Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Той не отговори дали ще има изцяло нов кабинет или ще се правят козметични промени
14 сеп 2021 10:55,
208
Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет", заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той допълни, че ще представи състава на новия кабинет и отказа да коментира дали ще има изцяло нов такъв или ще се правят козметични промени в настоящия.

Още по темата
"Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет", добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, той каза, че това ще стане съгласно издадената вече хронограма от Централната избирателна комисия.

"Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти - свобода, солидарност, справедливост", каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо и Асенчо не направиха нищо за да спрат спекулата, -----////------ Каква спекула бе, клоуне?
65
28
 
19
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
България никога не е имала по достоен президент мнението на Герберските онанисти не ме интересува.Няма причина да се прави провяна на нещо което работи.
64
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некролога на ГЕРБ влиза в пред печат. За да сложи окончателно край на ГЕРБературата- Радев трябва да получи втори мандат. Това ще даде началото на разцеплението на ГЕРБ . Техния "медиен лидер" Борисов е компрометиран, разлюбен и нямат друга фигура обединител чийто имидж да бъде лъскан от медиите. Те вече нямат и медии, само ПИКаджии.
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, не на санкциите срещу Русия, повтори го пак Радев или забрави какво ръсеше последните няколко години на всеки международен форум.
62
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой го е избрал това служебно правителство? То не е легитимно и демократично избрано и няма право да управлява. Такава недемократична власт няма никъде в Европа. Долу тиранията и путинизмите на Радев!
61
12
 
14
 
! Отговори
you преди 2 години
И какво като чорапа стане президент,важното е ГЕРБ да се върне на власт!
60
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 43 "Гербера пак включи виртуалните си профили и почна да заработва надницата си. Сега ще нащрака 20тина минуса, ще понапише 20тина коментара един след друг срещу Радев." Вече и слепите, глухите и заблудените разбраха, че "гербера" е само една бухалка, с която червените ДС *** на Радев млатят дръжавата и гражданите, за да докопат каквато власт още не са овладели слугите на Кремъл!
59
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи инфлацията ще скочи до небето? Така ли да разбираме? Защото Кирчо и Асенчо не направиха нищо за да спрат спекулата, напротив, наливат пари в албански фирми. Та колко ще стане хляба викаш? 3 лв за килограм? Ех, явно ще ядем пасти.
58
9
 
19
 
! Отговори
Аспарух преди 2 години
браво г-н президент! Само надолу към тинята! Стигнали сте дъното ми ще копаете.
57
10
 
19
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
България никога не е имала такъв Дюрекс за президент като Румен Радев!
56
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
фигуранте, време е да се омиташ от президентството! Ние ще ти помогнем на 14.11. А след това? Иван Гешев те очаква! Не бива да ти се размине за поразиите и безобразията, които сътвори в държавата! Трбява да бъдеш спрян!
55
23
 
10
 
! Отговори
До по надолу преди 2 години
Балтов свърши курса, като лекар в момента, в който се качи в джипката на буци. Нали помните този момент - как ходеше подире му и го хвалеше, повече даже и от оня агент, как се казваше - Георги марков. Влачат си езиците по бойковия здраво, за това вече не е в Пирогов, да е ясно на незнаещите!
54
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЗЕМИ ПРОМЕНИ ПОЛИТИКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЧЕ КАКТО СИ Я ПОДКАРАЛ... НЯМА ДА ИСКАШ ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ...
53
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако се справя с инфлацията както и досега ще обере негативите , и втори мандат ще види през крив макарон
52
4
 
23
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 53 Не е нужно да си *** да видиш, че да се скараш с ДПС и ГЕРБ, е все едно да си загубил предварително 1 млн гласове! Предишният мандат Радев стана президент и с гласовете на ДПС!
51
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Втори мандатДа мълчиш, червен! Никой не го харесва, неговите кучета съсипаха болниците ей така, да направят мръсно.
50
32
 
12
 
! Отговори
Втори мандат преди 2 години
Целият български народ е вперил поглед с надежда във вас, г-н Президент! Хората са на път да се справят със страховете си и да повярват, че заслужават много повече отколкото шайката крадливи, нагли, арогантни мутри ги залъгваше , като със захарен памук през последните 12г.
49
10
 
27
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Да не се окаже, че по-големи разбойници докопвали властта,като тези на клепоухият шапкар, не сме имали!
48
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, защо вече десет дни мълчиш за корупционния скандал с Татяна Дончева от партията на протеста и подкупването на депутати от ИТН. Нали ти създаде И бни на Манолова?Кажи сега за върховенството на закона и правовата държава?
47
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професор Асен Балтов вчера беше позорно изгонен от Пирогов - по поръчка на назначените от Румен Радев. След 21 години служба в болницата и стотици спасени човешки животи!