ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри

От партията коментираха и направеното от служебния кабинет
Обновена: 16 сеп 2021 12:59 | 16 сеп 2021 12:49,
247
ГЕРБ: Очаквахме да бъдат сменени поне шестима министри
Снимка: БГНЕС

„Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи", заяви Даниел Митов по време на брифинг на ГЕРБ.

Още по темата

„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, коментира Митов.

Тома Биков пък посочи членовете на кабинета, които според тях е трябвало да са сменени. Това са  Андрей Живков – на енергетиката, Стойчо Кацаров - на здравеопазването, министърът на регионалното развитие Виолета Комитова, министърът на туризма Стела Балтова, Велислав Минеков - министър на културата и Георги Панайотов, министър на отбраната.

Още по темата
Според него вече бившите министри Кирил Петков и Асен Василев ще използват президентската администрация за своя политически проект.

„Някои от напусналите министри придобиха банка за 2 месеца и назначиха приятелите си в борда на банката. Както и да им върви политическия проект, банката със сигурност ще им върви“, коментира той.

По думите му вече няма нужда да се иска оставката на вътрешния министър Бойко Рашков.

"Като председател на предизборния щаб на Румен Радев той няма как да бъде сменен по средата на кампанията. Приемаме оставането на Рашков като знак, че през тази кампания нашите симпатизанти ще бъдат подложени на натиск от страна на Министерството на вътрешните работи, със старите ченгеджийски похвати", заяви Биков и допълни, че няма данни за незаконно подслушване.

Даниел Митов пък обясни, че продължават обсъжданията за кандидатура за президент на партията.Той призова държавният глава да вземе отношение и да съобщи дали е бил информиран за инцидента край Чешнегирово и знаел ли е за смъртта на старши лейтенант Манчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкянският толуп вече тотално се оттече. Скоро и той ще цъфне заедно с приятелчето си Доган ага в един списък и това ще е края. Голям страх тресе ***, защото вселенските далавери постепенно ще излязат наяве и българският народ започва да усеща, как са го грабили толкова години.
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избори Де в Едно? Инициативен Комитет ПКПС (неукикърлежийскифимейлниполовиорганисъединявайтесе" е идигнал ЦветнатаПКПС за кандидатПрезидент и кандидатВицеПрезидент. заемайки двете длъжности Не-уката ще спести на данъкоплатците огромни пари за каквото и да е
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Банкянският толуп вече тотално се оттече. Скоро и той ще цъфне заедно с приятелчето си Доган ага в един списък и това ще е края. Голям страх тресе ***, защото вселенските далавери постепенно ще излязат наяве и българският народ започва да усеща, как са го грабили толкова години.
48
4
 
9
 
! Отговори
ИзвинетИ , амЪ: преди 2 години
До Ужас... От наследството на герб , какво да се очаква ?Да ---УЖАС !
47
4
 
11
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Чиба! Марш в затвора !!!
46
3
 
16
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Тоя Митов с какво е известен в политиката , и какви ''успехи'' има в герб , за 3-4 месеца , за какъв коректор се има , или гледа от ''вожда'' на герб ???И както казваше Жорж Ганчев , МИР НА ПАХА МУ :''Не е важно какво говорят за теб , важното е да ГОВОРЯТ "!
45
7
 
15
 
! Отговори
Абе Митов преди 2 години
Аз ще ти кажа с какво беше успешна работата на служебното правителство. На 1-во място ясно разкри на всички българи, че МИТОВете за повсевместно крадене не са само митове, а самата реалност. На 2-ро място показа на всички българи, че не само мутрата от Банкя може да управлява, както едва ли не народа беше повярвал от страх да не се върнат комунистите. И на 3-то място показа, че всъщност по-големи комунисти от ГЕРБ здраве му кажи, то кражби, то медиен комфорт, то заобикаляне на закони и процедур
44
4
 
16
 
! Отговори
оха ..! преди 2 години
Този юнак ми е доста съмнителен; такива като него съм ги виждал там, на едно място, дето ходят само представители на мъжкото съсловие ..! Много е нежен, повече от една женица ...
43
17
 
7
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Всички които подкрепят служебното правителство, не виждат ли скока на цените? Хляба 20%, олиото и други - 50%, газа 20% и нагоре, тока за бизнеса 30% и още и още. Никакви мерки за емигранстската криза, всичко е на самотек и т.н. Вие сериозно добре ли сте, че подкрепяте това? Обективно погледнато разходите на всички са много повече от преди година, а пенсионерите съвсем са го закъсали. Едвам ГЕРБ, БСП и ДПС им издействаха 120лв след 3 дни борба. Яко сте се зомбирали от омраза.
42
5
 
11
 
! Отговори
Георги преди 2 години
От партията на пожарникаря се уплашиха нещо.. По принцип харесвам Бойко, но ме дразнят такива женски номера. Това явно е някаква народо психология на българина - като сме по-слаби от някой гледаме да го оплюем и да го изкараме много смотан. Харесвам Кирил Петков защото е умен и защото не е дребнав и не влиза в такива дребни интриги - това е за дребните хора. Вече имам доста опит с хора и ви гарантирам, че дребните душици, които плюят винаги си остават дребни
41
6
 
15
 
! Отговори
Радев преди 2 години
Радев взима президентските, Кирячето взима парламентарните, а Боко го задухва. Промяната ИДВА!
40
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ботоксираната съпруг(а) на бившия гербераснически мЪнистър на здравенеопазването с пламнало лице показва на населението лист с букви
39
5
 
19
 
! Отговори
питане ! преди 2 години
Защо тоя Митов се пъчи по медиите , след като и от герб не го искат , парашутист от класа !
38
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали биха на изборите, сега са втори на тия избори, пак ще бият на третите избори за какво реват. Успех народа е с вас.
37
6
 
11
 
! Отговори
Нямам търпение преди 2 години
Нямам търпение да дойдат изборите, за да си изберем Баче Кико с 280.
36
4
 
18
 
! Отговори
Фактите ! преди 2 години
Тия наглеци от герб какво направиха : България на всички последни места в ЕС по всички показатели , плюс некачествени ПРЕ-СКЪПИ МАГИСТРАЛИ , пенсии от 200 лева /минимални/ , на фона на всички други държави в ЕС , нови членки ---450 ЕВРА , и минимални заплати от 1400 ЕВРА ..., Неграмотно управление с примитивни управляващи , които ръсят ПРОСТОТИИ с вожда си , откраднаха МИЛИАРДИ , а не хилядарки ! С това ли се ''гордеят'' от герб ???
35
7
 
15
 
! Отговори
Почвай ги Баче! преди 2 години
Почвай ги Баче Кико - по азбучен ред. Народа е с теб Киряче!
34
5
 
18
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Къв си ти бе Джендьо та да очакваш? Вашият *** го очакват ,ама в Софийският
33
5
 
16
 
! Отговори
fkf преди 2 години
боко се скри и остави този откровено антипатичен индивид да плаче ежедневно. мъжка партия са няма що. жените им по-мъже от мъжете им
32
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да не харесвате ГЕРБ, ама и напред не вървимЕ.