Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети

ПП ще ще подпише споразумение с ДБ и ИБГНИ
26 сеп 2021 15:35, Нели Христова
199
Кирил Петков: С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети
Снимка: БГНЕС

„Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път. С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети. Не сме президентска партия, но подкрепяме президента, защото имаше куража да даде на едни млади хора пълна свобода да действат. Това каза Кирил Петков, лидер на „Продължаваме промяната“ (ПП) пред БНР.

Той е категоричен, че сами финансират проекта си и избират „човек по човек, за да няма пробив“.

„За нас главната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока. За нас не е важно откъде са тези депутати. Вярваме, че оставащите дни до изборите ще бъдат използвани не само за кампания, но и за преговори. Готови сме на разговори и с ИТН. Има хора в БСП, с които бихме говорили. Имаме ужасно тежки изисквания към ДПС и ГЕРБ. ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, които са се случвали през изминалите години. Искаме да вкараме нова култура в политиката, където се говори на принципи и действия, а не на маркетинг и брандове на партии. За ДПС - докато не кажат „Пеевски не случайно е сложен в списъка „Магнитски“, и ние се отричаме от всичко, което е направил“, това са първи стъпки, преди въобще да започнем разговори”, коментира още Петков.

Той беше категоричен, че ПП ще защитава изцяло и само българските интереси, а „ако те съвпадат с някои от големите сили, още по-добре”.

„Продължаваме Промяната” ще подпише споразумение с ДБ и ИБГНИ

„Най-доброто за целите Балкани е да сме част от Европейския съюз. Всички на Балканите трябва да кажем, че границите ни трябва да бъдат отворени за търговия, за икономическо развитие. Казвайки това, не можем да игнорираме факти, които трябва да бъдат преодолени, като това, че българското малцинство в Македония трябва да има защитени права. Това е въпрос на бърз диалог, на добре сформирани работни групи и обща цел, че просперитетът на Балканите зависи от максимално отворените възможности за правене на икономически връзки и търговия”, добави Кирил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо и Кокорчо защо си мълчат за Спецов - назначиха явен далавераджия в НАП! Спецов да не е любовник на някого? Сещай се, снахо.
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков и Василев толкова бързаха да си направят партия - сигурно от почтеност само, не от алчност. Само малко да си уредят бизнесите с държавни пари. Ще им видим листите с калинките, пардон курсистите. Малко сектантска става работата - Байдън, пък Харвард, пък само от техните курсове, пък хора на по 35... това почтени ли трябва да ги прави?!
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков - Почтения! Нещо като Косьо Самоковеца или Божков Черепа. Още 1-2 години в България докато си напълни бизнеса с поръчки от позицията на депутат и после ще офейка като кликата от НДСВ. Алчността ходи по хората. Как пък толкова успешен и се върнал в България само за да ни оправи? Айде знаеме го такова оправяне. Останаха ли още наивници или само жените са му фенки?!
158
0
 
3
 
! Отговори
МЕЧ преди 2 години
Ако и този път се оставим да бъдем излъгани от поредните"еднодневки"найстина сме *** от лош материал или с една дума *** !!!Хора БДЕТЕ!!!
157
0
 
2
 
! Отговори
до 176 преди 2 години
Осъден политик и олигарх няма в Бг. И няма да има. Затворите са само за бедните хора. Съдят и вкарват в затвора само кокошкари и казанджии.
156
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, "Цитат на Кирил Петков...Какво означава група от хора да се ОТРЕКАТ от това че са окрали държавата си??????????Ами дайте всички да почнем да крадем БЕЗ последствия?Това ли е промяна????Без съд,без последствия???
155
0
 
6
 
! Отговори
mdaa преди 2 години
До Ганьоооооооо!Яко демагогия лъха от твоя коментар. Аз не искам крадец и затова няма да гласувам за Асен. И не, не съм *** на никого, просто допусни в кратуната си , че освен *** има и хора, които са видели някакви неща от първо лице. Ако искаш. Ако не искаш - избирай "умни" и най-вече "почтени" да те управляват! Лошото е , че от вашата наивност ще страдат всички.
154
3
 
14
 
! Отговори
mdaa преди 2 години
Теб не те знам, но, ако говорим за Асен, по-добре (за вас) да не е с факти. Продължавайте както сега, връзва ви. НАродът за пореден път ще докаже, че обича опаковката, а за съдържанието кръстосва пръсти и вика "Дано"!Е те такъв популизъм, при това ляв, не съм виждал от много време.Честито на всички.
153
4
 
12
 
! Отговори
Това са преди 2 години
Двама парекселанс изпечени мошеници нагаждачи
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето кат почне да орязва отвсякаде парите и от горе на това си търси и данъците, тогава ще видите харварда как ви оправя положението ... Иначе мисля ГЕРБ ще са първи ама не зн с кой ще се коалират.
151
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна свобода им е дал Радев да харчат нашите пари сякаш са им бащиния.
150
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаме да сме министри на икономиката и финансите, с пълна свобода на действие. Затова продължаваме промяната. Комично.
149
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
А бе имате вече ВОЛТаж , ама ампеража ви е никакъв.
148
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, каква енергия, какви напъни, да "правят промяната", тяхната! Заявката обаче, е не да спечели партията на Радев ПП и нейната програма, която още не сме чули, а Петков и Василев, да са министри в един кабинет. На финансите и икономиката, "с пълна свобода на действие". Това чудо го няма никъде по света.
147
6
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Значи колкото повече се говори срещу вас,толкова повече сте сигурни, че вървите по правилния път. Аз мисля същото , само , че за Б.Борисов но с тая разлика ,че това той не го афишира , а ние неговите поддръжници сме убедени в правилните му политики , които изкараха България от блатото в което ни натикаха "другарите".
146
8
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Киро-лъжливото овчарче с дела и факти ще оборва клеветите.Звучи като виц!
145
8
 
34
 
! Отговори
Мошеници преди 2 години
Цените при Кирчо, Кокорчо и Чорапчо продължават да растат - промяната продължава !
144
4
 
24
 
! Отговори
Тези преди 2 години
са като хитър петър и настрадин ходжа
143
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всяка нормална държава това лъжливо комунистче вече щеше да бъде осъдено за документна измама и да си лежи присъдата!
142
2
 
18
 
! Отговори
Кире, преди 2 години
улетел си! ИБНИшибни са тотално компроментирани, а ДБ-то малко по-малко от същото.И Славчо тръгна с Мая, а виж до къде стигна