Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее

Моделът "Борисов" бил строителство, а "Радев" - намаляване на инвестициите
Обновена: 2 окт 2021 12:40 | 2 окт 2021 12:10, Петя Славова
448
Борисов: Кабинетът изостави народа - който оцелее, оцелее
Снимка: БГНЕС

"Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация. Смъртността е чудовищна. Пазете се. Правителството в момента са оставили народа - който оцелее, оцелее" заяви Бойко Борисов пред хора в Родопите. Бившият премиер продължава с разходките из страната, където се среща с българските избиратели.

"Безхаберие. 10 дни кораб се източва в най-красивите ни места по Черноморието. Седят и според Радев това е справяне с кризата. Това са жестоки пробойни в държавата", заяви той.

Лидерът на ГЕРБ обясни, че се гордее с хората от района, разпита ги за пътищата и заключи, че строителството е неговият модел.

Борисов припомни, че проф. Анастас Герджиков ще бъде подкрепен от ГЕРБ за президентските избори - ректор на най-големия университет и заяви, че Румен Радев изконно не разбира президентската институция, чиято ролята на държавния глава е да обединява, а не да разделя и мрази. Той му препоръча да си отиде при партията и да не се занимава с това, от което не разбира.

"Да си избере една партия", поръча Борисов Според него, моделът "Радев" бил намаляване на чуждестранните инвестиции. "Забравихме какво е еврозона", категоричен бе той и припомни, че три пъти е бил премиер на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
10
 
19
 
! Отговори
хахахах преди 2 години
модела борисов е олигархия и кражби и некадърни институции и крещящи лелки
325
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАКОЙ НИ СОЧИ ЗА ПРИМЕР РУМЪНИЯ! ЗАЩО НИЕ НЕ НАПРАВИХМЕ ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА РУМЪНЦИТЕ 1989!ТЕ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА!НИЕ ИМАХМЕ МИРЕН ПРЕХОД И ОСТАНАХМЕ БЕЗ СИЛИ ДА ПРЕХОЖДАМЕ ОТ ЕДНИ ПИОНКИ НА ДС ЧЕНГЕТА! КОГАТО НЯКОЙ СВЪРШИ КАТО ЧАУШЕСКУ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ! ТАЗИ ЗИМА ЩЕ Е РУМЪНСКИ ВАРИАНТ!ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ,СКОК НА ЦЕНИ!СТУД!ГЛАД !И ПЪТ КЪМ РУСИЯ!
324
7
 
22
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Странно нещо са болшевиките!Откакто дедовците им излезли от землянките, и окупирали властта с помощта на чужда армия, вече си решиха че са най-умните, и властта им се полага по наследство! Преди обираха мандри, сега банки, или направо цялата държава! Хубавото при Радев е , че след него българите няма и да си помислят да допускат на власт необолшевиките! Както и съм сигурен, че след 6 месеца, никой вече няма да се сеща за него! Ще бъде наритан отвсякъде, като безполезен!Комунистите това го умеят
323
6
 
14
 
! Отговори
До 371 преди 2 години
Т'ъпчо ти за умен ли се мислиш?
322
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-пpocтите *** са гербавите! Става ясно за всеки, който чете коментарите. Неуки селски хорица, повярвали си, че могат да бъдат граждани.
321
5
 
11
 
! Отговори
до шyHдата 363 преди 2 години
Така и няма да дочакаш... Само в мокрите си сънища... евентуално. TъпаПутка...
320
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно прав е Борисов...
319
26
 
12
 
! Отговори
Европа преди 2 години
До Анонимен - Няма проекти , защото няма ПАРИ , а няма ПАРИ именно заради Бойко и неговото ОПГ ! От нас толкова , останалото зависи от Вас - Over !!!
318
30
 
17
 
! Отговори
Ум царува, ум робува преди 2 години
България ще се оправи: Ако се отърве от ГЕРБ!!! България няма да се оправи: Ако не успее да се отърве от ГЕРБ!!! 12 години държавна мафия = най-бедната държава в ЕС! Румъния през 1989 г. беше по-зле от Албания. Беше cигaнcka държава, малки полуголи Асановци просеха цигари от влаковете по гарите! Сега България (благодарение на ГЕРБ) е по-зле от Румъния. Ако ние бяхме като Румъния, сега минималната заплата щеше да е 1000 евро!!!
317
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не съм очаквала избори с такова нетърпение , да лъснат веднъж завинаги Борисовата безпомощност и лъжи - да видим с кого ще управлява , защото нали не си правите илюзията че ще е с пълно мнозинство !! Интересно е и да видим великия Герджиков какво ще направи на фона на зимата която се задава ?! Европейците дойдоха и разбраха за какво става дума и затова НЯАМ фондове - НЯАМ и да има , а и Меркелицата я няма вече !! Борисовото поведение е чиста злоба , и отмъщение - 5лв. не дава за Вас !!
316
17
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ са си ОПГ преди 2 години
Друго си е Да крадеш коли по Чехия и да участваш във трафика на Амфетамини нали.Това СИК и Мулти Груб фудболни отбори ли са?
315
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Поне не е жалъкПедал, като теб..."Кметът на Симитли е на друго мнение!
314
8
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 2 години
Те са изоставили от 30 години хората в тая държава!
313
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не е късно ББ да се отметне от Герджиков и да издигне някое магаре за президент. Сигурен съм че магарето ще стигне до балотаж с Радев.
312
6
 
14
 
! Отговори
до Жалка картинка преди 2 години
Поне не е жалъкПедал, като теб...
311
26
 
15
 
! Отговори
Жалка картинка преди 2 години
Събрал на една ливада едни отчаяни хорица , докарани от близкото село с автобус ( който дори не се сетиха да прикрият ) , за да си пропагандира " интелектуалните " ГЛУПОСТИ , а те миличките биха се снимали с всеки който им обещае някой лев за отопление !! Защо НЕ го питаха за детски градини , болници , училища - Дали Бойко щеше да е там да се снима с разни торбички в стил Хитър Петър ?! Така са ходели политиците по селата да будалкат неграмотните селяни още през 20-те години на 20в. !!!
310
9
 
5
 
! Отговори
Защо не?! преди 2 години
До: номер 352 Известно е, че навремето в древния Рим Нерон е провъзгласил любимия си кон за сенатор! Май по-добре да не коментирам за роба му Спор... за когото щял да се омъжи!
309
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе махнете я тая мафиотска пропаганда бе!!! Цял ден стои тук на първо място, не ви ли е срам!!! Много други по-важни новини изчезнаха, отидоха в архива, само как Бойко Борисов прокобва България че ще погине ако не го изберем него отново за бос, тоест, за дон, за фюрер!Ще оцелеем, другари мафиоти! Парите ви свършиха и вие повече не можете да дърпате конците!Бай Ставри ви чака! Той е строг, но търпелив... Не бърза, но ще дойдете при него!
308
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президент Радев печели на първия тур!
307
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че Борисов не каза че издига магаре за президент. Интелектуалци веднага щяха да направят инициативен комитет за кандидатурата на Магарето.