ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никакво значение какво сте очаквали вие.Важното е ,че всичките ви надежди за връщане на бял кон рухнаха и повече власт няма да видите.
70
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Борисов ви унищожи партията.Сърдете се на него. народа прогледна или получи надежда, че може да се променят правилата на играта. Правилата се нуждаят от сериозна корекция тук и в Брюксел. Много се крадеше при вас от еврофондовете. Не трябва да се създават условия за монополи. Живота, който са си живели определени хора, не зная някога някой от управляващите в цялата ни история дали си го е позволявал!....
69
6
 
1
 
! Отговори
Безработен преди 2 години
Има ли шанс и аз да цакам плюсове и минуси тук ,че като гледам гласуването просто мирише на пари.
68
14
 
4
 
! Отговори
абе 62 преди 2 години
е що Гумен Гадев не излезе и не каза, правя партия, ще направя и правителство ако спечеля. Какво се крие зад тия кукли на конци. Да каже какво той ще направи за България и да стане Премиер, и да видим дали ще го направи
67
4
 
12
 
! Отговори
Poeblo преди 2 години
Този на снимката е голям хомо ......
66
3
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Атанасова ставала за е..не,а Митов -не.
65
6
 
5
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 2 години
и аз да се включа КОЙ Е ИЗДИГНАЛ КАНДИДАТУРАТА НА ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ, защо май НИКОЙ!? само се изоакват ние ще го подкрепим, добре де ама НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИЗДИГНЕ кандидатурата му и да поеме отговорност... А, апче за ...глава
64
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитах да направя шупла по разложки,и се получи като *** комита..
63
11
 
8
 
! Отговори
Чиновник преди 2 години
Какво става с чегъртането, другари? Нещо не ви се получват нещата. Освен да правите избори през 3 месеца, за друго не ставате.
62
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Паламара- ловно стопанство, мястото където са се разпределяли порциите от държавата.Сделки, оргии, монопол, феодализъм.Забранен достъп за външни лица от десителетие.Домакини са били Бейзат Яха-феодалът на Борисов за Шуменска област.Човекът, който му превеждаше при срещата с Ердоган.А синът му е депутат от Герб.Местните казват, че всичко се ръководи от един човек-дърводобив, семеделска земя със съответните евросубсидии. Това диктува ниски доходи за хората и ги гони от региона. Феодалите крадат...
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно как Борисов сложи на преден план най-лиценеприятните хора - Митов и Атанасова. ---///---- Не си прав за Атанасова, нея бих я рендосал. Но Митов наистина не става.
60
4
 
5
 
! Отговори
до протестърите преди 2 години
имах предположение, че не малка част от вас са мекикитки, но не очаквах такова масово членство в клуб ПДРГ
59
5
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
До Абе Митов говориш пълни глупости. Всичко е прах в очите, няма нито един осъден или подведен под отговорност. Дори не закриха спецпрококуратурата, като го гласуваха в последния ден на НС, тотален ПР. Гаврат се с вас, а вие им се връзвате на супер евтиния ПР. Колко мозък трябва да имаш за да се вържеш на тия глупости?
58
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията. -----////------ Хайде обяснете ми, как може два месеца преди изборите за държавен глава даже да нямате най-обща идея кой ще издигате? Поне двама трима номинирани? Това може ли да е партия от индивиди с достойнство? Президент не е чиновник, бе! Той трябва да излезе и да каже "Аз искам да поема отговорност", не да чака Разни мишки да го избутат напред от стадото.
57
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целокупният български народ трябва да е вечно признателен на каскета, че поради вродената си прос-тотия докара нещата дотам, хората най-после да се усетят и да смъкнат крадливата шайка. Няма по-заслужил за провала на Ти си го избра от недоразумението Гешев, затова трябва да му вдигнем паметник
56
6
 
13
 
! Отговори
Попара преди 2 години
Това го надробихте гербаджиите,сега народа си пати от вас,напълнихте си чекмеджето, гардероба и чака рики.много е лесно да плюеш даниелчо.но Коледа наближава.за всяка *** има Коледа.видов ден има .не плюи ,че всички идва върху герб.искарахте се като монахини.
55
17
 
6
 
! Отговори
за Бога братя! преди 2 години
не гласувайте за фигуранта, кремълския льотчик Радев, защото ще трябва да се приготвят пенсионерите да плащата за един хляб и кофичка кисело мляко по 5 лева, работещите ще получат осъвременяване на заплата на 50%, пушачите да му мислят при предстоящото увеличение на осигуровки, данъци и акцизи, а за месечните сметки ако не сте се отказали от неща ще отиват 7/8 от месечния доход
54
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкянският толуп вече тотално се оттече. Скоро и той ще цъфне заедно с приятелчето си Доган ага в един списък и това ще е края. Голям страх тресе ***, защото вселенските далавери постепенно ще излязат наяве и българският народ започва да усеща, как са го грабили толкова години.
53
6
 
12
 
! Отговори
Мачкай Киряче преди 2 години
Като направим Кирячето премиер, Гешев Радост му остават месец два и след това изчезва цялото ГЕРБ
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкянският толуп вече тотално се оттече. Скоро и той ще цъфне заедно с приятелчето си Доган ага в един списък и това ще е края. Голям страх тресе ***, защото вселенските далавери постепенно ще излязат наяве и българският народ започва да усеща, как са го грабили толкова години.