Правителството на Радев на власт от 6 месеца, проблемите се трупали

ГЕРБ пита Рашков защо не е поискал пари за ремонт на оградата
101
Правителството на Радев на власт от 6 месеца, проблемите се трупали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Защо служебния министър Бойко Рашков не поиска пари за оградата на границата при актуализацията на бюджета? Това попита Александър Иванов  от ГЕРБ пред Нова телевизия.

„Успяхме да събудим интереса на Рашков към охраната на границата. В последно време се задействаха и военните. Естествено е, че нещо, което е изградено, трябва да бъде поддържано. Да не забравяме кога беше изградена оградата и факта, че досега нямаше миграционен натиск. Г-н Рашков споменава за липсата на милиони за оградата. Защото тогава не ги беше упоменал в актуализацията на бюджета?”,коментира той.

По думите му парите можело да дойдат от шефа на НАП Румен Спецов, който е ощетил държавата с 1,5 милиона лева.

„От там могат веднага да се намерят пари за охрана на границата”, коментира Иванов.

„Правителството на Радев управлява вече 6 месеца и проблемите се трупат един след друг, а не се решават. Бизнесът също отчита това. Преди една година цената на един мегаватчас е била три пъти по-ниска”, коментира Иванов.

„Очаквайте съвсем скоро номинацията на ГЕРБ за президент. Той ще бъде обществена фигура с огромен авторитет" , допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: ГЕРБрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
19
 
7
 
! Отговори
Тато из Правец преди 2 години
Единственото читаво правителство от 32 години насам !!!!
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемите се трупали 12 години, но нали вие бяхте алтернативата на ГЕРб, нали сте уж по-добрите?
48
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лала се за това, за което диктатора Бойко Борисов нареди. Само дето на никой не му пука какво лалат крадливите гербаджии.
47
10
 
16
 
! Отговори
Некадърник Радев преди 2 години
Факт е че при ГЕРБ при същата ограда имаше 0 (нула) мигранти, а при болшевишкото управление на Румен Радев над 100 000 мигранти, на които ние ще им плащаме престоя у нас.
46
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГЕРБ НЕКАДЪРНИЦИА нали вие трябваше да я поддържате, бе почтените крадци!
45
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко бе другари, ще я махнеме тая ограда. За да е спокойно ЕС, ще пуснем бежанците при любимите им германци, да не реват дойчетата че сме лоши хора. Няма проблем, стига с тая ограда. Като я строихме, защо я строиме, сега защо не била по-здрава. Да направим по сталинистки, няма ограда, няма проблем. Махайте я. Да видим кой е бил прав и колко сте велики без ограда радевите червенотиквеничета.
44
15
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
Ами нали вие я строихте тази ограда бе НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ГЕРБ. Най скъпо струващата ограда предназначена единствено да не преминават животни но не и да спира тълпи от емигранти. Всичко построено и направено от ОПГ ГЕРБ е скъпоструващо и некадърно налагащо се ремонт след няколко месеца. Наглоста на тези крадци е безгранична така ще бъде докато каскета Гешев ги закриля. Най хубавото е, че ЕК е подпукала Гешефтурата по случая с пачките пари и кюлчетата на тиквата и Кристалина не излезе цвете
43
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебните на диктатора, никога не поемат отговорност.
42
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
47, как да няма бе? Веднага решихте проблемите на българите, дадохте милиони на калпак за електрически коли на албанците и решихте всички проблеми и с цените на тока и със замърсяването, че и хиляди работни места отворихте. Заводите за военните шатнахте. За какво ни е на нас да си произвеждаме сами куршумите, ще ги купуваме от САЩ, да им подпомогне икономиката, че ние цъфти. Пък и сме на такова мирно място, на нас куршуми не ни трябват. Справите се със всичко служебните, направо цъфна държ
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
22 кой народ пита? Оня дето викна немските *** да крещат, че оградата нарушава човешките права? Я си спомни кой скачане срещу тая ограда, че нещо много малко помните вие левите. То знаем, че сте на по 100, но има столетници дето са яко с акъла си, но явно не и вие. Та сега много сте се загрижили за оградата, но не и когато се строеше. Тогава опищяхте Европа. Пак да припомня немските *** дето докарахте да реват за правата на бежанците.
40
10
 
18
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
рашков е бухалката на радев - изпечен,стар, безскрупулен комунист.И питам: кога, когато комунистите са управлявали България,не са се трупали проблемите, инфлацията и животът не е поскъпвал по всички направления? Но българите ги избират и за това нямат никакво право да се оплакват от дереджето си.
39
10
 
13
 
! Отговори
22 преди 2 години
А за 4 години "успешно" упраление на ГЕРБ защо ГЕРБ ДОПУСНАХА ДА СЕ РАЗРУШАВА ЕДНА ТОЛКОВА СКЪПО СЪОРЪЖЕНИЕ?! Пита народа!!!
38
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На територията не и трябва ограда... Никакви 5 милиона пак за кражби :)))
37
2
 
15
 
! Отговори
Петко преди 2 години
До 34 Марко Сетих се,че тая мошеничка ги дрънкаше тия дебелашки лъжи при учиндолеца.Тая карикатура се е взела толкова на сериозно,че си мисли ,че е световно известна.Йончева и ЦРУ?!В ЦРУ само за нея си говорят колко е велика!Брей, брей.а някой от ЦРУ дали знае ,че изобщо съществува тази интригантка?Но балами и такива като нея дал Господ в България за съжаление
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като се сетя по времето на Живков как на избори преизбираха БКП с 99% и се сещам кой е най-великия купувач на гласове. Или пък управляващ със страх! Вие сещате ли се?
35
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
А, кой построи оградата и как някои се подиграваха, и Йончева я "инспектираше"?!
34
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо си мълчим, защо не ги изметем с протести преди да са фалирали банките като през 1996 г?
33
6
 
18
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе анонимници , доказа ли се нещо от твърденията на Рашков? Той като юрист много добре знае че без доказателства всичко друго е лъжа! Но явно това е възпитанието на КГБ! А колкото до банкнотите - банкноти пт 500? не се използват , а никой не държи кюлчета в чекмедже! Явно добре са ви промили мозъците със всичко в това число и чалгата!
32
10
 
16
 
! Отговори
Фактолог преди 2 години
Факт е, че при Борисов нямаше нито един мигрант при същата ограда, а сега при мнооого компетентното и почтено правителство на Радев мигрантските центрове са пълни!
31
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елена Йончева говори за корупция, а самата тя е разследвана за пране на пари в КТБ. Типично за една комунистка!