Сакскобургготски съветва депутатите да мислят за България

Ще коментира решението на съда в Страсбург, когато му дойде времето
101
Сакскобургготски съветва депутатите да мислят за България
Снимка: БГНЕС

Бих посъветвал днешните депутати да мислят за България преди всичко. Това заяви Симеон Сакскобургготски в отговор на журналистически въпрос след освещаването на дворцовия параклис във Врана днес, съобщи БНТ.

Още по темата

В коментар на политическата ситуация у нас и предстоящите трети избори за парламент, той заяви: "Нормално е след избори да има правителство. И да се надяваме, както във всички други страни, всеки да отстъпи малко, да погледнем на нещата по един прагматичен, реалистичен начин и да бъде за добро на всички".

Сакскобургготски коментира и решението на съда в Страсбург, че Мораториумът върху царските гори е нарушил правата му и тези на неговата сестра Мария-Луиза.

"Едно нещо е да се защитава човек и да държи на правото, а друго е да съди България и никой да не си позволява такава работа, защото ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз. Така че, да не бързат веднага с такива намерения и изказвания. А, като му дойде времето, ще се произнеса и за решението, защото това са 52 страници, 12 години са проверили всичко това съда в Страсбург, така че ще трябва вече да се обсъди и както самият съд предлага - 6-месечен период, за да се договорим с държавата. Но, намирам, че е много грозно след всичко, което изтърпях тези 12 години, от лишенията, които ми наложиха изцяло несправедливо, да се говорят такива работи", подчерта Сакскобургготски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
23
 
! Отговори
Военен брокер преди 2 години
Пра дядо му дошъл в България с еди чифт дрехи,а тоя сега търси имоти все едно са негови. Не те са на народа,изградени с лишения и труд,земята е на България.Един пирон не е забил там. Като дойде първия път след края на комунизма и излъга във всяка неделя ,че няма никакви претенции за имоти и репарации сега пък дела води срещу България заедно с мутрите от прехода ....
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"...ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз."===Всъщност не даде, а взе (имотите на монархията, която всъщност е държавата). Единственото, което даде бяха празни обещания (800 дни, нов морал в политиката и т.н.), които не изпълни, защото нямаше и намерение да изпълни.
38
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът натресъл проклятието на мумията Борисов, след което няма да се оправим и половин век!!
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" Царят" съветвал депутатите да мислат за България. Дане не мислят като него дето ни оправи за 800 дни, оправи него си, взе си горите и ги изсече и изнесе, взе си резиденциите и ловните хижи, разпродаде енергийните дружества.
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кеворкян да му пусне интервюто което направи за предаването Всяка Неделя в Мадрит през 80-те години. На въпрос. Има ли претенции към българия за имоти тогава този пипон каза не няма никакви претенции. А сега осъди БГ в Страсбург срещу мораториума от 2009 година който блокира връщането на имотите заграбени от Баща му. Къде са институциите да обжалват решението на Еврогейците и да не допуснат това влечуго да граби българска земя и имоти..
35
1
 
17
 
! Отговори
Лакомият старец преди 2 години
се оправи за по-малко от 800 дни,а младите му юпита станаха тежки милионери на средна възраст.Защо ни занимавате с тези станали на гърба на народа богаташи? На Симеончо му били бащиния имотите?Дядо Фердинанд ги е докарал от Германия?
34
1
 
9
 
! Отговори
бла,бла преди 2 години
Хахахаха, *** ти парадокса. То това е цял виц, бе....
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв издължен череп има Нали знаете за ония издължените черепи преди хилядолетия , на извънземните ...
32
3
 
14
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Това е най-големият разрушител на България. Той е и причината да се появи Бойко. А сега се изкарва най-великият. Жалка работа. Между другото, много прилича на Паси. Сякаш са братя. Защото явно далавераджиите развиват сходни физиономии. А този израз "като му дойде времето", който е решил да използва отново, буди само насмешка и погнуса!!!
31
2
 
19
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Дърт крадлив мухъл, капка срам нямаш!!!
30
3
 
6
 
! Отговори
33 преди 2 години
КПКОНПИ да го разследва до пето коляно - чуваш ли се? верно комунистите оставиха само де били да се плодят в бг
29
0
 
10
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
Искаме си царя искаме си царя хо хо хо а сега му плащайте ! Сега сменихме плочата Искаме си Славчо искаме си Славчо ...абе верно май си заслужаваме последното място в Европа !
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сакстромбона пак я закъсал и гледа да захлеби нещо от народа.
27
2
 
9
 
! Отговори
наборка преди 2 години
На оня свят пари земи и имане не можеш да си носиш. Само на хората спомена ще те прати в рая или пъкъла , дето са алчните , крадците и лъжците. Ама ти си честен и щедър?
26
3
 
11
 
! Отговори
Бочко преди 2 години
За да е едно момиче принцеса, баща и трябва да е крал,ама много да е крал....
25
1
 
13
 
! Отговори
Антрополог преди 2 години
Търпял лишения 12 години :) Същите дето го докараха тука и ревяха "Искаме си царя" сега гласуват за "Едно ферари с цвет червен".Иначе синя кръв значи-Човек ,който лъже без да се изчервява.
24
3
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Няма по-добро същество на планетата от Мадридския крадец!!! Дойде да окраде България, осъди държавата в Страсбург заради имоти, които не заслужава, но ламти да си ги вземе и накрая съветва депутатите да мислят за държавата!!! Наглец!!! Дано Господ да го прибере по-скоро да отговаря за мpъсните си дела на земята!!!
23
1
 
5
 
! Отговори
баба ти с танка преди 2 години
Баба ти може всичко щото мога да си свалям кастанетите и да ти резна висулката .
22
1
 
6
 
! Отговори
Царя преди 2 години
така и не иска да повярва,че след като лакеите на Москва ликвидираха цвета на нацията, след 44та, в България остана един малък, но про ст народ, но за тва пък народ с големи амбиции-да краде, *** и хитрува. Армия хитри селяни/андрешковци
21
2
 
12
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Ти верно си вярваш, а? Симо Комарджията се върна за да си оправи дълговете от комар, ако не знаеш