург, когато му дойде времето
101
Сакскобургготски съветва депутатите да мислят за България
Снимка: БГНЕС

Бих посъветвал днешните депутати да мислят за България преди всичко. Това заяви Симеон Сакскобургготски в отговор на журналистически въпрос след освещаването на дворцовия параклис във Врана днес, съобщи БНТ.

Още по темата

В коментар на политическата ситуация у нас и предстоящите трети избори за парламент, той заяви: "Нормално е след избори да има правителство. И да се надяваме, както във всички други страни, всеки да отстъпи малко, да погледнем на нещата по един прагматичен, реалистичен начин и да бъде за добро на всички".

Сакскобургготски коментира и решението на съда в Страсбург, че Мораториумът върху царските гори е нарушил правата му и тези на неговата сестра Мария-Луиза.

"Едно нещо е да се защитава човек и да държи на правото, а друго е да съди България и никой да не си позволява такава работа, защото ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз. Така че, да не бързат веднага с такива намерения и изказвания. А, като му дойде времето, ще се произнеса и за решението, защото това са 52 страници, 12 години са проверили всичко това съда в Страсбург, така че ще трябва вече да се обсъди и както самият съд предлага - 6-месечен период, за да се договорим с държавата. Но, намирам, че е много грозно след всичко, което изтърпях тези 12 години, от лишенията, които ми наложиха изцяло несправедливо, да се говорят такива работи", подчерта Сакскобургготски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Падаря преди 2 години
240 дела в Страсбург ли :)
19
15
 
3
 
! Отговори
Данчо полицая преди 2 години
Симеон Сакскобургготски е достоен цар на българите. Както и г-н Борисов велик държавник с което ще се запомнят в историята. Трябва паметници да им се издигнат.
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симо Комарджията да си оди у Еспания спокойно, вече взе пари покрай имотите, голЕм е! Мишок де.
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето тоя алчен дедо ни натресе Борисов-личния си бодигард. До този момент Борисов можеше да сънува, че е пазач на паркинг и изведнъж стана ген сек на МВР и се въздигна до небесата като некво божество.
16
0
 
3
 
! Отговори
баба станка преди 2 години
смуче най-хубу ;) без зъби понеже
15
2
 
13
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Крадеца Саксофон дето ни оправи за 800 дни и ни превърна в Швейцария на балканите!Хаха!Пък и той открадна гори и планини накрая!
14
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е най-подготвен за министър-председател, Бай Шиле е най-големият и незаменим вирусолог, а този е дал най-много на България. С такива хора нищо хубаво не я чака тази държава.
13
0
 
12
 
! Отговори
11 преди 2 години
Муаахаха, баси вица!
12
0
 
9
 
! Отговори
дядо пеню преди 2 години
Твоето злато е заровено в мойта нива на 30 сантима . Земай внуците и ти , мотиките и идвайте да си го намерите . Пазя го само за синя кръв.
11
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е един от малкото след 90-та който са имли обучение за това как се управлява държава.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадлив Дедо мисли за кражби на български гори. Къде е нотариалният акт на Фердинанд? Фердинанд надживява Борис и Кирил. Фердинанд няма нотариални актове. Фердинанд не е прехвърлял собственост на Борис и Кирил. Как един изгонен цар от България е притежавал всички имоти? Единственото обяснение е, че имотите са били държавни.
9
5
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
бай Ламби, Фердинанд е оставил нещо, което е полеэно и в момента. А ти эа кво си полеэен, освен да съзиш другите беэ основание !!
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Едно нещо е да се защитава човек и да държи на правото, а друго е да съди България и никой да не си позволява такава работа, защото ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз." Това е безгранично тщеславие. Ако някой е дал нещо на България - това бил той! Напротив! Той е унищожител на държавата си. Модерно е явно старци да говорят неща, които са диаметрално противоположни на истината!
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадеца Кобурготски много мислел за България , какво още може да открадне и коя гора да изсече
6
0
 
21
 
! Отговори
HePoH преди 2 години
Е, няма такъв наглец!!Съди държавата, а после милее за нея.Лицемерен плешивец.
5
0
 
16
 
! Отговори
секскобур готски преди 2 години
Мойто си е мойто. Чуждото общо , и то мойто. Общо взето всичко общо вече е взето.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дядо му не е ли имал и имоти в Македония оня дворец край Охрид на кой цар се води собственост тогава Б Ако не предяви претенции и към Македония ще го съдим за дискриминация.
3
2
 
11
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Ми те мислят бе Мони, ама и те кът тебе мислят само кво да откраднат от тая България ама не могат те стигнат тебе.Ти си шампион по краденето на България.Едно време баща ти цар Борис беше обичан от българите цар, не акто тебе и дедо ти Фердинанд дето само мислите кво да откраднете от тая държава и в кое казино да го изиграете после.
2
1
 
32
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Гнус ме е да чета след заглавието. Съди България, а сега дава съвети. Такава наглост няма даже и у Бойко!....................
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова братушките ги изпратиха крадливата династия на кобургите където трябва още през далечната 1944!!